so sorry

Denna helgen har jag verkligen inte gjort någonting ändå har tiden gått så jäkla snabbt. Jag behövde verkligen en helg för mig själv, och precis så blev det. Förutom cupen med laget i lördags, men det var bara ett stort plus förutom att jag var sjuk. Oh vad jag älskar mitt lag. Förresten så kom vi trea, jag spelade inte särskilt mycket för att jag var sjuk, feber, ont i huvet, halsen och magen, dessutom så sa min tränare att jag var kritvit i huvudet. Dock gjorde jag mål i sista matchen. Till ingen nytta, men det var härligt att jag satte den, de behövdes verkligen för mitt självförtroende.

Idag har jag heller inte pluggat och städat som jag skulle gjort... fan också. Nu har jag bara mer att göra imorgon, ska vi slå vad om att jag kommer att skippa det då med? ooh yes, that's who i am. Jo nu ska det bli skärpning, jag vill inte bo på gatan när jag är stor. Imorgon ska jag nörda mig stenmycket, sen behöver jag inte plugga mer på ett år. Skönt.

Nu måste jag dock sova, klockan är tio över elva och jag ska upp klockan sju imorgon. yeah right. Det tror jag inte själv på ens. Men ett försök är det värt. Denna veckan ska jag komma i tid varenda jävla morgon. Som ni hör är jag inte på så bra humör när det gäller skola & plugg. Ändå måste det göras. Jävla krav... Nä nu ska jag sova så att jag kanske är lite positivare imorgon? ;)


ucsh, jag är riktigt trött nu när jag väl känner efter.

G O D  N A T T  B I T C H E S !

Kommentarer
Postat av: beatrice

vill du ha mer besökare till bloggen? blir medlem här så får du gratis besökare :) http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=beatriice

2009-10-11 @ 23:14:58
URL: http://beatricelindberg.blogg.se/
Postat av: Doin it for the fame

En ny vecka drar igång i morgon. Vad ser du mest fram emot den kommande veckan? =) Själv har man en dejt inbokad på torsdag! ;)

2009-10-11 @ 23:24:17
URL: http://johanekstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Väldigt läcker blogg :)



LÄGET?:*

2009-10-12 @ 10:54:24
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej! Bli medlem på gratis1, du kan tävla om en mini-laptop :)



http://gratis1.nu/?ref=lenasvensson

2009-10-12 @ 12:44:44
URL: http://awesomedude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0