Pohh..

Innan jag åkte tänkte jag "fan vad jobbigt på en dag som skulle vara min lediga dag, ett läkarbesök, ett tandläkarbesök och ett möte." ... Men fan heller! Har jag sagt förut att jag älskar mitt lag. Inte? I så fall säger jag det nu: JAG ÄLSKAR MITT LAG! De är så himla sköna allihopa. Och humorn är inte att tala om hahaha. Holland i sommar girls? Vi kan jo hoppas, det blir antagligen det. Och helt ärligt så hoppas jag faktiskt verkligen att jag går kvar. Funderar på att stanna ett halvår till, fram tills sommar uppehållet, och då gå över till LdB. Då bör jag väl va nått så när i rätt form igen?

Det kommer säkert mer angående fotbollen senare. Jag kommer antagligen vilja snacka om det hela tiden haha. Jag är verkligen helt förälskad i fotboll. Det är mitt liv och lite till♥

Nu ska jag tvätta av smink, borsta tänderna och kolla på förra veckans despearte hoúsewives tillsammans med mamma. Senare ringer nog  älskling. Tror jag. Annars ska jag sova, school tomorrow. Dock har vi konsert mitt i hela alltet. Me like.


jag i nummer nio mot vången för nån vecka sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0