halloween

Ojoj. Jag hade helt glömt bort att det var halloween idag och jag är hemma själv. Tror ni inte att utklädda monster kommer och ringer på. Ni vet såna äckliga vita masker med blod. MAMMMMIIII! Jag gömde mig under bordet som vanligt. Ljushuve...

Nu kom eiki, han ska laga mat till mig nu haha tudelooo


själv behöver jag inte klä ut mig som ni kan se;)

en tur på stan

Skrev precis ett inlägg men råka klicka på nån knapp och kom över till en annan sida och inlägget sparades inte. *suuuuuuuck* I alla fall så har jag kommit hem från stan nu. Gissa om vi skämde ut oss som vanligt? -Yes we did ofc! Men det var faktiskt all folkets fel för att alla kollade helt ovanlgit på oss. Det var läskigt i början, vi fatta ju inte varför de kollade. Dessutom var alla hur trevliga som helst. Vi behandlades som äkta A-kändisar. Ett sånt liv vill jag leva oftare haha. Alla, killar och tjejer, kollade på oss precis som dom visste vem vi var. Istället för att tycka de var läskigt så gjorde vi det till en kul sak istället, det tyckte tydligen de som tittade också. Men jag menar come on?! Vart vi än gick kollade alla, kom fram till oss istället! Annars tror vi att det är nåt fel på oss, okej det är det de med men ändå haha.

På vägen hem stannade vi på jägers och köpte allt möjligt. Bl.a AnnanasThé♥, chips, pocku, nån vitamin dryck, C-vitaminer.. och ja massa mer. Jag köpte till och med lördags godis till min lillasyster. Gissa om jag kommer va världens bästa storasyster när hon får syn på godiset. Tror jag har blivit sjuk, är ju helt generös nu förtiden.





egoooo







Okej nu ska jag sticka upp till stan och komma här ifrån. Inte alls för att slippa städa... Eiki ring mig när du ser detta! Skaffa mobil, jerk. Aja nu ska jag dra.
Pusselipussss (L)

nevert hurts me to say goodbye

How did I get here with you?
- I'll never know


stop trippin'

Nu börjar dagen på riktigt. En dusch, lite städ, fix, stan. Efter det vet jag inte! Tar dagen som den kommer. Så härligt, ska njuta av varenda sekund och sluta tänka.

"How i love to keep you here with me, oh baby"


i somras ♥

godmorgon

Idag blev jag väckt, min syster är så jobbig!!!! Hela familjen ska snart iväg och kommer hem inatt me like. Ensam hemma en hel dag. Vet inte vad jag ska göra. Eiki nämde nått i förrgår, men vi pratade inte på hela dagen igår så jag vet inte ;-o jobbigt läge. Ska ialla fall höra runt fall nån vill med upp till stan eller nått sånt soft.

Men först... städa!
Hörs senare


gammal bild, saknar hårfärgen!

i don't know, i don't know a shit

Jag hade kunnat skriva tusen såna här inlägg ni skulle ändå inte riktigt förstått och det är inte de jag är ute efter heller. Jag är ute efter ett sätt att må bättre, ett sätt att kunna kontrollera mig på. Vänner som sviker, det klarar jag av, det är ingenting gemfört med detta. Dessutom sviker "vänner" en helt för ofta nu, en äkta vän hade sett detta, en äkta vän hade funnits här för mig. Ni som gör det, ni är guldvärda. Jag kan liksom inte förklara min situation bättre än såhär.. ändå vet ni långt ifrån allt. Vet inte hur många dagar jag har ägnat åt att komma på en lösning, hur många dagar jag har plågat mig själv igenom en massa för att glömma dedär andra. Eller hur många nätter jag har suttit uppe, kramat en nalle och kvävt gråten i en kudde. Jag vet inte hur många lektioner jag har missat p.g.a att jag inte kunnat dölja mina riktiga känslor. Ni som trodde ni kände mig, ni som sa en massa elaka saker utan att veta ett skit. Ta er stenhårt i röven. De låter många med "ni" egentligen är de väl bara två, tre stycken och två av de tre vet en del. Förjävla dålig stil. Förfan...

Helt ärligt.. jag vet inte vad jag ska skriva. Tårarna forsar ner, haha. Det känns som att jag har sagt för mycket, men det är aldrig fel att visa känslor. Det är något jag måste bli bättre på. Känner mig så ensam just nu. Ingen aning om varför egentligen. Det känns som att ingen förstår mig, eller så är det bara jag som inte vill bli förståd. Jag vet inte, jag vet ingenting. Jag är inte mycket starkare än er, även om ni gärna vill tro det. Så sluta säg att jag är stark och att jag klarar detta, för det gör jag inte. Det har gått ett halvår, jag har tänkt på samma sak varenda dag i ett halvår, jag har mått lika dåligt i ett halvår, jag har gråtit mig till sömns varje dag i ett halvår... jag kommer nog aldrig bli densamma. Det var liksom ljuset i mitt liv eller vad man ska säga. Jag har inte ens haft orken till att titta på bilder från samma månad de hände. Idag gjorde jag det, ett halvår efter och jag har fortfarande inte hämtat mig. Idag tittade jag till och med på bilder från samma dag de hände. Jävla april! Jag hatar april! hur ska de gå...


:'(
Tänk vad snabbt tiden gått..
elfte april tvåtusen nio </3
två veckor senare,
tjugoandre april tvåtusen nio

fram tills nu... snart januari, will i take it?

så många följder...

inte alls tjocka


"vi går in om konsum och handlar lite godis"

bilder

Jag vet knappt vad jag ska skriva nu. Men jag är hemma igen i alla fall. Var ju iväg och red och så, pratade lite och umgicks. Mysigt, mysigt. Mimmie var brallig haha så jävla kul och hon är så jäkla söt. Snart börjar jag bli riktigt fäst vid henne. Min pålle, vi hör ihop.




ingen fest

det blir ingen fest idag, är hemma runt sex-tiden.
nu ska jag rida VI HÖRS!

fastna på toa

Ibland har jag med datorn (bärbar ofc) in på toa och idag hade jag då de.. tråkigt att bara sitta ju. I alla fall så satte jag på en film och en timme senare hade jag suttit på toa och sett en hel film. Då kom jag på var jag var nånstans.

French Kiss, riktigt bra film!

konstiga drömmar

Fyfan vad jag har aggressiva drömmar! Inatt drömde jag om att eiki var här så fick jag utbrott på mamma (?) jag har inte ens småbråkat med henne på flera månader. *ta i trä* Sen kom min syster ivägen så började jag slå på henne, banka saker i hennes huvud och så. Omg .. jag vill aldrig mer drömma. Och haha älskling sa hela tiden "lugna dig..." mer vågade han inte haha jag är farlig.

Nu har jag precis vaknat, av mig själv, efter detta ska jag upp och äta frukost sen antagligen duscha. Känner mig så sjukt äcklig. Mitt rum är helt varmt, elementen på högsta värmen och stängda fönster, hate it. Jag misstänker att jag också behöver städa mitt rum... BLÖH
SMELL YOU BITCHES LATER


ungefär så såg jag ut igår ;)

thaaaaaaanks

Förresten så vill jag tacka er söta läsare som stannar fast jag inte uppdaterat på flera dagar. Ni är verkligen dom bästa och förvånad är jag. Jag trodde att min status skulle så på 0 medans jag inte uppdaterade, men nejjj. Ni bevisade motsatsen ;-)

Relationships don't get deep to me
never got the whole "in love" thing
& someone can say they love me truly
but at the time it didn't mean a thing

MICHAEL JACKSON♥

Viiiiilken lång dag. Det har varit hur svårt som helst att hålla ögonen öppna..! Imorgon ska jag sova tills jag själv vaknar och då ska jag vara riktigt jäkla utvilad. Detta funkar inte, ni ska se hur jag ser ut. Jag behöver min skönhets sömn haha. Har ont överallt och mår bara allmänt dåligt.

Tänkte berätta lite om "filmen" (this is it) eller vad man ska kalla det. För alla er MJ lovers kan jag ju verkligen rekomendera er att se den. Oh, den är helt rörande när man tänker på att han aldrig får utföra sin sista konsert. Jag som verkligen ville se den live i London. Han har riktigt coola scen danser. Jag älskade den i alla fall och ska absolut köpa (inte ladda ner) den när den kommer ut i affären.

bråttom

Klockan är halv tre och jag ska vara klar om en halvtimme. Jag sitter fortfarande i min pyamas framför tvn, halvsover och lyssnar på musik. Mitt hår ser ut som ett fågelbo och mitt ansikte är inte att snacka om. Stora påsar underögonen, likblek och totalt sliten.

Nu ska jag sätta igång platt -och locktång, plocka fram sminket och sätta på mig ett par kläder. Hörs efter min makeover.. Ifall jag hinner. Jag kan dö så trött jag är och imorgon ska jag upp lika tidigt igen och på kvällen ska jag på fest. Måste verkligen sova tidigt idag så att jag inte går under helt och hållet.


såna här lockar tänkte jag mig, we will see about that

I'm not the type to get my heart borken

Miki ringde och väckte mig imorse klockan halvtolv (?) och sen dess har jag varit vaken. Snacka om att jag verkligen är stentrött nu.

Igår gjorde jag slut med min pojkvän i sömne.. vi pratade i telefon och jag råkade somna tydligen så pratade jag ganska mycket i sömne och gjorde slut. Det är seriösa fel på mig asså. Men som sagt så har jag varit hos mina (typ) kusiner i fyra-fem dagar och sovit otroligt lite. Och självklart haft hur kul som helst. Jag sov nog runt 4 timmar varje natt. Inte konstigt att jag var så trött igår.
Han insåg att jag sov och han vet om att jag är aggressiv när jag sover så allt är löst nu. Eller löst och löst, det var min sömne som snackade eller vad man säger.

Usch nu får jag börja fixa mig... ska snart upp till stan och sen på bio. Jag uppdaterar nog någon gång till innan jag sticker. Ifall jag inte somnar igen.


jag älskar dig♥


I'm home♥

Helt ärligt har jag nog varit hemma ett bra tag. Nog och nog, sen fem idag haha. Jag har bara inte haft orken till att starta datorn och logga in på bloggen. Ni förstår, det är för mycket på en gång. Nej skojsi. Vet helt ärligt inte vad det är jag snackar om över huvudtaget. Känns mest som jag yrar omkring. Det jag ville komma fram till var att jag är hemma och att det kommer förmodligen bli vanlig uppdatering igen hädanefter. Fan vad vuxen jag lät i den meningen.

Miki sitter och försöker lura mig till att skicka bilder.. hon tror på riktigt att jag är blåst i hela hjärnan. Men nänä! Lite frisk luft gör susen vetni. Testa, ni blir på riktigt smarta av det, de funka på mig.

Haha fan vad vimsigt inlägg. Men fok har klagat titt som tätt nu dessa dagarna och här fick ni ert efterlängtande inlägg. Nu har jag typ 220 bloggar att läsa.
Typ. Godnatt eller hörs senare♥


klockan sju på morgonen innan skolan, det är OK att va sliten då

i am a smart kid

Jag kom på hur man accepterar kommentarerna! CRED TILL MIG. Vet inte om jag har tillgång till datorn denna veckan, annars accepterar jag när jag kommer hem. Fortsätt läs och kommentera. Följ mig i bloglovin och älska mig. Precis som alla andra bitches, haha. Nej skoja, but you know what to do♥

Now i'm saying good bye

Nu börjar jag få lite ångest om att åka iväg hela lovet. I försej så brukar jag alltid få de precis innan jag ska åka. Det kommer säkert bli hur kul som helst! Om jag har längtat en hel månad så ska det fan bli av, en bengtsson bangar aldrig. Vilket fall som helst kommer jag att sakna min älskling otroligt mycket.. Tänk då hur det kommer bli i sommar, först åker jag till italien i en månad som alltid, sen när jag kommer hem åker han dit i en vecka och när han kommer hem därifrån så åker jag till Holland med laget. En hel sommar utan varandra. Eller så följer han med mig till italien! Oh .. yes in my dreams♥

Nu skriker mamma att det är dags att åka. Jag har mobilen med så smsa/ring eller vafan ni vill, hör av er i alla fall! (ni som jag känner) . Och älskling? Jag vet att du läser detta din snake. Ring mig ikväll. Älskar dig. Och Miki, jag vet också att du kommer läsa detta, fast dig kan jag iförsej nå. Jag hör av mig till dig underdagen!

Vi hörs ha en jävla bra vecka utan mig!


fjårrrrrthiiwz power siistah♥
(Miki, visa Vera bilden!)

packnings lista

1 par jeans
1 par tights
1 par mjukis
6 par strumpor, bh & trosor
1 top
3 tjocktröjor
(köper resten)
1 linne
1 typ kläning

Räcker det?! Ja det får det göra för jag får inte plats med mer i väskan. Tror ändå jag kommer hem på torsdag morgon eller nåt sånt. Eller så kanske jag tar med mig en kompis till festen. Eller njae. Kanske, vill nog helst va med älskling faktiskt. Fast han skulle ha cup, hatar hans fotboll. Blir nog Miki, det är lika bra det! ♥

Nu ska jag packa ner alla "skönhetsartiklar" smink osv.


jag & min lillasyster igår ;-) reeeeal cute

godmorgon


Nattens outfit haha. Mina ben ser otroligt tjocka ut, det är bara kameran. Tur var väl det!

Nu håller jag på att packa, det är sjukt mycket jag ska ha med mig x_X
ridkläder
vanliga kläder
finkläder
smink 
skridsko

Sen kommer jag inte ihåg mer. Det lär bli en stor väska i alla fall. Tydligen så ska jag stanna hela veckan? I med att de hade fest på fredag.. I don't know. När ska jag ha tid för kompisar & pojkvännen? I'm a busy girl. Egentligen skulle jag också upp till Oskarshamn på onsdag. Min kompis fyller 19. Så jag skulle upp och fira henne, men helt ärligt tror jag inte att jag hinner det... Fäen, förlåt. Vi får träffas nästa lov istället!! Det är ett måste.

Nu måste jag börja packa (& göra mina situps) vi hörs senare!


fett sliten


just nu, snackar med älskliiiiiiiiiiiing♥

i got a problem ...

.. okej. Jag kanske inte riktig tänkte igenom det där om att acceptera kommentarerna innan de syntes. Jag har inte en aning om hur man accepterar dom ;s... Jag har i alla fall läst igenom dom och uppskattar det stort.


time to be social


and they are here !

I am in a hurry

Från och med nu kommer jag att acceptera alla kommentarer innan dom syns. Det är bara för att ingen jävla spammare ska få mer besökare p.g.a min blogg.

Förövrigt har jag precis kommit hem från stan. Just nu ligger jag i sängen med en ansiktsmask på, hur mysigt som helst. Strax ska jag ta fram kläder inför kvällen, platta & locka hår och självklart sminka mig. Ytligt, yes men what evah. Ska man va fixad så ska man, tycker jag i alla fall. Det är en annan sak om man bara ska hem till pojkvännen, då räcker det med ett par mjukis och håret uppsatt i en knorr haha.

Nu ska jag pumpa musik och göra mig klar ... på en timme, dessutom ska jag hinna ta in hästarna också. Ojoj, börja misstänka att jag har bråttom nu.
Vi hörs senare


jag & safa igår ♥

godmorgon

Här sitter jag och nyser tjugo gånger i minuten och käkar halstabletter. Dags att bli sjuk nu när det är lov? Noway! Sjuk eller inte, jag ska ändå få mina planer gjorda. Just nu verkar det som att detta kommer bli världens bästa lov. Hoppas att min magkänsla har rätt för sig. Det började bra i alla fall, tillsammans med älskling. Idag ska jag ha gäster, imorgon åker jag woooouh.

Nu måste jag in i duschen, snart ska jag in till stan med miki och kanske thörn. Skönt att komma hem i från lite gran. Dessutom så ska jag testa de jävla "lip plumber" igen! De andra två gångerna har det inte funkat, tredje gången gilt. Hoppas jag.


jag & emelie igår i skolan ♥

omogen or not, this is why i'm hot

Min sötnos har precis gått hem. Kvällen slutade med en jättekass film. Vi har bara mysat galet hela dagen, sen gick vi ut en runda förbi affären och köpte chips och chokladmjölk. Det är liksom våran sak haha. Jag har mått illa hela dagen, ändå åt jag och det blev inte bättre kan jag säga.

Har precis gjort några sit-ups (ångest) ska snart göra lite andra övningar också hade jag tänkt. Natten kanske inte är det mest bästa tillfälllet, men det är den enda tiden jag hinner. Dessutom har jag ingenting emot det, inte min kropp heller för den delen. Jag är fett otränad!


vet inte fall det är samma bild som på förra inlägget

Äh nä nu ska jag lösa lite bråk om "omogenhet" mitt i natten, sen ska jag träna och sen blir det min film precis som vanligt. Hm .. Omogenhet? Vem är det nu då....

the städ girl


jag just nu, efter all städning & lite fix :)

taco or not?

HEJ BITCHES !

Är hemma från skolan och sånt nu. Matteprovet kändes jättebra! Dock glömde jag bort att jag hade ett stort musikprov idag också... whops. Men jag tror inte att det blir IG? Hoppas inte det i alla fall. Jag har gått och småstädat litegran ända sen jag kom hem idag.  Nu är det dags för att verkligen ta tag i det.

Älskling och jag ska ha en taco-kväll, men jag känner en stor tveksamhet.
1. jag är inte hungrig
2. behöver inte extra kalorier
3. ifs har jag väääldiigt svårt för att gå upp i vikt
4. det kommer sluta med att jag tränar hela natten

Fast iförsej hinner jag nog ångra mig innan det väl är dags. Hoppas inte det. Eller what a fuck. Vad snackar jag om? Snacka om att ha en "ångest attack". Lyssna inte på mig när jag håller på sådär. Det är fel att inte äta av den orsaken! Gör aldrig det. Man ska njuta av det.


klockan sju i mose x_X

Nu ska jag städa klart, fixa mig och en massa sådant skit. Blir nog uppdateringar under tiden. Hoppas jag, så jag får lite rolig belöning haha.

godmorgon


nyvaken, snart prov - kill me

godnatt

Ohh.. Är så jäkla trött, det ska fan i mig bli skönt med en veckas lov. Hoppas att jag hinner sova ut mycket under den veckan.

Jag kom hem från Miki vid kvart över elva.. Det betyder att jag inte varit hemma på hela denna dagen iheller. Jag har ingen lust att vara hemma längre. *host* wonder why. Men samtidigt är det så himla skönt att bara vara hemma. Jaja, undra hur det blir imorgon.

Nu ska jag se ännu en 20 minutare av min film, (det är allt jag hinner se innan jag somnar, haha) det börjar blir riktigt spännande nu  ju.
SWEET DREAMS♥


i början av september

noway


detta var absolut inte vår middag idag


hemma hos miki

Sitter hemma hos miki och, ja, gör det vanliga. Pratar, äter, musik, skrattar och pratar lite till.  Vi har det jättemysigt och snart ska jag färga hennes hår igen. Vi ska plugga också, tro inte att hon kommer undan nu när jag har pluggat så satans mycket två dagar i rad.

Jag hatar att lyssna på denna sortens musik, det känns som att det är mig dom sjunger om. "Kommer du någonsin förstå som han har kämpat i gråt, han föll ner på knä när ni skiljdes åt" .. Jo det har man väl varit med om? Blöh, jag känner mig träffad.
"När allting var bra så lämnade du han .. "
Det har inte hänt igen och ska inte hända igen. Jag var rädd, men jag kämpar mot mina svagheter. Det är kärlek.


absolut ... inte

Den kvarten jag var hemma förut ägnade jag absolut inte till att skriva ett blogg inlägg, istället så städade jag absolut mitt rum. Jag har absolut inte ätit något onyttigt idag... ja såhär kan jag hålla på i all oändlighet. Fråga Eiki. Det är liksom min hobby, det och att putta in han i buskar när han vägrar lyssna på mig. Jag är absolut en ängel och behandlar han absolut på de bästa sätt som en bästa flickvän bör göra. Eller hur? Ni som känner mig. Och han. Oss.

Nu ska jag aaaabsolut sova. Jag ska absolut inte se film en natt till i alla fall.
Okey ärligt, det var en  kluring. Den som fattar den får en länkning!


jag tvingade absolut inte han att puta med läpparna

.... GOD NATT ♥

snabbt inlägg .. hejdå

Jag kom precis hem. Har varit borta hela dagen. Just nu sitter jag här hemma med min kompis Merwa och kollar kläder på nelly.com. Till och med idag har jag pluggat! Jag börjar bli nörd? Nä men jag har börjat ta ansvar för min framtid.

Snart ska jag iväg igen ett litet ärrende till bara. Sen måste jag nog duscha när jag kommer hem? ohyes. Snuskigt värre haha. Nä men jag är helt kladdig och klibbig efter allt godis. Från och med imorgon ska jag börja banta on real. Igen. Ett "kom i håg" till mig själv.

Haha merwa står framför min spegel och attackerar mitt smink, min plattång och mina kläder. Så gullig hon är♥ Fast jag kan inte låta bli att undra vem det är hon sminkar sig för? Vi ska snart iväg till deras butik igen fram tills stägning. Eller jag går kanske ett tag innan ifall jag ska ut och gå en runda med my bejjjb. Så romantiskt tihi.

nu ska vi dra !!!!!


vi är typ rätt så slitna! Och jag har inte haft smink på hela veckan. CRED till mig. Klå den ni?. Taha och visst liknar Merwa en söt liten punkare?. =D

godnatt

Det har inte blivit många inlägg idag. Ett inlägg med andra ord. Som sagt har jag haft fullt upp. Nu måste jag dock få lite sömn. Ska försöka att komma upp klockan sju imorgon. Wish me good luck. Oh shit vi har so första lektionen. De bådar inte gott.

visst är vi söta?! jag snodde hans mössa

en härlig dag


Såhär har min dag sett ut + en massa plugg. Det är sant. Två sidor matte. Jag är riktigt stolt över mig själv! Nu ska det bara fortsätta såhär också.  Och ni som säger "yeahright", er behöver jag inte i mitt liv då. Mina vänner ska tro på mig. En äkta vän ser hur man mår. Right?

Det har varit en underbar dag. Skolan var.. okej. Kul på konserten med de få personet som har lite humor i sig. Hm. Inget annat var nog särskilt speciellt? Efter skolan kom älskipälsk och var här ända tills desperate houswives tog slut. Vi hann med en hel del. Plugga, äta, mysa, prata, tv och jag hängde in ren tvätt i garderoben. Mitt rum ser fortfarande förjävligt ut. Men det är en annan femma.

Test, torr/rolig?

Skrattar ni inte nu är er humor riktigt illa

dålig hårdag?

Ni som inte är in love får pakera där bak

ojoj här börjas det i tid minsann

tittut! - eller fuck you?

okej denna fattar jag inte. eller kanske isf e den kul hahah


bilder lånade ifrån thelaughside

lev livet, skratta & ha kul!

Okej... nu börjar jag bli jävligt trött på alla humorlösa folk här finns. Jag menar hallå?! Har ni ätit glosoppa eller? Har humor blivit förbjudet lately? Eller är det bara ni som blivit jävligt tråkiga? Jag tycker att Sverige (i alla fall Malmö) borde liva upp sig lite igen. Ni ser fan deprimerade ut hela högen. Nån säger ifrån och det är jag. Ni är fan helt torra. Jag drar värsta skämtet och ni har ätit glosoppa. Eller så ignonerar ni det helt total. FÖRJÄVLIGT! Här gick jag och förväntade mig att detta sista året skulle bli hur kul som helst. But no. Hjälp till lite va? Liva upp stämningen förfan. Vi är inte på nån jävla begravning. "Livet blir vad man gör det till" Och just nu gör ni ert liv jävligt tråkigt. Mitt också för den delen. I need some help from you all. Ni bör åtminstonde skratta åt mina skämt. Spänn av lite. Än är vi unga och vet vad kul innebär. Eller har ni redan gått och blivit övermogna pensionärer? Verkar nästan så.

Övermogna folk är oftast jobbigare än omogna folk. Eller njae. Vet inte rikigt. Ni är nog lika jobbiga fast på olika sätt. Spänn loss, ha kul, LEV LIVET!



Ert skratt just nu: ha-ha-ha....
Ert skratt i framtiden: (när jag e klar med er) AHAHAHAHHAAHHA!!!
that's humor
nej men ärligt, jag somnar t.o.m när ni skrattar
det är illa!

Pohh..

Innan jag åkte tänkte jag "fan vad jobbigt på en dag som skulle vara min lediga dag, ett läkarbesök, ett tandläkarbesök och ett möte." ... Men fan heller! Har jag sagt förut att jag älskar mitt lag. Inte? I så fall säger jag det nu: JAG ÄLSKAR MITT LAG! De är så himla sköna allihopa. Och humorn är inte att tala om hahaha. Holland i sommar girls? Vi kan jo hoppas, det blir antagligen det. Och helt ärligt så hoppas jag faktiskt verkligen att jag går kvar. Funderar på att stanna ett halvår till, fram tills sommar uppehållet, och då gå över till LdB. Då bör jag väl va nått så när i rätt form igen?

Det kommer säkert mer angående fotbollen senare. Jag kommer antagligen vilja snacka om det hela tiden haha. Jag är verkligen helt förälskad i fotboll. Det är mitt liv och lite till♥

Nu ska jag tvätta av smink, borsta tänderna och kolla på förra veckans despearte hoúsewives tillsammans med mamma. Senare ringer nog  älskling. Tror jag. Annars ska jag sova, school tomorrow. Dock har vi konsert mitt i hela alltet. Me like.


jag i nummer nio mot vången för nån vecka sen


Dagens sista möte

Maten är klar och färdigäten, eller vad man säger. Uppäten kanske haha. Just nu sitter jag och kollar på Kenza's mtv-blogg på hennes interview with Jordin Sparks. Inte för jag vet vilka låtar hon sjunger osv, men ja. Alltid kul att titta på sometimes.

Snart är det dags för dagens sista möte! Det är angående fotbollen. Har ingen aning om vad som kommer att sägas där, det enda jag vet är att det är med hela laget. Alltså är det inget om mitt byte osv.

I morse var jag har läkaren också. Snackade om fotbollen, mina matvanor osv. Ska dit ännu en gång i början av December. Sen får vi se om jag har gjort framsteg tills dess och sånt. Orkar inte gå in förmycket på det.

Nu är klockan mycket så jag hinner inte skriva mer.
Men vi hörs efteråt, ellerhur ;-)


Kycklingsoppa Med Äggnudlar
Ser inte värsta gott ut, men smakade mumma

(på onsdag ska jag och miki laga denna maten igen + baka bröd i ugnen)
estetiskt prov...

vad händer med mig ? :-o

Kom precis hem från tandläkaren. Jag hade två hål!! Mina tänder som alltid brukar vara så raka och fina, inga hål. Ojoj. Ärligt. Ska tillbaka dit två gånger, en gång för att laga de jävla hålen och en gång för att... de skulle kolla något på mina tänder? Antagligen tandställning? Ingen aning, dom sa något om "tand" i alla fall. Jo jag tror det. Det måste de vara.

Nu ska duktiga, lilla, söta jag laga mat.
HÖRS


snart tandläkaren :<

Och jag som har tandläkar-skräck. Dom är faktiskt läskiga. Ska kanske få tandställning (eller ah, jag hoppas på det i alla fall) och ajj.. Folk säger att det gör ont. Jag har inte överdrivet snea tänder, men ändå rätt så. Dom är inte raka i alla fall och det stör mig. Hellre har jag tandställning nu än om tre år. Don't ya think?

Ringde i alla fall precis älskling och frågade ifall han kunde följa med mig. Detta får bli ett snabbt inlägg för jag ska vara där om tio minuter. Vi bor i en liten håla som har nära till allt. Nu måste jag sticka. Vi hörs efteråt. Kanske. Denna gången ska jag inte lova något haha. Bara för det kommer jag väl uppdatera som satan idag. Haha nej skoja, nu ska jag sluta vimla runt och få saker gjort.


såhär snygg är jag just nu

skor

Satt och kolla runt efter nya skor på nätet och detta var vad jag hitta.
Okej jag slutade leta när jag hitta dessa hihihi



nike-dealers

Nu ska jag dricka upp mitt thé sen ska jag och baby ut och gå en promenix.
Smell you later ♥

That dream i'm dreamin'

As soon as I'm out that door, BAM!
Hits me like a ton of those red bricks
Can't dig myself out of this highest ditch
This madness

Hi bitches (:
Egentligen har jag nog ingenting speciellt att skriva. Hum. Hur gör vi då? Dessutom bör jag städa nu, mitt rum ser ut som fan och hans farfar.

Jag skrev ett inlägg i morse men sparade i "spara som utkast" istället. Kändes bäst så.
Just nu har jag ingenting att skriva och orkar inte sitta och skriva en sörja som ni lovers ska läsa som inte ens handlar om mig. Nej det är inget jag vill utsätta er för. Nu ska jag städa klart mitt rum och hoppa in i duschen. Efter det hörs vi igen med nåt spännande. ohyes


cutepie♥


en massa stress

Sitter här helt nyduschad med "sålänge" kläderna på. Funderar på om jag ska sminka mig eller inte, om jag ska platta håret eller inte och om jag ska ha på mig mina "sålänge" kläderna. Jag blir alltid så himla trött av att rida. Förresten så började det ös-regna när vi redut, snacka om att vi var genomblöta när vi kom in igen.

Orkar inte skriva mer nu. Har smått bloggtorka och känner mig allmänt tråkig idag. Blir nog mer imorgon. Hoppas jag. Alla har inte bra dagar alltid. Hejdå


2007


depp vs pepp

Yesss, vad ska man skriva nu då? Jag ligger fortfarande i min säng och myser, jäkla härligt asså. När som helst ska jag börja fixa, städa rum osv sen kör mamma mig till stallet då ska jag rida ut tillsammans med Emelie & Jaquelin. Ikväll ska jag vara med bejbi. Det blir en soft helg, det behövs. Snart är det lov och då slipper jag denna hålan. Hur länge jag vill, under lovet då. Det ska bli skön som f*n att komma bort. Bort från... detta. Då blir det rida om dagarna och ut, stan, bio, kaffén och allt sånt lyx om kvällarna. Sånt som jag inte hinner med nu, eller orkar, eller känner för. Vart är alla? Jag tror inte att jag är en del av detta egentligen. Fan vad jag blev djup nu helt plötsligt. Kort och enkelt: i love my life, men inte vissa folkarter. Varför klagar jag ens? Jag behöver ju inte ens umgås med de egentligen... dahh! Jag är trött, ingen aning om vad jag snackar om. Känner bara för att klaga helt enkelt och då blir de så.

Äh nä.. Nu är det dags att städa och sånt skit. Har legat still förlänge nu.

i skolan för ett tag sen

dresscode


PYAMAS! - nu ska jag se film seee you later

godmorgon


oh vad jag är trött! Ändå så har jag sovit i tolv heeela timmar. Riktigt skönt, dessutom ligger jag fortfarande i sängen och myser. Ett tag låg jag och försökte komma på hur jag somna. Det sista jag minns igår var att jag tänkte sätta på en film. Tror även att jag gjorde det. Men... vem stängde av datorn? För den var stängd när jag vaknade. Och tittade jag varkligen på film, i så fall vilken? Det där är skumt.

Nu ska jag i alla fall upp och äta frukost (brunch?) sen ska jag ner och lägga mig i min sköna säng igen och kolla på en film. Efter det kommer mamma hem och då ska jag till stallet och jobba. Nej inte jobba. Men sköta om min kära, tjocka, envisa pålle. Ja visst passar vi bra ihop. Det hör man bara på beskrivningen jag gav henne hehe.
Nu blir det no more mama mocking, alltså inget mer att mamma mockar, väger upp allt hö, blandar betfor osv osv. För er som inte vet vad det är... så orkar jag inte förklara heller.

hörs om en stund sötnosar.

i torsdags

godnatt

Okej. Nej. Nu ger jag upp. Mina ögon orkar inte vara vakna längre. Dessutom har jag typ tre nya filmer som väntar på mig. Hörs imrg, KYSS


by the way

Who says that I am not a celebrity?
Som idag t.ex, då jag inte uppdaterat nånting så har jag ändå besökare. Tror att jag ska börja köra med "I know you love me" haha nej verkligen inte. Ville bara påpeka det *blinkblink*.


vet, slänger in samma bilder hela tiden. jag är trött

ett sent första inlägg

Ohhh. Vad trött jag är! Skönt att det är fredag så att jag kan sova hur länge jag vill imorgon. Om jag nu inte ska gå på älsklings match klockan elva... jag tror att det blir ett nej, a big no.

Vilket fall som helst så har jag varit med min baby heeeela dagen. Riktigt mysigt även om vi inte har gjort något alls speciellt. (nu är jag trött och jag vet att min svenska suger då.) Helt ärligt så kommer jag inte ihåg särskilt mycket av det vi gjort.
Vi hade brottning.. guess who won. Jag såklart! Vi slogs om datorn i säkert 30 minuter. När jag säger "brottning" så menar jag inte sån fjantig som ni säkert föreställer er. Nej här kör vi riktiga grejor, är det brottning så är det brottning.

Vi tittade även på Ice Age 3 med tillsammans med min familj... och åt godis♥ & neeej, jag somnade inte. Precis som jag aldrig gör när jag ser film. Skulle liksom aldrig hända en sån som jag. noway, ah, ah.

Now i'm taking a break. Vet knappt vad jag babblar om och ändå är klockan bara elva. Haha jag börjar bli en gammal tant, vad bra. Då passar jag utmärkt tillsammans med min gubbe. Don't ya think.  Okej men ärligt. Nu ska jag ta en liten paus från mitt aktiva skrivande.
Återkommer, jag lover!!! h3h3...


det är nog nåt fel på mina ögon, kolla så drogade haha!


god natt

Nu ska jag sluta tänka och göra lite nytta istället - jag ska sova! Imorgon blir ännu en lång dag där jag behöver vara på så bra humör som möjligt. Men usch på alla falskfisar som det finns. Äh skitsamma förresten, ni är inte värda mina tankar. Särskilt inte när jag är såhär trött.
GODNATT

r.i.p johannas bh, 2 år nu


vänskap (..) - tankar

Egentligen så vet jag inte vad dehär (..) tecknet betyder, men jag ansåg att det pasade in i rubriken.

Vad är vänskap egentligen? Enligt mig och mina åsikter så är vänskap också ett sorts förhållande. Precis som man inte sviker sin pojkvän så sviker man inte sina vänner heller. Har man en pojkvän och skaffar en ny under tiden så är det otrohet. Men om har man en bästis och skaffar en ny under tiden, är det då otrohet? Nej, inte riktigt. Dock är det också ett svek, men en annan sorts. Man förlorar tilliten till den personen och man glider ifrån varandra. Så varför, varför är det okej att göra så mot vänner men inte mot ens pojk/flickvän? Vännerna ska finnas där föralltid om man är äkta. Men som sagt. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. För andra delen så ska ens pojk/flickvän också finnas där om den är äkta.

Jag vet inte vad ni tycker. Men jag tycker dock att där ligger något i det jag säger. Ens vänner, även om de är äkta, behöver ibland också få höra ett erkännande förlåt.


that's happiness


älskling med älskling


hästen ser vettskrämd ut, men det är en annan femma♥

babbel om ingenting

Just nu ligger jag och kommenterar tjugotusen miljoner bloggar. Okej det var väl en liten överdrift. Men känner mig generös en kväll som denna. Natt kanske jag ska säga.

Jag kom hem för drygt en halvtimme sen och nu är jag så trött så att.. ja jag vet inte vad. Bara tanken på att imorgon är min längsta skoldag med alla de långa lektionerna får mig att vilja sova nu, nu, nuuuu!

Är trött och därför inte fullt medveten om vad jag skriver just nu. Tycker bara det är skönt att knappa på tagnenterna. Dessutom har jag haft en riktigt dålig uppdatering på sistonde. Eller idag i alla fall. Lika bra att posta en uppdatering då hihihi.


bild från idag. visst har jag blivit duktig med kameran.

dagen i bilder (i stora drag)


mina & antons snygga "kötbullar" eller vad man ska kalla det haha

ibland är det okej att leka med maten

maten blev fin gjort, men skenet bedrar!

mäster kockarna (HH) ... or not

oh god så snygga vi är

denna laddar jag upp eeendast för maries skull haha......

oh  look who came .

snabbis inlägg

Just nu hinner jag inte lägga ner så mycket tid på ett inlägg, så det får bli ett snabbis-inlägg. En stressig dag, har nogsammanlagt bara umgåts med älskling i en halvtimme. Var ju tvungen att rida och så också. Nu ska jag in i duschen sen ska vi iväg och passa barn (Emma & Hampus). Vi bestämde oss för att göra något mer speciellt imorgon istället.

Usch jag luktar. Så fort baby kommer ut från toan ska jag in och ta mig en låååång & skön dusch. Nej... jag hinner inte ta en "lång" dusch. Ska vara iväg om... 10 minuter.



nu kommer han... HÖRS!


every part of me

that time when you danced with me, with no music playing

Hejsan bitches. Nu är jag hemma från skolan, provet gick bra. Med tanke på att jag lärde mig allt på en timme som min klass lärt sig på fyra veckor. Eller allt kanske jag inte kan säga, dock nästan allt. Kollade bara igenom G uppgifter igår när jag övade den timmen. Idag svarade jag konstigt nog på VG frågor också.

Nu ska jag städa, ladda in bilder, fixa mig och ... (?) Vet inte, älskling. Han skulle varit här nu egentligen. Kanske måste rida ikväll. Måste kanske jag inte ska säga, för ett måste känns det inte som. Det är bara nice att rida. Får se vad Eiki säger om det.




Det är verkligen svinkallt utomhus!


nu drar jag till skolan

... har prov om FEM minuter! help

natttankar

Jag skulle/ska ha tights på mig imorgon men nu när jag tänker efter tror jag att jag har blivit av med allihopa. Fandå. Hey mjukis?

BUHUHUHUHU. jag ska fan leta upp er, vart ni än har gömt er.
känner mig lite shcitzoo nu, kanske dags att sova?
godnatt


r.i.p ? =(

godnatt

... Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt. Halv ett. Å-N-G-E-S-T! Tror ni att jag fortsatte att plugga? Nej haha.. Jag fastnade i bloggvärlden, sen kom jag på att klockan var över tolv = femtonde octuber. SJUKT!

God natt, från eran bästaste, bästa Felicia Bengtsson
( fan vad jag har blivit poetisk )


un beso

femtonde octuber

Nu undrar alla varför just detta är en speciell dag. Feel the pain loosers. Haha nej skoja!

Idag för exakt två år sen blev det jag och älskling. Med andra ord så har jag stått med "en sån som han" i två år. Alltså nej. Det är helt sjukt. Två år?! Tiden har verkligen bara sprungit iväg. Detta kommer ta ett tag för mig att smälta. Jag klarat av två år.

Huvudsaken är i alla fall att vi fortfarande älskar varandra. Nej inte lika mycket. Absolut inte... Ännu mera! Vår kärlek har bara växt. Jo vi har haft våra dåliga dagar också, men det ska vi inte tänka på nu. Här är vi positiva och bara tänker på våra bra dagar. Nu vågar jag inte skriva "och fler ska det bli" för då kommer bara något annat, åt motsatta hållet hända.

Men come on. TVÅ ÅR?!
var tar tiden vägen ... Imorgon när jag vaknar upp är jag kanske redan 20. Wow vad bra, då slipper jag mitt dumma no-prov.








Nu har jag bara bilder på oss som blivit tagna den senaste månaden (förra månaden, september) för att jag har bytat dator. Alla andra är på min andra data. Om ni har tur lägger jag in lite imorgon. Eller nej. Feel the pain. HAHAHA. Jag skoja, älskar den meningen "feel the pain". Och jag vet om att jag inte är normal på fotona, men wtf. Ett gott skratt förlänger livet.

ÄLSKLING.. TVÅ ÅR! ♥

pluggpaus

Förlåt till alla er som jag inte har hunnit svara idag på t.ex msn och sms. I alla fall så har jag verkligen pluggar arslet av mig nu i en timme i sträck. Utan någon paus. Nu är min första paus! Just nu sitter jag och övar lite smått med Johan. Snart blir det en kissepaus haha. Men gud vad mycket vi ska kunna, det är helt sjukt. Och speciellt för mig. Allt de som alla andra har lärt sig på fyra veckor ska jag lära mig på några timmar. Usch och fy. Känner mig verkligen inte pepp inför detta provet.

Vet inte ifall jag full följer min idé med att vara-uppe-plugga-hela-natten. Därför vet jag inte ifall det blir fler inlägg efter detta. Har varit rätt tråkiga inlägg för mig idag. Men vet ni hur det är att ha ett stressigt liv? No, don't think so! Tur att jag är en begåvad unge.

BY THE WAY!! Jag fick det bästa resultatet på slingan (kondition test) av alla tjejer i hela skolan, och en massa killar också för den delen. Även fast jag  var sjuk och inte hade tränat, eller rört mig över huvudtaget, på tre hela veckor. och jag som inte ens var nöjd med min tid.


jag skulle visa hur jag såg ut när jag var sur/ledsen

jag & mina livvakter - viktigt när man är kändis som jag!
haha

säger en sak: lönar sig med poppy eyes!

jag är den enda som inte posar stenhårt haha

paparazzi's *suck* hahaha

Nu  verken orkar, eller hinner jag att ladda upp fler. Antinger sovdags, eller mer plugg. Spännande och se vilket jag väljer haha.

pluggar arslet av mig

Jag är stressad ...! Ligger i min säng med datorn i knäet och halvpluggar. Lyckat? Nej inte speciellt när jag har prov imorgon. oh, oh, oh ÅNGEST. Helt ärligt så vet jag inte ens vad det är som vi har prov på. Idiotiskt. Jag ska aldrig mer vara sjuk. Just nu pluggar jag nog mest för älsklings skull. Och mammas, och kanske lite en aning min egen. Ska försöka fjäska för läraren så att jag får göra provet på fredag istället. Då ska jag fan råplugga hela dagen imorgon så att jag får minst VG.

Just nu sitter jag och tvingar hela klassen (som är inne på msn just nu) att förhöra mig på provet haha. Det är fan tur att man har en sån jävla underbar klass. Utan de hade jag nog fått IG- på varenda prov.

Antar att jag får plugga vidare ett tag till med tanke på att jag bara kan fyra G frågor. Jag suger i know. LOVAR att det ska bli en förbättring. Ska försöka plugga heeela natten. Inte för att jag tror att jag kommer lyckas. Sist jag skulle de så somnade jag med boken på huvet.


jag idag på väg till spanska bion, fler bilder kommer senare ;-)

en snabb update

ooooh, tack♥
Vilken bra dag, okej dagen är inte slut ännu *ta i trä*. Min klass, mina kompisar is the shit. I'm just saying. Har inte så mycket mer att skriva. Eller jag hinner inte rättare sagt. Ska egentligen vara i stallet när som och jag har inte ens bytat om.

Alla skriver hela tiden på msn (förlåt ifall jag inte hinner svara). Jag är en poppis tjej. Som man behandlar andra blir man själv behandlad. Oh gud vad jag älskar er. Kan inte tänka på nåt negativt idag. Me like.

Nu ska jag byta om, äta och dra till stallet med bästa becky, yeeeah (Y). Sen kanske, kanske så ska jag plugga med älski. Annars blir det plugg med simme och martin tror jag. I alla fall martin.

you are not alone, i am here to stay


jag just nu, andra bilder kommer senare. KYSS


god natt

"lev som om varje dag vore din sista"

Nu måste jag verkligen gå & lägga mig efter en lång och jobbig dag. Imorgon slipper jag mina tre sista lektioner för en spansk biofilm. Egentligen bör jag vara glad. But no, no. Imorgon missar jag en genomgång som jag har prov på i övermorgon. Ojoj, hur ska detta sluta. Inte ett till G+ då hoppas jag. Antar att detta betyder att jag får plugga mellan varven imorgon. Blä vad jobbigt.



Någon som vet för- och nackdelar för svinunfluensan vaccinet?
tvekar stooooooort på  om jag ska ta det eller inte.

Good night xoxo Felicia Bengtsson
hahha nej, inte riktigt min stil va?

Mimmie & jag


i miss mj

gonna make a change for once in my life

Nu har jag lugnat mig. Det blev mycket skrikande där ett tag. Men fortfarande, det är fan inte okej!! Nu lämnar jag det ämnet för idag, eller ja på bloggen i alla fall. En sista sak: jävligt omoget. Samtidigt tycker jag synd om personerna som håller på med det, att de inte fattar bättre. Jag vet att ni är bättre än så egentligen.

Åkte med mamma en runda till stallet och tog in hästarna. Fyfan vad Mimmie har blivit stark. Som hon skutta runt med mig när jag skulle ta in henne haha.
Älskar att åka bil med mamma och lyssna på Michael Jackson-They don't care about us, högsta volym. Eller ja det kvittar var jag är så lyssnar jag oftast på den låten på högsta volym. En härlig känsla och när jag sjunger/skriker med brukar jag oftast börja skratta.

Nu ska jag va social i telefonen, hörs senare ♥


I will try to live without your love

VAFAN ÄR DET SOM HÄNDER?!
what's up with you?

Nu ska jag förtränga det. Försöka. jävla cp idioter! Helt ärligt.. jag mår illa. Nu ska jag lämna det, såna idioter är inte värda att folk ska tänka på er. Ni är allt förutom coola. Så jävla mesiga man kan bli.

Kom precis hem från skolan. Det var bra i stora drag. Ja.. kan inte skriva speciellt mycket just nu. Mina tankar är nån annanstans. jag vill skrika, slåss, dra och slita i dig (er). Besviken har jag varit mycket på sistonde, men aldrig på den här nivån. Förstår ni nu att man blir sårad när man litar på folks ord.

Ska jag ringa? - NEJ! Du är inte värd det. Vad ska jag göra. Måste få ut min ilska.
Vafan.. Helt ärligt.


god natt

Nu ska jag snacka lite till med Johan innan jag gör mig iordning för sängen. Sen ska jag se klart filmen som jag inte hann se igår: "Kärlek" som faktiskt är en svensk film. I vanliga fall gillar jag inte svenska filmer, men denna var väl rätt okej.

Jag vill bara säga tack till er som visat idag vart ni finns, vart jag har er. Det betyder oerhört mycket och det känns en aning bättre   ♥



god natt

bilder under dagen





Min blogg segar som fan och nu funkar det inte att ladda upp fler bilder.. jävla skit!
I alla fall så gick det jättebra att plugga, eller inte. Får plugga mer i morgon, fattar verkligen ingenting. Simmeboy försökte hjälpa mig, men det gick heller inte. Dock kunde han sälv inte det, men ändå. Aja, vi pluggade inte särskilt mycket, istället kollade, Putte, Miki, jag och Simmeboy på Greveholm haha. På hemvägen följde Simme mig en bra bit medans vi snackade. Skönt. Tack.

Balen närmar sig..

.. med stora steg! Jag och Johan ligger här och snackar om vad som kommer att ske på balen. Eller ja inte ske och så men ja allmänheten. Vet ni hur han ska fråga mig om jag vill gå med balen på han? - Med en ros! Sött va. Jag, han, Simon och Martin ska åka dit i en limo. Fan vad jag längtar. När balen är här så betyder det att vi snart slutar högstadiet. In i en ny skola, en linje man vill, nytt folk... en helt ny värld. Fan vad skönt det ska bli! Gud vad jag längtar. Är verkligen trött på detta nu, nu vill jag bara här ifrån. Inget känns bra längre. Ingenting alls, ordagrant, utan att överdriva.



ändrade planer!!

Istället för att rida ska jag plugga hela dagen.. Eller ja, det som är kvar utav den i alla falll... tills jag däckar. Hoppas att ni andra får en roligare dag än mig. Fast iförsej så kommer jag också att ha kul för jag ska plugga med miki. Alltid kul att äga henne på allting.

Nu ska jag sticka, hörs senare bitches


and home i am

Tudelooo ♥
& now i am home.
"dududududuuuum the princess is hooome"
haha nej jag skoja men nu är jag hemma i alla fall. Blev inte mycket i skolan idag. Har haft störande tankar. Det är bättre nu om nån skulle bry sig. Självklart bryr ni er?! Nu ska jag snart sätta på riset (haha sätta på), byta om till ridkläder och sen sticka iväg och rida. När jag kommer hem så har jag en dusch och massor av läxor som väntar.

Älskling bad mig skriva och hälsa till er alla att han älskar mig.

jag precis (:

Från och med idag ska jag börja skärpa mig med uppdateringen och så vidare. Visst blir ni lyckliga då. Ibland är det lite svårt att komma på vad jag ska skriva. Men det fixar sig, för jag är halvblond och smart. Eller hur. Ja dum fråga, jag vet att ni håller med mig. DAH!

so sorry

Denna helgen har jag verkligen inte gjort någonting ändå har tiden gått så jäkla snabbt. Jag behövde verkligen en helg för mig själv, och precis så blev det. Förutom cupen med laget i lördags, men det var bara ett stort plus förutom att jag var sjuk. Oh vad jag älskar mitt lag. Förresten så kom vi trea, jag spelade inte särskilt mycket för att jag var sjuk, feber, ont i huvet, halsen och magen, dessutom så sa min tränare att jag var kritvit i huvudet. Dock gjorde jag mål i sista matchen. Till ingen nytta, men det var härligt att jag satte den, de behövdes verkligen för mitt självförtroende.

Idag har jag heller inte pluggat och städat som jag skulle gjort... fan också. Nu har jag bara mer att göra imorgon, ska vi slå vad om att jag kommer att skippa det då med? ooh yes, that's who i am. Jo nu ska det bli skärpning, jag vill inte bo på gatan när jag är stor. Imorgon ska jag nörda mig stenmycket, sen behöver jag inte plugga mer på ett år. Skönt.

Nu måste jag dock sova, klockan är tio över elva och jag ska upp klockan sju imorgon. yeah right. Det tror jag inte själv på ens. Men ett försök är det värt. Denna veckan ska jag komma i tid varenda jävla morgon. Som ni hör är jag inte på så bra humör när det gäller skola & plugg. Ändå måste det göras. Jävla krav... Nä nu ska jag sova så att jag kanske är lite positivare imorgon? ;)


ucsh, jag är riktigt trött nu när jag väl känner efter.

G O D  N A T T  B I T C H E S !

städ och plugg - kill me

Har lite kvar att göra
hörs sen♥


kommer strax

Det blev inga fler uppdateringar igår, varför förklarar jag strax. Nu ska jag äta och sen svara på massor av kommentarer
jag♥läsare
Ni får en låt att lyssna på sålänge, don't miss me too much



Mardröm

Måste börja med att berätta om min hemska mardröm inatt!!!

Jag kan tyvärr inte nämna några namn för det är en kille som jag känner, eller ah. Han stalkar mig enormt. Jag drömde om att han kidnappade mig. Det är säkert bara p.g.a hans blickar häromdan. Han hade fast mig hela, hela tiden. Och ni vet när man drömmer om att man förösker komma loss och sånt, då är de omöjligt. Jag slog han, flera slag, men de var precis som han inte kände något och att jag inte fick till nått sving. Eller vad man säger. Jag kommer aldrig mer våga vara ensam med han. Okej, han är skrämmande redan som det är.

berättar om cupen och sånt senare

Förra inlägget

Ang förra inlägget så känner jag ångest. Skulle nog aldrig publicerat det. Eller jo! Jag publicerade det av en andledning och hade där inte funnits nån andledning så hade jag aldrig publicerat det. Men ändå. Vet att det är svårt för er att hänga med i mina tankar just nu haha. Vilket fall som helst var det bara det jag ville ha sagt.

Hoppas på en bättre dag i morgon.
kyss och smek ... det är bara en lek

lite tankar innan bedtime

Idag är en sån dag där jag känner mig svag. Där täcket är min bästavän, som skyddar mig mot allt där ute. Jag har ingen lust. Ingen lust till någonting. Cup imorgon "oh wow" jag har ingen lust. Jag vill ligga i min säng, krama kudden, under täcket. Funderar på att inte göra nåt speciellt alls denna helgen. Känns som jag behöver en paus ifrån allt möjligt. Det är alltid samma frågor som jag behöver få svar på. Vem är mina äkta vänner? När blir jag lämnad ensam? Hur många bråk till håller vi? Hur är jag om några år? Vem umgås jag med då? Men framförallt. Vem är mina äkta vänner? Det känns som att det är de enda som spelar någon roll just nu. Förlåt. Men jag tvivlar starkt på dig. Oss? Varför kan vi ta mellan oss nån annanstans. Kan jo börja med att du inte ens orkar ödsla några extra minuter och ringa upp och fråga vad det var som hände. Känner mig dum som skriver det på bloggen. Men sen tänkte jag igen. Varför inte? Det är min blogg och det är här som jag uttrycker mina känslor. Egentligen ville jag ringa simmeboy och prata med han. Men jag visste att han var upptagen med kompisar så jag lät bli. Får prata med han senare istället. Vem kan jag lita på? Vems ord är äkta? Spelar detta någon roll? Och samma fråga som alltid: "är det lönt att vara kär när man är såhär ung när man har hela livet framför sig?" Usch vilka frågor, de kommer jag aldrig att få svar på. Jo en dag, när allt dehär verkligen tar slut. Vet inte om jag är så sugen på att ha svaret längre. Jag vill ju inte att nått av dehär ska ta slut. Samtidigt så vill jag inte heller att det ska fortsätta såhär. Hur gör man då. Jag vet vad jag vill men vill du samma sak? Hur kan jag vet det?
Som sagt så är dehär en sån dag.

Nu ska jag dricka en kopp thé, kolla på en bra film och se ifall han tänker ringa upp.
Spännande. We will see. GOD NATT

nians klassfotot

pappa skannade in fotot åt mig istället.. efter han hade skrattat ett
tag åt mig när jag försöker fota det i webkameran


jag är så damn bra


helt ordlös... paff.. FAN VAD JAG ÄR BRA!

en lugn fredagskväll

Klockan är kvart i sju och jag sitter inne i mina myskläder med en toffs på huvet. Hur mysigt som helst. Vet inte om jag ska vara inne hela dagen och vila upp tills imorgon eller om jag ska ut en stund. Lite små ångest. Dock lutar det åt att stanna inne och vila upp sig till en bra film i min säng. (ooh vad härligt, ja så blir det nog.) Tror att jag ska ladda ner: Dumpa han! Den verkar rolig och en humor film är precis vad jag behöver just nu. Känner mig sviken utan någon andledning haha. Jo jag har en andledning att känna mig sviken. Men wtf, den personen har inte förstört nån av mina dagar hittentills och ska inte gör det heller.

smelllllll you later!



den ser faktiskt bättre ut IRL!! Ser t.o.m tjock ut här :(

dags för att råplugga?

Pappa använder det dära att jag har blivit trög till fullo. Idag frågade jag han när han skulle sluta röka. Gissa vilket svar jag fick? "När du har VG i alla ämnen" .... "Woow, jag kommer kunna röka hela livet ju"
Nu tror jag att det är dags för mig att plugga, bara 14 ämnen kvar.

Händer och fötter

Johan: va händer?
jag: fötter
Johan: vadå fötter
jag: händer... fötter.. fattar du?
Johan: jag har fattat den innan men kommer inte ihåg den nu
jag: jajajaja haha
Johan: du har sagt den innan
efter några minuter
.............................................
Johan: men säg vad du menar!
jag: ammmen
Johan: din late jävel

han fick aldrig en förklaring.
men ni fatter eller hur?


vila inför cup

HEJ, HOLA, CIAO !

Jag kom verkligen precis hem ifrån skolan. Snacka om att fredagar dödar mig långsamt. Det är vår längsta dag, med våra absoluta längsta lektioner. PÅ EN FREDAG!!! Hemskt. I alla fall så fick jag reda på mitt spanskprov idag... VG, det är väl okej att jag godtar ett VG denna gången för att jag varit sjuk och missat genomgångar & inte pluggat det minsta. Det där med inte pluggat får jag skylla mig själv för, men att missa genomgångar p.g.a sjukdom är ingenting jag kan hjälpa.

Jag gjorde även ett prov idag, svarade på alla G frågor och tro mig.. Där var många! Två-tre sidor med bara G frågor. Efter det orkade jag inte sitta still mer och lämnade in provet. Ett säkert G blir det. Får kämpa mer till nästa prov. Hmm.. Juste, nästa torsdag har jag ett till no-prov som jag också har missat exakt alla genomgångar på p.g.a sjukdom. Blir till att plugga i helgen. Om jag har så bra självrespekt vill säga. Men jag måste. Mina betyg är förskräckliga.
Musik och matte prov vecka 43. Nu kommer jag inte på mer. Jag nämner mest detta för att jag inte ska glömma det, vilket jag ändå kommer att göra. Precis som att jag glömde ta med mig kameran idag till skolan. Så inga nya foton här inte. Blir nog inte några idag heller. För idag är en sån dag där jag bara ska ta det lungt och vila upp tills cupen i morgon.

Hörs snart igen, mitt batteri på datorn dör närsom...


kärlek till de skorna asså :)

God natt

Jag mår illa & har ont i magen. Jag tycker synd om mig själv. Och det ska ni också göra. Dessutom så däckar jag säkert när som helst. BUHU. Tror ni att jag orkar gå till skolan imorgon? Well, let's hope so. Läxorna gör inte sig själva som de brukar säga. Har bara fet ångest. Om jag somnar nu kommer jag knappt komma upp imorgon. Men om jag somnar senare kommer jag bara ha svårare för att komma upp..
Just nu vill jag ligga brevid älskling och mysa. Och somna i hans famn. Fasen vilken härlig sömn.

Förresten så sprang jag slingan idag (konditionstest). En halv mil, tror jag, på 22:50 .. Dålig tid, men tänk på att jag varit sjuk i en månad typ, och är fortfarande sjuk. Trots det fick jag Mycket bra, som motsvarar MVG. Ändå lite stolt, de där hade ni aldrig klarat. Jag är sååå mycket bättre än er. Loosers.
Gissa vem som inte kommer kunna gå imorgon? YES THAT'S ME.

god natt, snart somnar jag på tagnentbordet.


jag har verkligen inga bilder!
blir till att hålla igång stenhårt med kameran imorgon.

video♥


Kyrkan? Kristen?

OH TJATJA BITCHES ;*

Föööörrrrrlåt...! Min blogg segade ihjäl i går kväll och jag dampa och la ner skitet. Släkte datorn och gick och la mig. Okej det var halft sanning. Jag la ner skitet (läs:bloggen) dock stängde jag inte ner datorn och gick och la mig. Nä för jag satt uppe halva natten. Typ. Och snackade en massa kärleksproblem. Och en massa annat. Ibland är det bara så härligt att snacka av sig. Fast ibland är det också j*vligt härligt att hålla allt för sig själv. Det är lite vad man känner för.

Heeeeela dagen idag har jag varit i kyrkan. JA. Ni läste rätt. Nu tänker ni "ah är hon sån kristen, tråkig människa?". tuuuuuuuut wrong. Kristen är jag men inte tråkig. Jag är nog världens roligaste människa. Eller ja. Jag går ju inte i kyrkan varje söndag, inte varannan och så vidare. Man behöver inte gå i kyrkan för att vara kristen. Man kan tro ändå, Gud hör alla som vill bli hörda. Nu blev det lite för djupt. Det jag ville komma fram till är att jag är konfermationsledare och det är jäkligt ballt.

Nu måste jag egentligen plugga för jag har prov imorgon som jag egentligen hade för typ tre veckor sen. ooopsi. Aja, kanske inte gör det imorgon heller. För jag tror inte att jag kommer att plugga. Om jag nu känner mig själv rätt.


bild från i förra veckan i skolan

JAG ÄLSKAR DIG♥


Vinst 4-1

Nu är matchen spelad och det slutade väl. Utan några större bråk osv. Ni vet vången. Laget som bråkar med alla lag. Och ja, det är mitt gamla lag från typ.. I sjuan? Vilket fall som helst så satte jag inget mål denna matchen. Tråkigt, dock blev det nog en assist. Och för att nämna det själv. Så tyckte jag att jag var bra i andra halvlek. Första var lite mer så "komma in i andra andningen". För som ni vet så har jag varit sjuk i två och en halv vecka och har rättttt dålig kondis. Imorgon ska jag ha konditionstest i skolan. Wish me good luck.

På något sätt så är jag ändå lycklig när jag står uppe på vången. Varför?! Jag hatade laget när jag spelade i det. Jag hatar fortfarande laget, bortsätt från vissa då ofc. Alla ska absolut inte ta åt sig. Men ni som spelar mer med händerna & armbågarna än med föttera. Ni SKA ta åt er. Lär er spela fotboll förfan.


bild från matchen jag blev sjuk

true or false ..?

Vi behöver inte andra sålänge vi har varandra


Våldtagen i skogen?

Martin: Hela 9C vände när de började regna, MESAR!
jag: Pussies
Martin: ja du kan ju va tyst som inte ens kommer & e rädd för att bli våldtagen i skogen

jag tror han har läst min blogg... men det är sant!
skogen är ett läskigt ställe

A power nap

Väl hemma från skogen... haaaaahha! Nej jag gick ju aldrig till skogen. Skogar är liksom inte min grej. Jag & några andra stack till donken istället. Trevligt? Nja har ju haft roligare. Dock var det mycket bättre än att gå runt i skogen. På donken fick jag mest trösta en viss person *inga namn* all the time. Men det var det absolut värt. Jag vill ju att alla ska må bra? Då får man göra det bästa av situationen. honey, allt kommer bli bra jag lovar♥

Äh nu ska jag sluta snacka om det innan jag nämner för mycket. Det skulle inte vara bra. Är ju dock en person som kan hålla hemligheter hemligt. Vissa andra kanske också borde lära sig det? I försej är det en självklarhet, hemligheter ska hållas hemligt. THAT'S IT!
Nu ska jag sluta snacka massa skit och göra lite nytta istället. Det har nämligen blivit dags för att se klart filmen från igår. Trust the man. Samtidigt ska jag äta upp Mikis chips. Ohno? Jag som inte äter sånt skit... Idag är ett undantag.
a power nap.


Skogsmulle

Jag har två ord att säga jävla idioter! Jag tänker inte gå till skogen, gå i skogen och gå hem från skogen. noway. Särskilt inte när alla andra får boxas, va på aqua-kul och sånt. Så får vi va i skit skogen? Jag har fobi för skogar, det är där alla blir våldtagna och mördade :/
r.i.p

Trust the man


Nu blir det nattfilm. sweet dreams ♥

DH säsongspremiär

Kollade ni också på säsongspremiären av DH?!

Gud vad jag har längtat hela veckan. Så spännande, och nu längtar jag tills nästa. Det är den enda serien jag någonsin har följt. Ja förutom F.R.I.E.N.D.S som gick förr också. Dock har jag sett alla de avsnitten minst tio gånger nu. Kan alla utantill.

Sån underbar kväll.. Hela dagen har spenderats med älskling. Efter skolan pluggade vi. Eller ah, han hjälpte mig att plugga. Dock har vi samma prov fast på olika dagar. Bra va? Nu kan jag nästan hela provet utantill. Blir till att plugga lite imorgon med. Tyvärr. I alla fall så var det inte de som jag skulle berätta om. Det jag skulle säga var att jag även såg säsongspremiären tillsammans med älskling♥
Nästan så att jag önskar att kvällen aldrig tog slut. Eller vänta. Det önskade jag ju.


Hm.. Överraskningar?!

HEJ BITCHES ♥
... eller något ?!

Det har inte blivit någon uppdatering idag p.g.a vissa andledningar. Eller ah, har haft lite problem med älskling men allt är fixat nu, ååh älskar han. Dock har jag hunnit med en hel del planeringar inom min blogg. Här ska ni få se på lite överraskningar. Inte idag, kanske imorgon eller på torsdag. We will see. Nu ska jag få lite fart på de hela. Inte samma-gamla-trista-inlägg-dag-ut-och-dag-in.

Idag kom det fram två blogläsare till mig. WOW, already famous?! Kanske därför jag har blivit lika trög som alla andra fjortisbloggar.


jag & miki älskling i lördags


Musiiiiiiiiic ♥



"And after school we studied the lessons
I ask God to slow down the seconds
He does the opposite that's what I'm guessing
I better chill and count my own blessings"


Konstiga drömmar

Som ni ser så är min design fixad och klar. Tack carro!

Just nu gör jag ingenting. Är helt färdig fixad till sängen. Och är en aning irriterad. Ingen aning om varför egentligen. Stört. Ska snart sova så att jag kommer upp till skolan imorgon. Jag är riktigt seg om mornarna. Har egentligen ingen lust alls att dra till skolan imorgon. Jag vill bara vara hemma och träna istället. Kanske kolla på nån bra film. Tror jag håller på att få en depression haha. Ingen lust till något, bara en jävla massa läxor, falska personer osv. Orka det? Nej tack, jag klarar mig utan. Men tyvärr så övertalade miki mig.. Blir väl att jag kommer.

Imorgon är det säsongs premiär för DH! wooohu äntligen. Något att se framemot.

Nu ska jag sluta skriva, känner mig fet deprimerad haha. Bara yrar omkring här på bloggen ändå. Jag tror att jag behöver några timmars sömn. UTAN NÅGRA DRÖMMAR! I natt drömde jag att min pojkvän var otrogen. Fast denna natten gjorde vi inte slut i alla fall. Äh det är skumt. Händer det så vet jag i alla fall hur jag ska reagera. Så många gånger som jag har gått igenom det i mina drömmar. I natt ska jag drömma bra drömmar. Eller nej då blir jag bara deprimerad när det inte är sant haha. Men inatt ska jag drömma om att jag får svar på något som jag vill ha svar  på. That's it.


mina söta pyamasbyxor från thailand :)


Ny Design

design gjord av Absolutcaroliine.blogg.se

ny design = mer aktiv

Ojsan .. Har inte skrivit blogg sen i går morse. Men visst var min frukostbulle söt? Vilket fall som helst så har inte mitt internet funkat på hela dagen idag. Jag stanade hemma från skolan p.g.a mina utlslag. Det är inte nådigt! Har fått en allergisk reaktion så idag är det ännnnu värre än igår. Så jag fick stanna hemma idag av mamma, dock måste jag gå imorgon. Har i alla fall fått piller som ska hjälpa nu. Får verkligen hoppas de. Annars dör jag.

Kommer nog inte vara så aktiv här förens min design är klar. Det blir antingen idag eller på söndag. Sen har jag även lite överraskningar. Kommer bli jätteskoj. Ajjjjja, hörs.


You bring me looove


min söta frukost, så kärleksfull


Två klumpiga idjuts

Gutenmorgon

Eller vad det heter på tyska. Nu är vi vakna i alla fall och det är de som räknas. Jag ligger fortfarande i sängen med miki och äter nåt Thailändskt skit och dricker cola. Vi är så nyttiga av oss. Till frukost åt vi kanelbullar för att fira kanelbullens dag.
Vi har varit vakna i en timma och har redan hunnit ta isönder en tallrik och ett glas. Kan inte förklara hur för det är mycket roligare om man ser det. Och det kommer ni aldrig kunna göra för vi spelade inte in. Men jag skrattar fortfarande fast det hände för tjugo minuter sen. Jävla klumpiga!


ligger & bloggar från mikis skitiga dator - hihi


Dagens bilder






bilder från today .. eller igår kanske man ska säga?

Resultat


Våra resultat, men miki suger  på att fota.
Mitt är inte så orange IRL!
Imorgon, eller nästa vecka ska vi  slinga det blondt också. Kommer bli så superfint.


Relationer/Förhållanden

Jag har en fråga. Eller jag vet inte om det är en fråga precis. Just nu har jag glömt vad det var. Nåt var det i alla fall.

Jag har haft ett förhållande i snart två år och fattar ändå ingenting om relationer. När mina kompisar ber mig om tips så vågar jag knappt svara för att jag inte vill förstöra deras förhållande. Hur går detta ihop?

Och en sak till. Något konstigt har hänt på sistonde. Jag har inte varit mig själv. Jo det har jag tillsammans med kompisar. Men långt ifrån mig själv tillsammans med min.. älskling. Riktigt jobbigt. Har jag börjat att bli avundsjuk? Det är INTE(!!!) likt mig. Inte alls. Är det ens avundsjuka? För jag vet att han aldrig skulle göra något. Men ändå. Varje gång han säger något speciellt, eller fel, så blir jag sjukt sur och tror att det är undanflykt för att han ska träffa nån annan eller något. 

Det är helt sjukt. Sen kommer jag på mig själv. Och då är jag inte sur längre. För hur nördigt är inte det egentligen? I don't care! Det är ju inte mitt liv. Det är hans liv och hans konsekvenser. Detta är något jag måste ta tag i. Jag tror att vårt förra bråk psyka mig riktigt mycket.


Lördagsmys

Så sitter man här ännu en natt. Tillsammans med min älskade syster. Det blev en tidig kväll idag också. Dock är vi jävligt trötta nu klockan två på natten. Lösningen är då chocklad, redbull & cola. We like this. Sitter här med en 2L cola brevid mig. Och jag som inte ens dricker läsk? Ojoj. Som vanligt snackar vi bara en massa skit om allt och alla *blink*. Njae men de kan väl stämma till en viss del. Dock inte skit ordagrant. Bara en massa tankar och känslor, saker som gör oss förbannade och en massa mer.


Då var man ..

... Blond igen! Eller ah, basfärgad. Vi ska slinga det lite blondare om nån vecka. Det kommer bli superfint. Det är redan fint & kommer bli ännu finare. Jag klippte också mikis lugg. Bengta the stylist. Nu sitter vi här i en förstor t-shirt och ett par thaishorts. Gissa vilket mönster det är på mina short?
Svar: bananer ofc! ♥

Snart ska vi ta på oss lite tjockare kläder och bege oss hem till mig och göra lite sysslor. Hatar sysslor. Vad jag än gör kallar alla mig trög? Det har jag aldrig förstått varför. Vilket fall som helst så ska vi två idioter hem till Sanna senare och umgås. Det var a long time ago om man säger så. Vi ska äta pannkakor, dricka varmchocklad, och kolla på skräckfilmen. Det ska bli storm här i lilla oxie. Gud vad mysigt. Älskar stormar.

Förresten så har jag inte snackat med min älskling på hela dagen. Inte hela dagen igår heller? Jo, två snabba ord efter skolan; "du har min cykel, idjut!!" Eller ja okej fem. Och ja. Det var mina ord till han, m in väska var tung. Så han kom och mötte upp mig och bar väskan hela vägen hem. Fast än att han var med kompisar haha. Älskar han. Men hatar han  ändå, men det är mest pga min dröm inatt.

Livet är precis som förut, underbart! Love it. Har fått upp kontakten med gamla kompisar och blivit rätt tighta igen. Precis som förr. Skönt att veta vart man har sina kompisar. Dock är det fortfarande vissa saker som är lite knas. Men det blir bättre, jag känner det på mig.

Alla nytagna bilder är på min kamera & jag har glömt sladden. So me. Så ni får se dom en annan gång. Nu ska vi snart iväg och ta fler. Wouh SÅS G;S!


våren 2007



detta var då de inlägget jag råkade skriva i min förra blogg... miki förvirrar mig alltid, jävla unge. aja, nu är de uppe iaf:)

Blondies

Hmmmm.. Jag råkade spara mitt förra inlägg på en annan sida. Blondt jag vet. That's the way it is när jag har blivit blond. Jag lever bara upp till mitt rykte. Det var Mikis fel.
Jag kommer att plubicisera inlägget sen när vi kommer hem. Just nu sitter vi hemma hos sanna och myser med godis & film. Eller ja. Myser och myser, det är en förjävlig film. Män som hatar kvinnor. Jag är helt irriterad, jag klarar inte det. AHHH STÄNG AV DEN! Men dom bara skrattar åt mig.
Förresten jag ska nog gå media, tror ändå inte jag kommer in på procivitas privatgymnasium, dessutom får man inte ens ha mjukis där. Plus får man en egen data, över soft. Sitter på sannas sån skoldata nu och jag älskar den.
Nu ska jag fortsätta snacka skit, eller ja. Klaga på filmen don't know..
Hörs senare dårå:)

Godmorgon

GODMORGON! det är inte nådigt att vara uppe såhär tidigt efter en seeen fredagsnatt. Mitt i natten (eller okej imorse nångång) så flög både jag & miki upp från sängen, exakt samtidigt. Har vi samma mardrömmar? Läskigt..
Just nu sitter vi i alla fall & kollar på youtubeklipp och äter flingor. Snart är det dags för att bli blondies igen. OMG! Jag är skiträdd för att det ska bli fel eller fult. Då slår jag miki.

MIKI♥MJÖLK


jag & miffot en sen sommarkväll haha♥

Nattblogg

Just nu... Sitter jag hemma hos miki (mitt andra hem) och dricker thé tillsammans med hon och rebecka. Mysigt, bra musik lyssnar vi också på.

Vi gick ifrån Martin vid halv ett tiden. Blev en tidig kväll, men det var de värt! Jag somnade under heeela filmen vi såg. Deprimerande. Vi såg en skit bra film. Måste låna den av Martin så att jag kan se klart den.

Vet inte om vi färgar håret inatt eller om vi tar det imorgon när vi vaknat. Hoppas på hela mitt liv att det blir bra! Klart ändå.

Svårt att skriva blogg när man sitter här helt döende. Miki har bytat om till kalsonger nu hahah.. Det betyder att.. det vet jag inte. Skit samma, vet inte vad jag bablar om. Ska snacka mer skit nu, kyss.

miss you baby


Miki behöver mig när hon färgar håret hahaha

nazizter, idiologi? :s

jag: vad är nazizter?
martin: en idiologi
jag: vad är en idiologi?
simon: martin där var du trög
martin: varför
jag: hahahaha
simon: du kan inte säga så svåra ord till henne
martin: okej jag var trög som trodde att hon skulle förstå

där fick vi det konstaterat!
Det är martin som är trög inte jag.

Färörisk skrivbord :(

Sho gangstas

Just nu sitter jag hemma hos martin och skriver min första uppdatering för dagen. Simon, Putte & Miki håller på så att det tar tjugo år innan jag lyckats skriva klart här. Jag och Miki sitter och berättar gamla minnen. Vi har gjort både det ena och de andra. Säg något vi inte har varit med om!

Nu har jag tröttnat på dom! Dom bara mobbar mig hela tiden -.- ....
"snabba dig feli" in my ass...
kysshaj nu ska vi se skräckfilm.


kommentera om ni vill ha hans nummer, he is a singel !
and we all know why hahahaha

A good girl

Ppuuuhh.. Klar med min krönika! - ohyeah what a nice feeling. Har suttit nu typ i en timme och kämpat. Till slut lyckakdes jag. Den blev helt okej, ska renskriva den en gång till imorgon om jag hinner. Annars får det var så. Nu är det bara till att hoppas på ett så bra betyg som möjligt. Jag har varit en duktig flicka idag. Efter skolan kom jag hem och pluggade spanska. Har prov imorgon. Dock glömde jag helt bort glosorna på TRE kapitel så det är väl likabra att jag repeterar de en gång nu också. Innann läggdags. Blir trött bara jag tänker på det. Men måste man så måste man. Och nu ska jag fan göra det också! Inga undantag här inte. Har skaffat mig lite självdiciplin på sistonde. Imorgon ska jag komma i tid till skolan också. Ska till och med stanna där hela dagen! Ojojoj, här kör vi stora framsteg. Alla kommer bli så stolta över mig. Tar i med hårdhanskarna ju.

Har inget mer att skriva. Alla problem från igår har löst sig. Eller nja, inte alla. Men de viktigaste i alla fall. Nu blir det en helg med only friends. Det ska bli nice, känns som det var längesen. Oh mina tjejer äääntligen♥ Imorgon efter skolan blir jag blond också. Om jag inte bangar vill säga ... oh shit. Miki har redan bangat, men det är lungt. Det fixar jag ! Hon ska bli blond, den rätta hårfärgen för hennes hjärna.

Nu ska jag plugga glosor & se klart den där jävla filmen som jag alltid somnar till. Är helt nyfiken om hur den slutar. Blir han bög, eller gifter han sig med sin fru? Spännande grejer dedär.


ser deprimerad ut haha!
jag & safa ♥


RSS 2.0