Fresh air

Det blev en lite längre promenad än vad jag hade planerat. Men skönt var det att komma ut lite. Träffade en gammal kompis, Emil. Hur mysigt som helst. Nu på senare tid har jag börjat ta upp kontakten igen med gamla kompisar. Emil var min bästis under mellanstadiet. Sen dess har jag knappt pratat med han. Helt sjukt att det faktiskt nästan har gått tre år sen dess. Blev prat om en jävla massa haha.

Nu sitter jag och försöker skriva klart min krönika. Inte världens enklaste om man säger så. Har fått feta problem med min svenska!! Helt sjukt, mamma säger att jag till och med har blivit värre än henne. Och då är det illa!

anyway.. keep up the good work

Terapi

Att äta hjälpte inte. Blev väl en halv portion soppa. Lyckat
Nu ska jag ut och gå en runda, lite frisk luft.


Matdags

Hur kan man bli sårad utav så få ord?

Äh nu ska jag försöka äta lite sen måste jag verkligen skriva klart man jävla krönika. Och städa också för den delen. Ska sluta tänka på detta nu. be happy

du lovade...


bild från skolan igår


Stay out and break some hearts

I remember how you danced with me with no music playing.
why why why .. ? love isn't easy


Life isn't easy

Hej på er! ♥

Jag gick hem från skolan idag på grund av att jag mådde dåligt. Började med att jag vaknade upp med en satans huvudvärk, tog 2 alvedon & blev lite bättre. Väl i skolan arbetade jag bra och hade kul med vännerna på rasten... tills den där rasten kom. Bestämde mig för att dra hem, hade ändå redan missat 50min av en lektion då är det inte mycket lönt att komma de sista 10.

Funderar på att plugga nu. Orkar egentligen inte. Jag kommer inte klara av att koncentrera mig. Och den där jävla krönikan. Den dödar mig. Jag har ingen lust att skriva om mina negativa känslor när jag försöker se allt från den positiva vinklen. Hur enkelt är det? Om jag verkligen koncentrerar mig så dras jag in i det igen. Jag är rädd. Jag mår bra nu (idag är väl ett undantag) och det är så jag vill ha det. Dedär var halvt en lögn. Jag mår inte bra och jag kommer inte ihåg när jag mådde bra senast. Allt känns så... falskt? Kanske inte falskt, men meningslöst. AH JAG VET INTE!!! Lite av varje. wtf ..btw ..
tack T. för att du tänker på mig.
"vet att du inte har pengar på mobilen, men LdB spelar på tv4+"
du anar inte hur mycket det betydde♥

Two steps away

Funderar starkt på att stanna hemma från skolan imorgon. Mår inte bra, har ont i huvudet och är trött så att jag kan dö. Tankarna kring han snurrar. Vad vill han mig? Vad är hans planer? Hur ska han förstöra denna gången? Jag har försökt men... det är svårt att såra nån som inte har känslor.

Orkar inte skriva mer. Har varit rätt seg på bloggen på sistonde. Skriver väl mer när jag känner för det i guess. Just nu skriver jag nog mest för att ha något kul att läsa om några år haha. Undra hur mycket jag (& alla andra) har förändrats då.

nä nu blir det flm; kyss


Find your magic, go and grab it

I knew you were something special when you spoke my name..
kärlek vid första ögonkastet.

HEY AND I'M SORRY!
Jag har inga ord om skolan idag. Mina vänner är underbara & jag älskar dem! Så otroligt tacksam över att ha så fina och underbara vänner. Kan säga så mycket som att ni gör att jag ens tänker på att gå till skolan. Det enda negativa om att lämna skolan senare är att jag måste lämna er också. Men wtf vi kommer alltid att vara till hands för varandra♥

Efter skolan var jag med Eiki.. vi skulle egentligen plugga. Tisdag=pluggdag. Jag fick inte någonting gjort, jag kan inte koncentrera mig. Den där krönikan tär verkligen på mig. Att skriva om känslar jag fått när jag upplevt de saker jag har. Jag får bara en massa flashback's hela tiden.


Filmkväll

Jag tycker att jag har varit duktig som pluggat hela dagen. Med ett visst antal pauser. Så nu blir det film-time med ansiktskmask. Men först ska jag skörda på FarmVille!


jag just nu, so hot haha


Privata läxläsare

YOU KNOW WHAT?!.. jag är klar med min oral presentation nu (!!!) äntligen. Nu har jag bara allt annat kvar. Jäkla tråkigt. Funderar på att skriva min insänder i so;n också nu när jag ändå är igång. Har Hampus flitighet kanske smittat av sig lite på mig? Well... let's hope so. Väldigt lite chans haha. Oh vad trött jag är nu!

Adam, hans kompisar & släktingar rättar min uppsats haha. Gud va famous assû. Men wtf jag ska råplugga!
JAG SKA HA MVG! i nästan alla ämnen..


& de trodde att jag skulle klara av att hoppa upp dit
ser ni logiken i det?


Friendship

l


I need a break!


"if today was your last day, tomorrow is to late"


Läxor & skit


From now on i am going to talk english allllllll the time.
... nä skoja bara! Dock ska jag utveckla min engelska en aning. Har blivit så jävla kass och kommer det ut till min släkt ligger jag risigt till. Tänk så kommer jag inte kunna kommunicera med min släkt. Ohboy! Så nu framöver ska jag försöka göra lite inlägg där jag bara skriver engelska. Kanske en gång om dagen? Den måste utvecklas så snart som möjlig i alla fall. Just nu sitter jag och skriver en oral presentation, muntlig redovisning, och märker hur rostig min engelska har blivit. Det är fan inte okej..

Har inte hunnit att skriva blogg idag för att jag har pluggat enda sen jag kom hem ifrån skolan. hooost host! Ser ni hur lätt det är att ljuga i bloggen? Jag har inte pluggat, jag har försökt att övertala min älskling att inte träna och va hemma och mysa med mig istället. Jag testade allt, puppy eyes de föll han nästan för. Till slut satt jag till och med och tryckte brösten mot hans face. Men nej. Är han bög eller? Ändå träning som gällde för hans del. Bara för det måste jag plugga nu. Fan... han var min enda utväg.

1. har jag prov imorgon?
2. hur många inlämningar har jag imorgon?
3. vad för prov & inlämningar har jag?
4. hur många prov har jag denna veckan?

Snacka om att jag verkligen måste plugga arslet av mig! Hade dock hellre varit med älskling, kollat på en bra film och ätit något gott. Ja att äta något gott är ett måste om man kollar på en bra film. Eller bara över huvudtaget.

Varför är det så enkelt att skriva i bloggen medans när man väl försöker på riktigt blir det bara skit av alltihopa. Funderar på att skriva min krönika i bloggen. Kanske hjälper? Or what ever. Jag har ångest! Jag måste arbeta upp mina betyg nu. Vet ni hur dålig min svenska har blivit?! Sitter och frågar alla hela tiden "vad heter det, det & det". Engelskan är inte bättre den heller. Auch! Vafan ska det bli av mig...?


jag har saknat mina älsklingar så jag var tvungen att torrjucka på dom!
pusssssssssssssssssssssss, VI HÖRS! ♥ .. believe me

Nattens tankar..

Bloggen? - hjälp mig..! Är det inte de ena så är det de andra. I mitt huvud snurrar tjugo tusen tankar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har haft ångest-attak hela kvällen och nu framåt natten. Var är axlen jag behöver gråta ut på? Var är mitt stöd...

Jag vill åka iväg. Långt bort. Ett bra tag. Bara stanna där, komma på andra tankar och kunna stå på egna ben. Jag kan stå på egna ben men ändå känner jag mig så sjukt jäkla svag. En liten knuff & jag trillar. Jag är rädd för att somna, är trött på mardrömmar. Mina ögon går inte att hålla öppna länge till. Allt går emot mig. Jag är rädd för att misslyckas med allt.

to be hurt

VILKEN SKIT DAG! .. what a hell is wrong with me, don't fit in with anybody.
Så kan det gå när man glömmer att logga ut från sina privata sidor när man  är hemma hos nån. Ett tips är väl att inte undanhålla något. Kanske inte ska ta för hastiga slutsatser, men det såg dock rätt illa ut. Precis efter jag gav dig mitt förtroende. shut up, shut up, shut up, it's gonna bring me down.

Orkar ingenting! Vilken jävla skitdag. Precis som alltid. Okej nu ska jag sluta klaga. Ligger i min säng, lyssnar på musik, har ont i magen och fruktar skolan imorgon. Min hand har svullnat upp. Jag är trött, sårad (?) & irriterad. Varför låter jag er idioter såra mig. FÖR JAG ÄR BLOND OCH TRÖG. yes that's why..


Iphone skit

"Hörs när jag kommer hem pusss" .. Jag kom hem halvfyra inatt & hade ingen större lust att sätta igång min dator och skriva ett inlägg då. Fråga inte mig varför jag är uppe redan vid nio idag. host thörn. Jag tror att jag ska kolla på älsklings match snart tillsammans med thörn, det var därför hon väckte mig.

Det var verklige jättetrevligt igår! Daniel och hans flickvän var så söta. Alla små barn var så jobbiga haha. De sprang efter Hampus heeeela tiden, drog i hans jacka, håret, banka saker i hans huvud och massa sånt. Tyckte lite synd om han faktiskt så vi gick ut och stod gömde oss från dårarna ett tag haha. Vi prata nog ikapp de där missade sex åren. Gud vad mycket vi pratade, hela tiden. Riktigt härligt. Sen var där en liten tjej som hittade oss och kom ut & störde. Dock var hon nog den lugnaste av de jobbiga.

Jag försökte skriva ett inlägg igår från pappas Iphone men jag fick knappt rätt på skitet. Någon som vet hur man mobilbloggar?! Tillslut klarade jag i alla fall av att skriva ett inlägg, med stora bokstäver? Don't ask me. Men jag fick aldrig in nått foto i de jävla inlägget. Så jäkla irriterande!

Det blev inga foton på värken outfiten eller på festen igår. Orkade verkligen inte, jag har blivit lat med kameran men det ska förbättras. På tal om outfit så spillde jag brunkräm (råka dra upp locket konstigt) över hela min nya tröja som jag skulle ha på mig. JÄVLA SKIT. Fick byta tröja och lägga den andra i tvätten.

Nu är det bara till att vänta på att thörn ska bli klar. Kanske ta fram lite kläder jag ska ha på mig också. Sen sticker vi till matchen och sitter där och fryser ihjäl. 


Fattar NADA

JAG FATTAR ABSOLUT INGENTING PÅ IPHONE HAR SUTTIT HÄR OCH KÄMPAT HUR LÄNGE SOM HELST. ORKAR INTE MUNU SKA JAG IN TILL HAMPUS DANIEL OCH HANS FLICKVÄN. ALLA E STEN DRAGNA. HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM PUUUUSSSSSSSS :}

You really gotta be someone

sitter & drogar musik.. och väntar på bättre tider. Nej men jag sitter här med jackan på och väntar på att min älskling ska blir klar. Klockan är snart ett och jag måste verkligen hinna köpa allt idag. Ikväll ska jag på 40års fest med mina kroater haha. Dom är riktigt roliga! Sjukt längesen jag träffade de.

Nej alltså! Stan stänger om två timmar (ja vi bor i en håla!) nu får han fan vara klar. Brukar det inte va tjejen som segar? Inte i vårt förhållande, dock brukar jag sega för det är skönare haha.


gamla bilder

godmorgon ;* sitter på min systers dator (min gamla) och kollar igenom mina oooooold pictures! Så jäkla härliga. Jaajaja mamma tjatar att jag ska börja "jobba" städa och sånt.. Slava med andra ord? Lägger in några snabba bilder PUSSjust writing some shit

Hej bloggen ♥ Klockan är 02:19 och jag bör egentligen sova nu. Men jag kan inte, jag har fjärilar i magen samtidigt som jag har fet ångest. Det känns som jag har gjort nåt fel. Konstigt för det har jag faktiskt inte. Antar att det kan kännas lite så ibland. För tillfället är jag nog mest chockad över min bejb. Att han kan va så förstående och allt annat på samma gång? Det visste jag inte och ändå har vi snart varit tillsammans i två år. På senare tid har vi kommet mycket nämre varandra. Jag menar i början var detta knappast seriöst, men nu.. Nu vet jag inte vad jag skulle gjort utan han. Hade jag verkligen klarat mig? Istället för att njuta så går jag och oroar mig hela tiden. Vad är det för fel på mig? Klart man ska njuta av nåt sånt här när man väl får uppleva det. Äkta kärlek. Finns det något bättre än det? I don't think so. Han som älskar mig för precis den jag är, stöttar mig i alla lägen och kallar mig vacker i mina värsta dagar. Jag älskar han och han älskar mig, kärlek från båda hållen! Men ändå. När det tar slut? Då kommer detta bli ett minne istället för verklighet. Jag kan inte koppla av och njuta av detta istället går jag och förbereder mig på framtiden. Utan någon orsak. Han vill inte att det ska ta slut och jag vill inte att de ska ta slut. Är jag verkligen så dålig på förhållanden? Jag borde väl ha lärt mig något på så här lång tid. Okej jag har lärt mig en jäkla massa men ändå inte tillräkligt. Jag är rädd för kärleken. Jag är rädd för att bli ensam, sårad & sviken. Någon gång kommer jag att bli det och tanken skrämmer mig. VARFÖR?! Varför kan man inte ha det såhär föralltid så att man slipper oroa sig? Varför oroar jag mig? Jag är 15år och har hela livet framför mig.
Jag älskar han.


The last time i freaked out

Have you missed me♥

Så jävla härligt det är att blogga! Det är liksom en såndär avkopplande grej att göra. Aja. Älskling gick i alla fall hem för ett tag sen. Måste bara säga tack för att han är (har blitt) så jävla förstående av sig. Jag har varit en riktig bitch de senaste dagarna och ändå finns han där precis som vanligt, om inte mer. AH! Love him, that's real love. Det blev aldrig någon film. Nåt i min databurk hackade sig och filmen segade till max. Jävla skit. Vi hade ändå hur underbart som helst. Han förstår mig.

Just nu ligger jag och lyssnar på musik ifrån spotify som bejb laddade ner åt mig, mot min vilja. Men nu är jag helt fast i det. Fan.. Han hade rätt igen. & nej det erkände inte jag! GLÖM DE!

önskar han vore här nu så jag kunde somna i hans famn, höra hans andetag precis innan jag somnar. När jag vaknar igen ligger han redan och stirrar på mig. it's a different kind of love, but i love it. love him ♥b1-b2 is back in the game again. L-O-V-E  Y-O-U BESTFRIEND!


You light up the dark

Jag kan inte skriva inlägg när min pojkvän ögar. Men visst i'll try. Tror han har ätit nån sorts viagra eller något haha. Det fick tyst på han!

Kom precis hem från stan typ, riktigt härligt. Hann dock inte handla min tröja så vi åker upp där imorgon igen. Då kan jag likabra passa på att handla smink och sånt med. Nu ska han lida! Har inte mycket mer att skriva, nu ska vi kolla på en film och käka godis & annanas. mummmmmma♥


Glasss !

löning
♥ bloggen växer
♥ sovmorgon

Kan en dag börja bättre?! Don't think so. Dessutom så är Simmeboy & Johan på väg hem till mig och göra mig sällskap. I can just say that I love it! Jag vet det är jobbigt att läsa på svenska, engelska, svenska, engelska, svenska men ibland får jag liksom inte till orden på svenska och då blir det engelska.

Nu har dom kommit och vi har ätit två paket glass med chokladsås och mjölk & snacka en jäkla massa skit. Helt ärligt vet jag inte vad vi snackade om, allt och ingenting. Alltid trevligt med lite sällskap. Och jag älskar glass!

Idag ska jag göra läxa fram tills de andra slutar sen ska jag förmodligen till stan. Och äta ben&jerry's! Nej jag tröttnar aldrig på glass. Glass och kakor har format min kropp! Hörs senare


En sån där

Råpluggat ? - I don't know ... don't blame me
Jag har i alla fall en början till min krönika & det är alltid något. Den handlar om känslor, mest negativa känslor som man har inombords. Jag har faktiskt öppnat min so bok, men inte mer än så. Det är antikt, tänk så förstör jag något? :-o haha fan vad dåligt skämt.
Nu har jag till och med tappat alla orden för bloggen också. What ever... Nu ska jag ut och gå en runda tillsammans med simmeboy och snacka lite skit. Whops han har redan gått, bäst jag skyndar mig!

HÖRS!

On the top of me

Nu är jag på banan igen! .. eller vad det heter
Efter att ha legat i soffan, kollat på två filmer & ätit massor av godis är jag med på noterna igen. Allt som behövdes var lite socker. För vem fan klarar sig utan socker? 70-åriga gubbar, that's right. Och tanter för den delen.

Nu ska jag råplugga väljer ut ett ämne åt gången, får antagligen plugga hela jävla helgen också. Tar en paus från mitt pluggande vid sju då jag och simmeboy ska ut  och gå en runda. Känns som jag behöver lite luft och motion för också för den delen. Vet ni vad? Ibland skriver jag ord och meningar som inte jag ens själv vet vad de betyder. Kom på det nyss när jag skrev "också för den delen". Vafan betyder det egentligen?


I love me THAT much! ♥


Chris & Rihanna


hahahahha så jävla klockren

It's just something in my head

Har så mycket att göra just nu & vad tror ni jag gör? - går och lägger mig i soffan och tittar på en film! Vad är det som är fel i mitt huvud? Har tjugo tusen läxor, två prov, en uppsats till denna veckan. Tror jag. I just can't get you out of my head. Äh nu ska jag kolla klart på min film. Saknar älskling.. Imorgon ska vi antagligen ha en mysig dag på stan - det kan behövas. Skit i det. Jag saknar han.

Woke up this morning just sat in my bed, 8 a.m first thing in my head.
Is a certain somone who's always on my mind.
He treats me like a lady in everyway, he smiles and warms me through up the day.
♥♥♥♥


The way he looks so deep in my eyes

jag saknar ord.
detta är något jag måste lära mig leva med
men hur?Godmorgon

kvällen blev väl helt enkelt inte avslutad på bästa sätt igår. Helt ärligt vet jag inte vems fel det är, om det är mitt, ditt, eller "någon" annans. Det känns heller inte lönt att jag ber om ursäkt när jag inte menar det, men samtidigt vill jag be om ursäkt. Jag vill inte att det ska vara såhär. Det är för mycket drama och jag har fortfarande inte lärt mig att leva med det. Jag kan inte ta personen som luft, eller jo det kan jag i alla andra lägen. Men inte detta. Är det mig det är fel på? I gotta know. För jag vet inte om jag kommer klara dehär. Inte som det ser ut nu. Förlåt.

Detta kanske är en tid då jag behöver tänka mina egna tankar, dra egna slutsatser och bestämma själv vad som är och känns bäst. Låt mig göra det. Jag får inte speciellt mycket tid till det annars, det är alltid någon som ska bestämma åt mig. Och jag är trött på det! Därav har jag slutat prata. Om sånt med någon. I am back on track. På väg att bli mitt gamla jag igen. Håller tyst om saker. Folk tror att mitt liv är perfekt. Och jag kan hantera saker som händer själv, ensam, utan någons hjälp. Med andra ord börja jag lära mig att stå på egna ben, igen. Det ska bli skönt när jag är tillbaka. Då vet jag äntligen vem jag är igen. Jag klarar detta.

I don't know if this is that thing called love. But if it is, then it's way too confusing. Sometimes i like it, sometimes not. Lova isn't  a straight line. It's never a safe feeling.

"Could this be love that i feel, so strong, so deep and so real"

Att tämja sin pokjvän..♥

Efter jag städat klart tog jag ett lång, varmt, skönt bad medans jag lyssnade på musik från datorn. Avslappnande. När jag var en ny människa (läs:ren & fin) så tog jag en runda in om skolan och hämtade min läxa av Thörn. Igen. Jag blev tydligen bara sämre av att gå ut. BLÄ!

I alla fall så kom min älskling precis efter jag bäddat ner mig i soffan igen. Med en överraskning?! Jag tror han tjuvläser min blogg. Han kom nämligen med en carte dor glass  & ett vanilj hjärta! Han lär sig, han lär sig♥ nu när jag tänker efter vill han nog bara läsa om hur duktig han varit.

Sen jag fick min unghäst och fått instrutioner om hur jag ska rida in (tämja för er retard människor) henne så har jag användt samma metod på min pojkvän. SER NI FRAMSTEGEN?! Nu har jag glass & ett vaniljhjärta... och en gullig pojkvän ofc.har ni också testat tämja eran pojkvän?
vilka instruktioner följde ni? ;)


Vinterjackor sökes?!


HEEEEEEEJ! ;*
I mitt huvud är jag just nu hur pigg som hest, men i min kropp är jag dock fortfarande sjuk.
Just nu sitter jag i alla fall och kollar runt lite kläder på nätet (klädes affärer) som jag kan köpa på fredag när jag ändå ska upp till stan om jag är frisk vill säga. Varför finns där aldrig några fina vinterjackor som man bara fastnar för direkt?! Det är sjukt jobbigt. Har i alla fall hittat lite fint än så länge, hinner säkert ångra mig innan fredag.. That's who I am. Dock behöver jag en hel del nu inför de kalla sverigevädret.

Nu ska jag städa mitt rum !! kanske
efter det ska jag göra något som verkligen är nödvändigt, duscha.
Uewsh, känner mig skitigare än en gris som badat i lera.
CYA ! ♥


ben&jerry's - ja tack!

Dagens frukost klarade jag av att äta runt halv elva. Det blev ett glas nyponsoppa istället för en skål nyponsoppa med mandel biskvier i. Kände att jag inte riktigt klarade det.
Bara så ni vet så är jag fortfarande sugen på ben&jerry's fast än att jag inte kan äta det.


En vecka kvar!

EN VECKA KVAR; REALLY LOOKING FOR IT!♥

Fast jag har lärt mig utav mina tidigare misstag att längta. Njut av de ni förstunden istället för att längta till något annat. Men nu kan jag faktiskt inte låta bli! Jag har försökt i nästan hela tre veckor att njuta av kalla Sverige och de vänner jag har här och jag har klarat det hyffsat. Men om en vecka kommer min älskade tvilling hem från Thailand. Then it is back to normal. Typ. Förutom att vi ska ha mycket roligare.

Fan vad jag har saknat någon att driva våra föräldrar till vansinne med. Det vill säga vara ute hela natten och glömma berätta var man är. Eller bara vara hemma ladda upp med tjugo filmer och 50kg godis och chips. Bara äta tills vi spricker. Snacka skit (som stannar mellan oss) om allt och alla, ta det inte ordagrant (!!). Klä oss i världens fulaste kläder och springa ut och bete oss som två blåsta blondiner. Ligga mitt ute någonstans på marken och dö av skratt, för absolut ingenting.

JAG SAKNAR DIG, JAG SAKNAR DIG, JAG SAKNAR DIG!
Tyvärr kommer våra dumma (eiki läs inte) pojkvänner komma imellan och också vilja umgås med oss då & då but still. YOU ARE HOME! Precis som förr, ouuh vad jag har saknat det. Att ha någon att skratta med. Jag kan rabbla upp hur mycket som helst, men det orkar jag inte. Jag får helt enkelt vänta i en vecka tills du kommer hem. Då blir vi blondies igen. Då är vi sjuka tillsammans och sitter hemma och äter godis och en massa sånt istället. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!. Allt detta har jag saknat.


Baby it's a love story


"you bring me love, love, love.."

jag älskar dig♥

 


Nyponsoppa á la moiEuhm.. De där med listan gick inte så värst bra märkte jag.
Men imorgon, imorgon lovar jag!
 Kanske tar tillbaka order "lovar" och ersätter det med "kanske" istället. Mitt rum måste verkligen städas, min säng måste renbäddas, mina läxor måste göras, duscha kan vara väldigt nödvändigt i min situation (skitig) och äta frukost.. Där kom den svåra biten fast å andra sidan känner jag mig sjukt mycket bättre idag, men ändå inte helt frisk. Imorgon kanske jag klarar av att äta frukost i en rimlig frukost-tid.
Jag har dessutom redan bestämt min frukost, det blir nyponsoppa för mig!
De är den bra delen med att vara så sjuk som jag varit, man får bestämma allt själv. Den dåliga delen är väl att man mår apa och att man inte bryr sig ett skit om vad det är man får bestämma för man vill ändå inte äta något. Jobbigt läge dedär!


Grattis skitunge

HEJ BITCHES ♥

Har precis firat min lillasysters 7-års dag med lite chockladpudding och marränger, mumma!
Älskling har varit här hela dagen, ja sen han slutade till halv nio. Vi har haft jättemysigt han även med att plugga lite matte. Eller ja fyra tal om det räknas (mamma läs inte!) men jag lärde mig i alla fall. Typ. Han kommer imorgon efter skolan igen och stannar tills det är dags för han att träna. Tydligen är fotbollen mer värd än mig. Funderar på att gå ut och gå en runda imorgon, se vad jag klarar, se om jag är frisk för skola på Torsdag.
I hope so! Ni kan aldrig ana hur drygt det är att ligga här hemma ensam.

Nu hade jag tänkt mig att gå och lägga mig i soffan och kolla på tv en timma typ sedan ska jag fixa mig för sängen och efter det är det blogg-time! lovley..
Nej nu ska pappa skörda sin farm, vi hörs!


En snarkandes gris

HAHA ang inlägget under, han skrev det. Men det hade ni säkert redan listat ut. Nu har han däckat i min säng brevid mig. Bra han är på att ta hand om mig va? Snarare jag som får ta hand om han... All the time! Inte nog med att han har somnat så snarkar han och har konstiga ryckningar också. Tror att jag ska väcka honom snart, jag menar hallå?! Det är jag som är sjuk.


min pojkvän ee bäst

hej det är fellis prins eiki hihi. krya på dig felli saknar digggg din fjönt;(             felli tycker jag e fiffig:DD

To do list
OM jag blir frisk d.v.s eller ja mår bättre & kan gå i alla fall


Älskling? JAG ÄR SJUK!


Jag tycker ytterst synd om mig själv just nu asså! Har läst klart alla olästa bloggar på bloglovin, klockan är tolv, alla är i skolan & på jobb, jag ligger hemma och mår skit, ingen som tar hand om mig. På tal om "ta hand om" så trodde jag att det var därför man hade pojkvän .. *host* jag är nästan helt död medans du bara går och njuter i skolan, träningar, med vänner osv. DÅLIG STIL!
Till er blåsta idioter som inte fattar bättre så är jag fett ironsik,
för min älskling tar faktiskt bra hand om mig, emellanåt. Saknar han, tycker han borde ta ledigt från skolan för att "vårda sjukt barn" eller något. Han borde sitta här på min sängkant med en ben & jerry's glass & en kopp thé medans jag skäller på han att jag absolut inte kan äta och dricka det för då kommer jag spy. Då ska han krama mig och berätta hur synd det är om mig och hur mycket han lider med mig. Han ska göra allt jag ber om och medans jag somnar till så ska han städa så att jag blir glad när jag vaknar även fast jag inte tänker visa det. Sen ska han bara ligga och hålla om mig och berätta hur mycket han älskar mig medans vi kollar på en fillm han laddade ner medans jag sov.

Vadå önsketänkande..? Men jag blev sjukt sugen på ben & jerry's!

If you only knew


Jag vaknade för en halvtimme sen, redan då försökte jag skriva en blogg. Blev dock ingen synlig, behövde bara skriva av mig litegran & det var skönt. Nu känns det mycket bättre. Konstigt nog.
I♥MY BLOG
Om en halvtimme får jag lov att resa mig från sängen, jag vågar inte. Det kommer göra sjukt ont, det kommer bli precis som igår. Fråga mig inte hur många timmar jag grät igår, för det var många! Ser ni, jag är inte alls det så stark som ni tror. Jag bara får er att tro det haha.

Det blir ingen träning, ingen match, ingen ridning, ingen idrott, ingenting alls för mig denna veckan. Sörj med mig! Jag som till och med skulle träna extra mycket, FAN DÅ! Avgörande match på fredag. Dessutom möter vi Arlöv, och ja  ni vet vad jag har emot en  person där. Tycker att de är illa när killar säger "eyy jag har knullat din mamam" men när tjejer säger de?!  Då vet man fan inte hur man ska reagera, det slutade med att jag låg på marken och dog av skratt. Aja hissen går inte ända upp hos vissa människor.


s.k god natt

hej tänkte bara kika in och säga god natt!

Drogmisstänkt för IPREN

första gången jag är "uppe" idag! Har iförsej gått nerifrån min säng upp till soffan vid tre tiden. Vid fem tiden åt jag min frukost; en halv banan och ett glas vatten. Man kan jo tro att jag går på nån jävla diet, men inte det inte. Ni kan aldrig ana hur sugen jag är på ben & jerry's och såna godsaker. Mmmhh..!! Om de ändå vore så väl.

& JA JAG VET! Att det är en dum retard kille som spammar vartenda ett av mina inlägg, han har dessutom spärrat min IP-adress så att jag inte ska kunna säga till han. En omogen gammal gubbe som vill ha en smäll på käften "busenkelt!" Det finns ingenting att göra åt det, så jag låter han spamma på. Tror ändå inte att HAN vinner något på det & vem vet han kanske hjälper mig att komma upp på MEST KOMMENTERADE - LISTAN. Vad säger du om det huh; gubbjävel.

Över till annat. Tog en Ipren för drygt en timme sen, den börjar värka lite nu fast det gör ändå grymt ont överallt. Klarar fan knappt av att skriva här, då är det illa! Känns som att hela min kropp är förlamad, kan knappt röra armar och ben & ni ska se hur jag går?! förjävligt.. Går som en 90 årig gubbe (läs: gubben som spammar i kommentarerna) som har fått den hårt i röven!
Dessutom värker hela ryggen, magen & ansiktet. Vad är det för fel? Någon som känner igen dessa symptom?

sitter på pappas dator & här är bara gamla bilder som jag inte har någon lust till att lägga ut. vi hörs kanske mer idag, nu ska jag ta några till ipren!!

Världens sjukaste

GOD MORGON!

För mig har det då fan inte varit nån jävla "god" morgon, inte en "god" natt heller för den delen ..! Igår gick jag och la mig vid åtta för att jag inte mådde bra, vid nio ringde
 ä l s k l i n g  dock var jag inte särskilt pratglad, utan ville nog helst bara ha hans närhet ♥

Detta kommer bli världens längsta dag; NÅGONSIN!
Ligger hemma medans alla andra är i skolan och på jobbet. Tanken av att inte få träffa älskling på ännu en dag & tanken av hur mycket jag kommer ha att göra i skolan när jag är tillbaka. Inte något man direkt längtar till. Idag ska jag försöka att plugga, men de blir nog om några timmar med tanke på att jag inte klarat av att resa mig från sängen ännu.

I natt nångång vaknade jag av att jag höll på spy; ingen vidare skön känsla om man säger så. Dessutom skakade jag värre än en dildo (kom inte på något annat som skakar) av köld. Det slutade med att jag tog på mig den tjockaste tröjan jag kunde se och la mig under mitt tjocka duntäcke och frös ändå. Innan ville jag vara sjuk, nu har jag ångrat mig! Denna veckan är jätteviktig ju, match om förstapris på fredag = måste träna!!

Älskling? förlåt, i miss you too! :( ♥♥♥


älsklings tröja ... hah, JAG FRÖS & DEN VAR TJOCK! ... och skön


Check

Bara för uppdateringens skull; nu ska jag ligga i.. haha
Nej men har tränat lite extra, varit en vända ute om och snackat med thörn, inne och ätit och nu ska jag till stallet och rida. Kämpa på benmusklorna litegran.

hinner inte mer nu, stressigt liv. seeeeeeees


Nu blir det extra träning

jag spela skit. vi vann. jag gjorde mål.

Hyllie var visst inte så kassa som jag trodde; vi hade konkurans. Inte mycket, de hade nog mest tur i think.. but still. Just nu sitter jag här fortfarande hur peppad som helst så jag ska snart dra ut och springa en runda med bollen och Ozzy. Jag förlorar grymt mycket på min kondition! Har jag dålig kondis så får jag dåligt självförtroende och kan inte göra vad jag egentligen brukar.

Just nu vet jag faktiskt inte om vi leder eller ligger tvåa. Nästa match är sjukt avgörande! Arlöv HAHA! Jag tar dom som ett skämt, ett stort jäkla, äckligt, fult skämt! Eller njae, kanske mest EN spelare där som kanske råkar vara en målvakt som heter emma "äckel" ciber? euuw..

Denna veckan ska jag vila bli frisk & träna EXTRA! Jag har bestämt mig för att vi SKA vinna och vi tänker inte gå därifrån med en förlust! Det finns bara inte. Nu ska jag komma i rätt form igen, dags att ta tag i fotbollen lite igen. Vill man bli något får man fan kämpa för det också.


Med risk för att låta tjatig

Hej & välkomna ♥
den går neråt nu för klockan är 08:41 på morgonen


mitt tredje besöksrekord denna veckan!


This is how you remind me

M-O-R-N-I-N-G bitches ;*

usch nu är jag nervös, ligger i min säng och drogar music; rock ♥ sån music jag inte lyssnat på sen i sjuan. Vet ni hur cool jag var i sjuan btw? Medans alla kom i finklädda, sminkade & fixat hår första skoldagen på högstadiet (ny skola för oxiebor) så kom jag i mjukisbyxor, tjocktröja och håret uppsatt i en boll; UTAN SMINK! Med foppa skor, ev av varje färg blå & vit.

Ibland vill jag bara spola tillbaka ALLT till den där första dagen på högstadiet. Har gjort så jävla många felsteg sen dess, det är så mycket jag ångrar. Vem fan blev jag i slutet av sjuan? Ingen jag kände till i alla fall, tur så förändrade hon sig snabbt. Var finns knappen då man spolar tillbaka livet två år..?
Jag tror att jag hamnade i lite fel umgänge och sabbade de jag älskade mest av allt, fotbollen. Hade så jävla många val möjligheter, BKOlympics DAMLAG, BKVångens DAMLAG, LdB (där provtränade jag inte ens förens i åttan). Jag sumpade allt för ett par jävla kompisar, som jag inte ens har kvar en enda av idag. Det är sjukt, tur att jag insåg mitt misstag i alla fall.

Nu ringde nyss min väckarklocka (jag vaknar alltid en timme tidigare än vad jag ska när jag har match) så det är dax att packa väskan, göra sin iordning och peppa!foooooooooooooorza!♥

peppppp..!
Sitter i mitt rum hemma hos mormor & morfar fortfarande. Mina kusiner håller mig sällskap, eller så är de här med mig för att komma till den andra datorn? We'll never know..

I alla fall så börjar jag bli riktigt nervös inför imorogn, känner mig alltmer sjuk hela tiden. Men liksom hyllie?! De vinner vi lätt som en plätt. Jag vill vinna med stil, kyligt och fint. 
PEPP, PEPP, PEPP!
okey kanske inte ska vara för peppad nu för då kommer jag inte kunna somna inatt. Men imorgon, då ska jag bara peppa hela morgonen!!

Innerst inne har jag en känsla av att jag inte kommer klara det.
Får bli till att göra de bästa utav situationen ...!!

(OBS! Där står LdB på tröjan, men spelar i kvarnby ik för tillfället. utlånad pga skadan!)

foorrrrza KVARNBY IK!


Nu är jag blond igen!

Nä skoja! Jag blir ju inte blond förens den andra octuber, om jag inte bangar då vill säga. Har bara lite tråkigt så jag sitter och gör om bilder i photoshop. & jag är inte särskilt bra hahaha. Fattar inte hur människor orkar lägga ner tid på sånt här skit. Man är vacker som man är helt enkelt.


Peppar inför match

Har nyss käkat & fyfan vad gott det var! Älskar att vara här fast än att det kan vara så jävla tråkigt ibland. Det får man väl räkna med, två gamlingar vad ska dom göra med en tuff tonåring liksom? Nej trotsåldern är förbi.. Tydligen, det påstår morfar i alla fall men å andra sidan har han inte riktigt "alla besticken i lådan" om man säger så haha. Nån envisare får man bannemaj leta efter. Säger jag en sak så säger han alltid tvärtemot, sen skrattar han såklart efteråt but still.

Det ger mig en lugnande känsla i hela kroppen av att vara här. Ni märker det själva (ni som läser min blogg) att jag tänker & formulerar mig tjugo gånger bättre nu. I like it here, love it. Sitter och laddar upp lite inför matchen imorgon, känner en stor press i och med papi ska titta. När han tittar så "tittar" inte han, han kommer bli sjukt besviken om jag inte spelar bra. Han är den sortens tränare jag behöver, men han vägrar. Är det inte sjukt hur mycket man kan längta tills en match?! Jag sitter här och redan har fjärilar i magen när jag tänker på det. Känner hur nervös jag redan börjar bli. Men det är bra, det är bra att vara nervös det betyder att man bryr sig om det man gör. Även om jag fortfarande är rädd för att "tappa kontrollen" så kommer jag aldrig att sluta älska fotboll♥

Hoppas att alla andra också har en trevlig kväll!


Old days in pictures

GHETTOSTAD NUMERO DOS

Nu var man här, skitniiiice!
Min bror sitter vid en laptop brevid och min kusin sitter här bakom oss och spanar på vad vi gör. Han spanar nog mest på Daniel, såna nördsaker som ingen normal människa fattar 8-)

Shit så längesen det var jag såg mina kusiner egentligen. Har inte tänkt på det förut i med att vi brukar träffas iaf minst en gång pervecka. Riktigt irriterande! Haha ja dennis, JAG SKOJA! I alla fall, det jag ville komma till är att dom har växt jättemycket, speciellt Rebecca. Dennis har nog bara blivit jobbigare än förut (han sitter och upprepar allt jag skriver & kallar mig bloggnörd.)
Nu ska vi nog snart äta, dennis e en fet jävla idiot. HAHAHA han läste det högt, håller med!
lite gggaaaamla bilder! hahahha, enjoy it !

Ready, set, GO!

Hemma från stallet, käkat lunch, duschat, fått på mig ett par kläder (blev dock myspys kläder), allt är klart!
Nu ska vi sticka till "festen" eller vad man ska kalla det.


updaterar mer senar PUSS


idiot spam


Nej, johan! Jag tänker INTE läsa din blogg..!!
Jag har hållt tyst länge nog,
SLUTA SPAMMA; KOM PÅ NÅGOT EGET IDIOTER!!!
har fått hur många spam som helst;
läs min blogg, hur är det, vad händer idag OSV!
LÄS MINA INLÄGG SÅ VET NI VAD JAG SKA GÖRA OCH HUR JAG MÅR!

ÖRHUAFB, idjuts !


Nyheter

1. hihihi jag finns med i google sök på; patriciakettola

2. jag hade besöksrekord igår, weeelcome! ♥

What a wonderful day

gggodmorning my cuties♥

Vad härligt att vakna av att solen lyser in genom fönstret. Synd att inte jag gjorde det. Nej för jag vaknade av att min mamma väckte mig & fyfan det gillar vi inte. Hade dock hellre vaknat av solen faktiskt.
Snart är det dax för mig att bege mig till stallet och rida en ut en sväng. Blir inte så mycket idag i med att jag mår sämre än igår. Dock vill jag träffa mimsis så jag gör det ändå.
Senare idag  är det fest (eller vad man ska kalla det) som gäller. Min söta lillasyster fyller 7 på tisdag tror jag det är, men ska firas idag tillsammans med min morfar som fyller år på måndag. Självklart kommer jag till att uppdatera därifrån, vad ska jag annars göra där? Sitta och snacka med alla gamlingar? w-i-i-i-h-o
Om jag ska vara ärlig så är min släkt faktiskt skitrolig, det kan man inte tro man gamlingar. Men dessa är i alla fall haha.
Ska försöka hinna göra lite läxor idag också, har prov nästa vecka igen ..!


MIKI I STILL MISS YOU, SISTAH
tolv dagar kvar & then you are miiine

vi har ALDRIG varit normala, that's why

Allt & ingenting

Vet ni vad?
Alla vi som bloggar skriver krönikor varje dag! Det har jag inte tänkt på förut, ja inte innan min lärare berättade för mig vad en krönika var iaf. Att bara skriva om sig själv, ett litet instick, det är en krönika. Så fult namn, man blir ju helt uttråkad när man hör det och tror att det är värsta skolprojektet. Att skriva om sig själv, det är jag bäst på!! Det vet nog alla i min närvaro IRL haha. Mina kompisar (även familj & andra) brukar kalla mig för ego eller liknande. Inte lika mycket nu, eller jo vissa. *host* miki *host*
Så ett tips till er som INTE bloggar och inte har så bra betyg i svenskan; börja blogga! Ett jättebra tips, för vem kan inte skriva om sig själv? Den personen man känner bäst och vet mest om. Tack blogg.se , ni höjer vårat svenska betyg (förmodligen).

sjuk x100

Jag känner mig sjukare än förut. Halsen värker, huvudet gör ont och jag ligger & nyser lite emellanåt. Kan vara för att jag har varit igång nästan hela dagen trots att jag var sjuk. Imorgon blir det inte mycket bättre. Har jättemycket att göra; rida, sköta, hem, duscha, fixa, städa, stan (om jag hinner), fest för min lillasyster & morfar. Dessutom har jag en hel bunte läxa som måste göras också och det hinner jag inte på söndag för då har jag både match och häst. Är det konstigt att jag är sjuk egentligen.? haha.

Nä usch vad jag är trött!
det är nog dags för en dejt med kudden & matheo ♥
Önskar att jag kunde skrivit  ä l s k l i n g  istället ..

Nya tvåbarnsmamman

Gud vad jag har fått gjort mycket idag..!

Jag känner mig som en extra sliten tvåbarns mamma.
Har nyss fått iordning kaffet till morfar och hällt upp en skål chips,
nu är han en nöjd gammal gubbe.
Fast en envis sådan!
Man kan inte göra något annat än att skratta åt han, en negativare människa får man leta efter,
han påstår tillexempel att präster är misslyckade skådespelare.
Hahah..? Klart inte, präster tror på gud och har oftast fått ett tecken av han!
men som sagt får alla tro exakt vad dom själva vill, hur knasigt det än låter.

Josse (min kusin) frågade om jag ville följa med till några kompisar och dricka lite. Lät väääldigt  mysigt. Men som sagt, jag är den nya tvåbarnsmamman.. Nej, jag passar mina grannars barn, två riktiga sötnosar. Var med Emma på hennes gymnastik idag. Hur vig kan en fyra åring vara? :o

Nu måste jag återgå till barnen (huh)..
Hörs senare, pussar & kramar ♥

Någon som vill bli min städerska?..

.. eller slav? :)

Jag har bara slappat hela dagen fram tills nu, nu är jag igång och städar för fullt.
Mitt rum ser katastrof ut!
Har bytat örngott på mina kuddar, funderar på om det är dags att renbädda kanske?
Hm jag vet inte, jag renbäddade för inte sålänge sen. Så det får bli en "plopp-in-göra" om jag hinner och orkar.

Min klass slutade tio över ett idag för att musiken var inställd ..!
JAG BORDE GÅTT ÄNDÅ!
Alltid, alltid när jag är sjuk, alltid. Ueryh

Thörn kom hem till mig och lämnade mina skor så jag kan ha på mig dom imorgon, wiho. Hon ska på träningsläger hela helgen och missar min match. Gud vad ego haha, men lycka till♥

Dags att bli klar med städningen kanske. Göra mamma stolt i annat än ridning haha. Jag hatar att städa, men det är så jävla skönt efteråt. Förresten så måte jag till lagerhause igen för mitt bananljus har tagit slut (!!!). Då kan jag passa på att köpa lite andra saker också *mwihi*.

mormor & morfar time

God morgon *suck* gud va tråkigt att börja alla morgon inlägg sådär
 
Men whatever. Gissa varför jag skriver morgoninlägger 10:10 ?
Ja just därför - JAG ÄR SJUK IGEN !!
Det är inte skönt när det känns som att någon sparkar mig i huvudet hela tiden,
dessutom hade jag stenont i halsen igår, fast bara lite idag..

fuuu*k, jag har mina skor i skåpet som jag ska ha imorgon på min lillasysters & morfars kalas.
Måste be nån söt, snäll jäkel att hämta dom åt mig (a.
Det kommer nog bli ett antal uppdateringar idag,
om jag hittar något intressant att skriva om vill säga.
Iaf fram till halv fem, då ska jag passa barnen.

Nu hade jag tänkt ringa mormor och morfar och bjuda på kaffe.
Det är bra, två flugor i en smäll.
Kaffe = jag får kakor
Kaffe = de gör de sakerna jag inte vill göra i huset

looove my grandpa and grandama

Tjosan i trosan

Var hos mimsis idag, red en stund och mina livvakter var med
aaaalll the time.
Hm tja tjolahopp, det gick suveränt!
gooood girl you know.

Fan vad jobbigt att skriva blogg när man är dödstrött
ska fixa mig för att sova nu, hörs kanske imorgon
eller något. I know you'll miss me, i just know it♥


idjuts

jag & älskling går i korridoren och håller om varandra i skolan;
retard sjua: är ni ihop?
jag: nej han är min bror..
retard sjua: jaha ni var rätt lika

var sjuan allvarlig, eller var det en dålig "diss" tillbaka ? ;s

när sjuan gått förbi;
älskling: hörde du? han trodde vi var syskon ;o
jag: nej jag är döv..
älskling: ja men.. jo, ja ..

HALLLÅ?!
what's up with the people?

1. om två syskon hade gått och hållt om varandra så hade det bara varit ÄCKLIGT
2. älskling ? .. du är bara allmänt trög ♥
oh yeah, i am still the boss
"voff voff"

svenska 78

God dag min svenska folk ♥

Jag har en bra dag, vad har ni?
Nu ska jag göra lite secrets, enjoy my blog
or not.. ?

bajsa, kissa, bajsa, fisa.
jag är fortfarande i kiss och bajs åldern -.-
något jag ALDRIG kommer att lämna

snooze är ingen bra uppfinning

Godmorgon *GÄSP*

Att hålla mig vaken hela natten för att plugga var tydligen inte min grej,
direkt efter jag skrev inlägget däckade jag.
Försäkerhets skull ställde jag klockan på kvart över sex,
men kom upp klockan sju.
Hade man inte kunna snoza hade jag aldrig kommit försent
Om mornarna i alla fall, jävla uppfinning!

Nu sitter jag här en kvart innan provet, vid frukostbordet
har varken ätit eller fixat mig, jag liknar en död zoombie.
På riktigt, jag lovar, påsar under ögonen, dödstrött blick & utslag
Känns som att detta provet inte kommer sluta lyckat ...
Får väl hoppas på att det bara är en känsla
i want an A+ (MVG+) ..!


Ge mig en kaffe, eller två

Heeeeej.

Just nu ligger jag här och pluggar no inför provet imorgon.
stenkul?! nej inte direkt. Hade dock hellre viljat se den "sjukaste matchen på länge"
mellan barca och inter ♥ riktigt sjukt att jag missar den...

Jag är bara såååå trött och kommer snart att somna;
FÅR INTE, SKA KLARA!

Optik - läran om ljuset
vem fan i helvete vet vad dioptri är förnågot & hur man mäter linsstyrkan ??!
Jag sätter personligt MVG på den som kan det.

Mina nervor klarar inte av att plugga gush, kommer snart somna
här mitt i allting, men tjugo tusen böcker omkring mig.
Life's hard
Dessutom springer jag på toa var tredje minut, could it be harder?

Får jag inte MVG eller åtminstonde VG(+) så hoppar jag!
Then byebye .
Usch nu ska jag fortsätta innan jag däckar, först ska jag på toa IGEN

hörs.


strålgångarna i ögat vid närsynhet och långsynhet

Fotboll ♥

Tjatja (hm.. kmr inte på något störande just nu)

Hoppas att allt är bra med er allihopa,
själv mår jag perfekt, snart träning ju!
Sjukt jäkla peppad ♥

Vi såg Maradona på bio med spanskan idag; MY GOD!
jag vill till Argentina haha ..

Vet inte vad jag mer ska berätta om, älskling var nyss här.
Snart träning, sen plugga hela natten !!
Fysik prov imorgon, måste hålla mig vaken
hann dock sova en halvtimme idag på bion ..
Jag försökte verkligen hålla mig vaken, men det gick helt enkelt inte.

Hinner inte skriva mer nu, min skjuss (stavning?) är snart här.
Hörs kanske efter träningen om jag hinner och om jag inte somnar
KYSSEN(jag har ont i magen)

Stress, stress, stress...

Tja aha jag visste inte :-o

Nu sitter jag här och äter mina två frukost mackor i all hast..
Jag börjar om exakt 11minuter med so; MONA (!!)

Hann inte skriva ett inlägg igår efter filmen i med jag däckade i soffan när det hade gått 15 minuter haha.
I alla fall så blev det: Rumor has it
För jag hade råkat ta bort den andra ://

Måste rusa nu!!
HEJDÅ!


mims & me ♥


Tack för dejten .. haha

Tjatja! (haha..!)

Nu måste jag verkligen skriva ett snabbt inlägg... Med sönder frusna fingrar, good luck.

I alla fall har det varit a good damn day.
Har hunnit med en jäkla massa, hade pluggdejt med Martin på donken tillsammans med Putte & Thörn.
Efter donken körde jag och Martin vidare och hälsade på min pålle♥

Nu är jag hemma och ska kolla på film med mami:
A walk to remember

Måste även hinna planera in att snacka med bejb
23 månader idag i love you
(.. snackar med han i telefon nu)

hörs senare .
PUSS


En dejt på donken

TJATJA !

BARA
(!!!) för att folk inte har något bättre för sig och därför ägnar sin tid till att kommentera folk ska jag börja med att skriva/säga saker som ni idioter är tvugna att kommentera hela tiden. Det ska jag göra ända tills ni fattar att jag inte bryr mig det minsta om vad ni har att säga. Får väl se hur lång tid det tar innan ni fattar, era tröga helvete!

Och nu till något lite roligare; Skoldagen gick väl hyffsat, vi hade diagnos i matten och jag fattade inte mycket. Dessutom hade jag såååån huvudvärk så att läraren bad mig gå ner till syster för att jag såg helt förstörd ut.
Fick alla rätt på förra veckans glosor, igen. Roligaste klassen ever! Idag lekte vi nördar och möblerade om i engelska klassrummet så att alla bänkar stod längst fram vid katedern. Vi skrattade nog mest bort den lektionen.
Fotbollen, elevensval, var inställd så det blev en soft dag; börja tio sluta halv tre.

Snart kommer Martin och hämtar mig, vi ska åka till donken och äta samtidigt som han ska hjälpa mig med matten. Det blir inget med laget för mig idag:( Ligger efter hur mycket som helst i matten och alla de andra skolämnen. Bäst att ta tag i det direkt, missar dock hela skoldagen imorgon igen..
Sjukt jäkla stressigt, all the time.

Mami kom nyss hem, hon har varit och hämtat den andra hästen; Mounesse. Så nu ska jag berätta lite för henne och kolla på fotona.


Mm .. Marabou

Utslag kan dö .. :(

good morning everyone♥

Jag önskar nästan att jag var sjuk idag med så att jag kunde stannat hemma och sova,
but no i am healthy.. Typ?

Aja jag fick i alla fall sovmorgon fram till klockan tio (40 min), alltid något. Sen får vi ju ser om jag klarar hela dagen. Hoppas på det bästa, har trorsallt bara; matte, idrott, engelska, fotboll!

Men jag ser ut som ett freak med mina FULA UTSLAG överallt, halsen, huvudet. Yes all over my body.
Det går inte att sminka över heller för de svider, och då skulle det antagligen bara se ut som finnar.
Kanske det ändå gör? - NEJ! Hoppas inte det (a
Jag vill vara hemma tills mina utslag har försvunnit..!


Jag är busig & olydig

Jag struntade faktiskt i pluggandet idag! :-o
Känner att jag behöver sova för att orka med skolan imorgon. Tydligen är  jag så pass frisk igen, i don't know? Läkare är lite konstiga tycker jag. Plötsligt är man jättesjuk, sen är det helt ofarligt ..?

Imorgon har jag sovmorgon äääända tills klockan tio! love my life♥
Kul att träffa alla idjuts igen, men simmeboy är sick :( - Kanske jag som har smittat han? Nej hoppas dock inte det! Alla andra är dock där (hoppas jag) och vi ska va flummiga och ha kul, förtränga att vi är på världens mest tråkigaste plats.
Usch vad jag låter negativ! Skolan kan faktiskt vara rätt kul, men det är sten jobbigt när man har sån fruktansvärd huvudvärk så att man bara vill gråta, skrika & gråta.

Jag har ångest, jag vill träna, jag vill prestera!
Ska antagligen träffa laget i morgon (en del iaf) och ha kul. Alltid något ju.
ONSDAG är det dock träning som gäller för mig!!!
Jag ska ladda hela dagen..

Lite klagande till, sen är jag klar.
I miss my baby, my baby boo♥
Jag vill att han ska vara här, hålla om mig, sova här så jag kan vakna och det första jag ser är han (så läskigt!) sån underbar känsla. Saknar det, saknar dig, KOM HIT!
Om jag visslar, kommer du då viftandes på svansen och säger "voff voff" ?
hahahaha ...!

Nu är det dags för mig att sova, eller försöka iaf (där är fullt med folk utanför mig som skriker) är dock rätt så trött. GOD NATT

Dagens "ja tack"vet inte vart de kommer ifrån, men hade inte bangat:)


An old friend

Hejsan =)

Jag ligger här och chattar med en gammal vän. Alltid nice att snacka gamla minnen osv.
I alla fall så var vi två riktigt nära förut och vill gärna få tillbaka en relationen, men båda två är nog en aning för lata för det om jag ska vara riktigt ärlig.
Han betyder otroligt mycket för mig, och jag vet att jag är hans favoritflicka haha.

Egentligen borde jag inte ligga här och snacka en massa skit utan istället PLUGGA men det är svårt, jobbigt & tråkigt när man inte förstår ett smack.
Ska be min gamla vän om lite hjälp över msn, men innan dess ska jag upp och hämta lite chocklad som jag kan kränga under tiden. Måste jo berömma mig själv över att jag är så duktig som ens tänker på att försöka.


BloggTORRka ..!


- Ja asså det är sant ..

Ni märker säkert själva att mina inlägg bara blivit allmänt tråkiga.
Egentligen har en massa olika, roliga som tråkiga, saker hänt.
Jag har bara inte varit bra på att formolera mig på sistonde.
Har mått rätt dåligt också, men i alla fall; det ska bli en ändring på det!

From now on ska jag börja att lägga ner lite mer tid på mina inlägg igen. Tycker själv att det är dötråkigt att läsa andras bloggar då de bara typ: "ja hej, detta hände, nu ska jag göra det, hon är bäst, vilken bitch dah.." osv, osv. Ska bli bättre på att använda kameran också, ja en massa saker ska förbättras. För liksom, blogg is like my bestfriend.

Nej men hur kul är det inte att läsa senare om några år vad jag hade för mig när jag var 15?!
Då sitter man säkert och skrattar åt de mesta jag skrivit, men what ever. Det är faktiskt detta livet jag lever som femton åring och det vill man ju komma ihåg och senare visa sina egna barn.
Som kommer att komma till världen om MÅNGA år!

Nu ska jag på toa & kissa.
Hörs senare

Kvällsmat

Nu är det dax för kvällsmaten;
Varma mackor i ugnen ♥

Hörs senare?


Love to being sick

Oh vart ska jag börja?! ♥

Vilken UNDERBAR dag!
Ja nästan i alla fall. Var hos läkaren idag ..
De hittade bara en massa sympton på olika sjukdomar.
Vid vissa tillfällen blev the dr. jättenervös och sa att det var allvarligt
vid vissa tillfällen sa han att det inte alls var något farligt.

Man blir ju lite förvirrad när man sitter där helt ovetande.
Skulle i alla fall komma tillbaka om det inte blev bättre,
låter ju rätt logiskt haha.

Känns som jag har blivit en aning bättre idag,
min älskling har behandlat mig som en prinsessa ♥
ja i mellanåt i allafall, när han kommit på att jag var sjuk haha.

Det är bra att ha nån som tar hand om en.
LUV U ;*Våran lunch idag :)

I am the princess

Hola gentes ♥

eiki är inte min toffel. felli är jättesöt<3 älsklingast / eiki

Just nu  sitter vi och kollar på hannah montana, han valde haha.
Skoja .. (?) Men det är kul när man är sjuk.

Det har varit en jätte mysig dag & vet ni vad? - jag mår bättre!
Vi har nyss käkat glass, som älskling var och köpte till mig
voffvoff

Äh jag vet inte vad jag ska skriva, tror att mitt huvud kommer sprängas!!
Min bror står i köket och sjunger (?!) Om man nu kan kalla det sång.
Uppdaterar mer sen

pusspuss

Snart är jag prinsessan

God morgon allihopa ♥

Mami väckte mig för tio minuter sen och sa att hon skulle iväg
& att jag ska till läkaren idag klockan halvfyra.

Snart kommer min älskling och tar hand om mig,
om jag mår sämre idag är det hans fel.
Han höll uppe mig till halvtre inatt ...
Eller det kanske var jag som höll uppe han?

Hoppas jag kan träna idag, jag behöver det!
Min kondition försämras igen, min styrka försvinner osv.
Jag MÅSTE träna idag, ännu en match i helgen ju.

b1-2 ..?
jag saknar att prata med dig också
vi behöver varandra ♥

Nu ska jag försöka äta lite frukost
skönt att inte mamma är hemma så hon kan tjata på mig haha.
Tänk så spyr jag upp allt igen?
Usch, ingen härlig känsla, jag hatar att spy
det luktar äckligt.


en bild från pokerkvällen, my pose


Jag hatar rubriker

Hejhej ♥

Jag vaknade för en stund sen och huvudvärken har lagt sig en aning.
Det blev pizza till middag, igen haha.

Förresten så spelade min lillasyste jättebra idag!
Hon ska börja att träna och spela med killarna helt nu.
Lite avundsjuk är jag, den möjligheten hade inte jag när jag var lika gammal som henne.
Jag tjatade hur länge som helst på min mamma innan jag fick börja spela..

Aja, jag hade en bra debut match igår snart är jag tillbaka igen.
Bäst att se det från den ljusa sidan haha..
L-Ä-Ä-Ä-N-G-T-A-R!!

Snart ringer älskling mig så nu ska jag gå och göra mig iordning för att sova.
I försej har jag redan pyamas och allt på mig, ska bara borsta tänderna.
Luktar vitlök

Blir nog inte mycket mer uppdatering idag, har dessutom bloggtorka.
Inte lätt att vara sjuk inte haha.


min prins ♥♥♥

Jag väger 80-125 kg


HAHA JAG ÄR EN LITEN TJOCKIS !

Jag behöver en paus

Perfekt.
Nu mår jag illa också.

Tror att jag ska lägga ifrån mig datorn ett tag och vila,
kanske gå ut en runda och få lite frisk luft.
alone& jag vill bara göra klart för alla att inte ta åt sig av mina inlägg som är skrivna idag.
Jag är arg och sur, besviken på en person och låter det gå ut över allt och alla.. Det känns bra att kunna skriva av sig här i bloggen. Men jag vill kunna skriva av mig utan att göra någon annan sårad. Så känner ni er träffade eller något, GÖR INTE DET! Eller så snacka med mig om varför ni känner er träffade. Kanske finns en andledning.

Puss♥

Feber, ont i halsen & en spark i huvet.

Ja det känns som jag har fått en spark i huvudet.
Jag somnade gråtandes i natt p.g.a mitt huvud och hals
dessutom så svettades jag som en gis.
När jag skriver det låter det sjukt kul haha.

And besides, i miss my twin, my sister, my bestfriend!
Miki? - Jag saknar dig!
Här är sten tråkigt, kom hem från thailand nu♥

Jag vill ha glass, någon att snacka skit med, någon att gråta ut i famnen på.
Hallå?! Var är ni .. ?
Blir man deprimerad när man är sjuk haha?

Snart tar jag nästa flyg tillbaka till USA till min släkt.
Ni är äkta, eller hur. Er kan jag räkna med.


Ännu sjukare :(

Jag är fortfarande sjuk, om inte mer..

Så jäkla tråkigt asså!
Nu ligger jag här uppe i soffan och kollar på higih school musical 2.
Den väcker gamla minnen.. Med gamla (?) kompisar.
Sanna; bet on it!
Or bet on us.. Haha, jag saknar dig, min bästa kompis?:(

Jag saknar det.
Att ha en speciell person att snacka om allt med.
Eller bara om just ingenting.
Göra allt tillsammans med, veta allt om varandra.

Anyway. Back to reality!
Det gick jättebra igår att passa barnen, så jäkla söta.
Vi kollade på björnbröder; HAHA.

"jag ser nått grönt."
"träd"
"nått med barr på"
"träd"
"nått långt"
"TRÄD!"
"nått.."
"TRÄÄÄÄÄÄD TRÄD TRÄD"
"jag hann inte säga det :("

Älskar dom två älgarna asså♥


Nice rum .. NOT

Jag har till och med varit så upptagen idag så jag har glömt bort att äta helt och hållet, förutom två skålar med flingor.
Tyckte också att mina byxor började sitta lite löst.

Usch, jag har fortfarande inte ätit (17:20) och jag måste hinna duscha, om tio minuter ska jag vara barnvakt!
Hej & välkomna till mitt stressiga liv.
Jag hinner inte med någonting!

På torsdag har vi prov i no, optik - läran om ljuset.
Mitt rum ser förj*vligt ut.
AH!


herregud...!

Mhh .. Nu börjar det lukta mat!
Bäst att jag går in och duschar nu så att jag hinner äta.

MAT ÄR VIKTIGT!
& jävligt gott ♥


Stressdag ..

Förlåt för en jäkla dålig uppdatering!

Jag har knappt varit hemma idag.
Kvart över nio stack vi till matchen, som gick super!
Gjorde mål i 7:de minuten eller något sånt, kyligt.
I med att jag fortfarande är sjuk så fick jag byta en gång i kvarten, vila två 2-6 minuter (typ) sen komma in och spela igen. Vilken glädje!

Min lillasysters match gick ännu bättre än min :(
Hon ska spela cup med killarna imorgon!

Hann snacka med älskling en stund på telefon ..
Ring mig så fort du ser detta!!

Cyklade till stallet, skadat knä, skadad fot, en sjuk felicia.
Inte nice. Men kom fram gjorde jag dock!
Mimmie var jättepigg, såklart. Just bara för att inte jag var på humör.
Slutsats; det gick galant!♥Matchen närmar sig!

Har nyss käkat en stor frukost (två skålar flingor & två glas mjölk) och ska snart sticka till matchen lite halvkrasslig. Halsen värker, jag hostar och nyser.

Kanske inte blir en galant första match, men får hoppas på det bästa.
Måste verkligen peppa upp mig nu!
Helt sliten sen igår, somnade inte förens vid två tiden..

Baby lycka till på DIN match

Ja min älskling ska också spela, sånt fotbolls förhållande haha.
Men han är grym ♥PEPP, PEPP, PEPP!

Pokerkvällen !!

Godmorgon!♥

Vilken underbar morgon? - Nej! Guess what.
Egentligen borde detta vara en fantastisk morgon..
Jag kommer inte kunna vara med älskling helt förens om en vecka.

Är det bara jag som längtar till nästa vecka?
Är det bara jag som kommer ha sten tråkigt ikväll?
Är det bara jag som kommer sakna han?

Egentligen var det pokerkvällen igår som jag skulle snacka om,
detta bara ploppade upp liksom.

GISSA VEM SOM VANN?! - JAG!
Told you so, didn't I?

Anyway, liter bilder från igår;


martin satsar ..                                     jag vinner ! ..


det kanske inte riktigt blev "en kväll med bara vänner" haha ♥

Martins lillasyster, sjukt söt!

simmeboy, my bodyguard!

Boysen och Katarina

Där var inget foto på putte :/

Så detta fick bli sista bilder
Där ni själva kan se att Mattias snodde marker av mig HELA TIDEN!
fuskare


En kväll med bara kompisar

Det har varit en seg update idag iknow.

Men å andra sidan är jag fortfarande sjuk och allt jag har gjort idag är att kolla på film.
Ni måste bara se; A walk to remember

Det är en kärleks drama film. En sån film man kan se om och om igen.

Nu håller jag på att göra mig iordning till kvällen med grabbarna & thörn. Det var längesen jag snackade med henne.. Aja, det kommer bli en trevlig kväll. Dock kommer jag att behöva gå hem tidigt för att jag fortfarande är sjuk och jag har premiär match imorgon! VIKTIGT!!

Aja, nu är min plattång varm, dax för att börja fixa sig.
Uppdaterar nog nån gång till idag♥


Poker eller inte ?

Att vara sjuk dödar BIG time..
Så nu blir det extra mystime; sätta på en ansiktsmask & titta på ännu en film haha.
Det är så skönt att bara kunna koppla av för en gångsskull!

BTW,
ang pokerkvällen, i will make it.
Kanske, jag ska försöka att komma!
lovley firendsjag kommer självklart att vinna OFC♥

Lite tankar på morgonkvisten

Hm. Jag vet inte vart jag ska börja. Tankarna bara exploderar i huvudet liksom ..

"Ensam, sårad & sviken."
En sån jävla hård känsla !

Ensam, sårad och sviken av den man älskar.
Det kommer alla bli någon gång. Men när? När är det min tur?

Ibland känns allt så lönlöst. Att man gör saker for no reason (kan inte de svenska orden där) och då känns det inte lönt att "fall in love" och sen bli lämnad. Eller om man själv lämnar, en av dom blir i alla fall lämnad.

De tre orden "ensam, sårad & sviken" är de tre värsta orden som finns i mitt ordförråd.
Andra är höjdrädda, men jag är rädd för detta ..

Minnen går inte att radera. Jag vill ha en "raderar-knapp" för minnen. De som återuppspelas i huvudet om och om igen. Inte ens en "paus-knapp"!

Jag vill inte, jag vågar inte, jag är rädd.
Rädd för att förlora det bästa jag har varit med om, det bästa jag har haft och någonting jag vill ska vara för evigt.. Kan man tappa känslor p.g.a detta? - För att man inte vågar.Nej .. Detta är inget personligt påhopp, utan detta är mina tankar som snurrar runt i mitt huvud. Tankar som jag inte får svar på, som jag inte hittar en egen lösning på. Tankar som jag vill dela med mig av.

Still sick .. !

Ciao ♥

Här sitter jag igen fortfarande lika sjuk och har ingenting att göra,
missar pokerkvällen med grabbarna ikväl!!! LIFE SUCKS or something.
Ska försöka bli så frisk som möjligt fram tills dess, a-a-a-a-ah!

Ännu en dag all alone - med en massa filmer?

Nu ska jag tömma & sätta in i diskmaskinen, sen ska jag plugga.
Ja tyvärr så måste man plugga fast man är sjuk?!

Hörs senare, sitter på pappas dator just nu.


gammal bild på mig och emelie :)


Hej nya, hoppas att ni stannar =)Höll nästan på att glömma mitt besöksrekord idag♥
Inte särskilt mycket men jag klagar inte
välkommen in alla nya läsare; hope you like it


(gillar folk när jag är sjuk och lider haha?)


Mysbada - me like


passade även på att ta ett mysbad idag♥

Usch vad skön dag det har varit ändå -  bortsett från mitt klagande.
Idag har jag verkligen hunnit ta hand om mig själv, vilket verkligen behövdes.
Känner mig sååå mycket fräschare nu.

Imorgon är det dax för skolan igen.
En och en halv timmes studiotid, näst sista lektionen; HÄRLIGT!

Nu ska jag fortsätta att kolla på min sista film
hörs igen imorgon, puss hej och sov gott


Dagens "ja tack"modekungen.se


I MISS MY SISTER♥


jag saknar dig :( ♥


Jag börjar bli en film narkoman .. ?

Jaaa.. Jag har sett EN TILL film, och JA jag ska ladda ner ännu en strax.
Inser ni hur j*vla tråkigt det är att vara sjuk?

Någon som kan komma och överraska mig med lite "krya-på-dig-soppa" eller något annat spontant?
Men nej jag får väl leva mitt liv i ensamhet.
jerks

I hate valentine's day.
Ännu en riktigt bra film som jag absolut tycker att ni ska se!


Nothing to do

B-L-Ö-H!
Nu är jag verkligen hundraprocent utvilad och har ingenting att göra. Egentligen har jag massor att göra, men jag orkar inte. Vet ni hur förjävligt det känns? Att jag har utslag över hela kroppen är inte ett plus heller.
Inte ska jag umgås med någon heller på hela  dagen. Just nu saknar jag sällskap som jag kan sitta och snacka lite skit med. Men nej, hela bunten är i skolan..

Får väl se ännu en film då.
hörs efter den!


Nytt i bloggenTack carro ♥

Det är inte klart ännu. Men en bra början iaf.
Öh jag är kass på sånthär!


Lunch á la pat-k


A movie day

Tjatja! haha

Nu har jag kollat klart på ännu om film; The lucky ones
Jag tycker inte att filmen hör i hop med namnet, dom har bara otur hela tiden!
Han äldsta ska skiljas, tjejens bästa kompis dog, och den yngre killen blev skjuten mellan benen och kan inte få "den" att stå.

Älskling kom nästan precis när jag startade filmen, han sa att jag såg jättesjuk ut.
Eller något sånt, han överdrev mest för han vågar inget annat än att tycka synd om mig.
Oh yeah, i am still the boss of him..!!
"voff voff"


Bara en massa mys

Ciao ciao ♥

Ligger i min säng och kollar på film; the accidental husband & dricker thé.
en riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar
speciellt till er som är lite förvirrade inom kärleken!

Har pluggat lite engelska, glosor + läsa text = klart.
Ska plugga fysik medans jag laddar hem nästa film hihi.
MYS PYS DAG. Älskling kommer kanske också på hans långrast
lovley


Sjuuk = ingen skola


JAG ÄR SJUK, SJUK, SJUK = ONT I HUVUDET

Lite små tragiskt, men å andra sidan så får jag en hel dag på mig att bara plugga på!
Har ju hur mycket läxor och prov som helst.
Ska först sova en timme till, sen tar läxorna över

Fast jag kommer nog ha bra uppdatering idag♥

Läxoooooor, kill me


Har så jäkla mycket läxförhör & prov nu så jag vet inte vart jag ska börja plugga. Ligger även 30 sider back i matte *mitt favorit ämne* NOT! Får väl kämpa med det nu fram tills matchen börjar.
SKA NI SE SVERIGE MATCHEN ?


TIPS - HÅR
Håret kommer att växa samt bli lenare, även lite tjockare.
Tänk också på att inte använda för mycket plattång, hårtspray och sådana saker. Det sliter VÄLDIGT på håret.

Till en början kommer håret att se skitit och fettigt ut, men STÅ UT, det blir bättre!Stackars mig!


Ligger & kollar på Gossip Girl. Ska nog snart byta kanal, rätt tråkigt program!
Har tagit på mig pyamasbyxorna, nu ska jag tvätta bort sminket också; EXELENT.
Jag saknar mig älskling :(
wierd..


Hi I'm sick ..

Rubriken säger allt. Jap, det är sant, jag är sjuk.
Eller sjuk och sjuk ..? Bombande huvudvärk!

"Är det något speciellt du tänker på?"
- Min pappa ska skiljas, mina syskon mår skit, förra veckan hade jag verkligen storbråk med älskling, alla är falska. WRONG! Inte mina kompisar, dom är Ä K T A och jag älskar vartenda en av er!

Det kanske är de att det är mycket på gång. Kanske ..?
Jag behöver nog en tid för mig själv, samla mina tankar & hamna på rätt spår igen.
Ensam, utan någon kompis, pojkvän, mamma eller syskon. Ingen annans röst ska höras, förutom min egen.

Nu ska jag göa Thé och bädda ner mig.
Nej, jag ska nog plugga istället :)
hörs senareÅngestÅNGEST?!

1. Mysbyxor & Kofta
2. Myskofta & Jeans

Fotona blev fel, i alla fall foto på jeansen så det ser ut som de är skit korta och tjocka haha. Men man har inte så mycket tid över, särskilt inte om man heter patricia kettola.


I ♥ U


BARA FÖR ATT jag inte ska ut och springa så ska jag lägga mina känslor på älskling denna kvällen. Ja det är väl sant, mitt hjärta bankar (inte baknar) för dig. Jag vet att det är svårt att tro ibland. Skoja det är världens enklaste, alla ser det haha. Nej skämta, jag vet inte vem som ser det och vem som inte ser det, men jag VET det.
Fan, bara för det tappa jag orden. Helt ordlös, har ingen aning om vad jag ska skriva. Det är sant, men jag ska försöka ändå för att det är dig det handlar om.

MY HEART, WHERE WILL I BEGIN?
Jag älskar dig, så mycket vet vi. Vad vill jag med dig? Jag vet vad jag vill, men det är helt annat än vad det kommer blir. Eller ja, ingen av oss vet hur det kommer att bli i framtiden. Det kan man aldrig veta och allt förändras. Våra bråk är ingenting jämfört med vår kärlek, ni som säger annat vet ingenting och ni är bara avundsjuka, fuckers. Snart två år och fortfarande lika kära, är det inte sjukt? Jag tycker att det är läskigt. Detta hade jag aldrig trott, tänk så mycket vi ha förändrat varandra. Båda på positivt -och negativt sätt. Allt började med "vill du ha min halstablett?" Trögefan! Men det gulligaste någonsin♥

Jag trodde verkligen att jag skulle kunna skriva en flytande text om dig på 5 minuter. Men vad fel jag kunde ha, detta tog ju hur lång tid som helst. Hur kan något så underbart vara så svårt att skriva om? Det borde liksom bara flyta på tycker man. Aja, nu ska jag duscha och sen prata i telefon med min bejb så det blir inget mer bloggande för min del idag.


A LA MUSICA! :)

"MY LOVE IS A REVOLVER"
den har fastnat på hjärnan..


Tränings sugen ...!!

AHH! - Ni kan aldrig ana hur tränings sugen jag är just nu! Vill bara ut, springa, löpa, förbränna fett. Men jag vet att det är fel tankar, det är inte så man ska tänka. Börjar jag en gång så kanske jag fastnar igen? Träningsnarkoman. Ifs har jag har två idrotts lektioner idag, men inte jobbiga! Dessutom kunde jag inte ens bidra med 50% till den sista idrotts lektionen. Jag har ingenting annat att göra, jo plugga.
JAG VILL TRÄNA!
Tycker ni jag är värd det? Bör jag testa? Kan jag kontrollera mig?Hannah montana dedorant?

Hejhej !

Jag är död!!! En hel skoldag + två idrotts lektioner = död!
Jag gav inte allt, jag gav inte hälften, jag gav inte en tredjedel..
Fel av mig, men bra av mig att jag gick till skolan trots att jag mår apa haha.
I vanliga fall älskar jag idrott särskillt eftersom det är fotboll med killarna♥

HAHA! Kolla vad som stod på mitt bord när jag kom hem (bilden under), en deo med en bild på Hannah Montana. För er som inte vet tjatar folk om att jag är lik henne (?) själv ser jag inte likheten. Har väl funnits på vissa foton emellanåt innan när jag hade lite mörkare hår, men inte alls längre. Nu driver bara mamma med mig :( hon tror också på att hon är rolig haha.Sov gott, gott folk (haha)

23:30 fanfanfan. Ångest!
Det kommer att bli en jobbig morgon imorgon..

Här med säger jag godnatt och hoppas på att morgon dagen
blir minst lika bra som denna.
Har inte mycket mer att säga faktiskt, GODNATT!Det börjar bli vinter ute
Träning

Hemma från träningen♥

Är detta en årstid då alla är sjuka eller? Idag var vi sju stycken på träningen. Lyckat? Krya på er till alla sjuklingar och gör er friska i alla fall till matchen på Lördag!
Jaaaaaa!! Ni hörde rätt, min licens har kommit! På Lördag blir det premiärmatch med Kvarnby IK.

Nu ska jag in i duschen, sen laga mat och medans jag lagar maten får jag passa på att plugga på glosorna tills imorgon. Så går det när man har fullt upp varje dag och inte hinner att plugga i lugn och ro haha.Hörs kanske efteråt (:

Love, love, loveKärlek kan vara komplicerat!

• Man kan helt enkelt inte kontrollera sina känslor
• Är man tillsammans med en och får känslor för en annan blir det problem
• Det känns som att det inte finns ett liv utan just "den" personen
• Räcker killen säger ett ord fel så blir man sårad
• Det sker ofta missförstånd
• Man tänker sin framtid med honom, men planerna ändras

Kärleken är väl lite som bussar; Den kommer och går.
Man är tillsammans med en och är jättekär de första tre månaderna
sen är man ledsen i en vecka, sen har "nästa kärlek" kommit.
Är det inte lite så det är?


Jag avgudar fortfarande gamlingar som
fortfarande är lika kära i varandra
Skolan♥

Ciao!

Skolan idag var lika kul som vanligt. Ja jag har faktiskt kul i skolan. Vi hade nationellt prov i svenska, det kändes som att det gick bra, men vågar inte säga för mycket för att jag har inte fått se resultatet ännu haha. No prov i nästa vecka, längtar! Ska plugga imorgon till det hade jag tänkt, för sen har jag inte tid.

Annars hände väl inte mycket mer, miki åkte till Thailand idag och ska vara borta tre dumma veckor! :(
INTE OKEJ! Tre hela veckor utan mitt miffo, hur ska jag klara mig?
Äh pokerkväll på fredag med grabbarna, gissa vem som kommer vinna?!
JAG JAG JAG ! muhahaha jag suger stenhårt!!


bild från en rast idag, vi lekte på lekplatsen♥


God natt!


jag börjar bli bra på det där med paint nu haha!

I alla fall ville jag bara kika in en snabbis och säga godnatt.
Klockan är elva och alla som ska upp tidigt till skolan, eller jobba
imorgon borde sova nu!
Kanske blir ett snabbt godmorgon-inlägg också?
Får väl se hur pigg jag är på det då ha-ha-ha..

GOD NATT


Omstartad!Kändes som att detta behövdes, ska bara fixa lite med design, text & sånt också.
Puss hörs senare

RSS 2.0