så där ja

då var den andra bloggen fixad och klar för andvändning;)
detta säger jag till er bara för att ni ska bli nyfikna och jag tänker inte länka min andra blogg så att ni kan snoka fuckers. vet att ni älskar mig ändå och respekterar mig för den jag är. nån gång i framtiden  kanske... KANSKE! hehehhe. i likes this :D


jag gör er glada

Helt sjukt att folk är så beroende av min blogg att ni besöker den varje dag ändå & att ni till och med klickar in här flera gånger om dag desperat för att se ifall jag uppdaterat.
Sjukt, bra & kul! Har även fått en stalker via bilddagboken, känner du igen dig här så berätta vem du är, främlingar är så läskiga.

Aja... Jag skulle bara kika in och se fall nått spännande hänt, men icke. Eller njae, egentligen var det tänkt att jag skulle ta bort bloggen. Men vill ju inte göra er besvikna så jag behåller den och gör en ny istället. Den som hittar den bloggen får seriöst 20 000kronor. Try to find me if you want to get rich.


förra veckan på konfermations lägret..!

Asså nej! Nu får jag ångest, inte kan jag radera denna vackra bloggen. Patricia Kettola det ligger historia bakom det namnet. Pat-K & hela de köret jag först körde med. Nej ni älskar mig och är fett beroende & jag älskar er (är dock inte beroende).

Jag behåller denna bloggen och kikar in då och då. Ska inte svika er, I promises. MAH! Vill inte härma "storbloggarna" but i know  you love me hehe. Behöver peppa på mitt ego en aning, bloggen är en perfekt plats.

RSS 2.0