If you only knew


Jag vaknade för en halvtimme sen, redan då försökte jag skriva en blogg. Blev dock ingen synlig, behövde bara skriva av mig litegran & det var skönt. Nu känns det mycket bättre. Konstigt nog.
I♥MY BLOG
Om en halvtimme får jag lov att resa mig från sängen, jag vågar inte. Det kommer göra sjukt ont, det kommer bli precis som igår. Fråga mig inte hur många timmar jag grät igår, för det var många! Ser ni, jag är inte alls det så stark som ni tror. Jag bara får er att tro det haha.

Det blir ingen träning, ingen match, ingen ridning, ingen idrott, ingenting alls för mig denna veckan. Sörj med mig! Jag som till och med skulle träna extra mycket, FAN DÅ! Avgörande match på fredag. Dessutom möter vi Arlöv, och ja  ni vet vad jag har emot en  person där. Tycker att de är illa när killar säger "eyy jag har knullat din mamam" men när tjejer säger de?!  Då vet man fan inte hur man ska reagera, det slutade med att jag låg på marken och dog av skratt. Aja hissen går inte ända upp hos vissa människor.


Kommentarer
Postat av: Julia

åhh va söt du är

2009-09-22 @ 11:01:10
URL: http://www.jsomijulia.se
Postat av: We See

Jag tyckte också att Amir verkade vettig förr i tiden, då när han ännnu cirkulerade på Kenzas blogg emellanåt.

Nu vet jag dock inte vad som tagit åt honom.

Han verkar helt besatt av att få fler läsare och skyr inga som helst medel.

2009-09-22 @ 11:08:15
URL: http://wesee.blogg.se/
Postat av: E - Bloggen om skönhet & mode !

Jag har blivit en av finalisterna hos Emmelist

för den roligaste historien ! Rösta här nr 6 (innan kl 14.30 idag) --> http://emmelist.blogg.se/2009/september/rosta-pa-din-favorit-vilken-ar-roligast.html#comment



Så gör mig glad & rösta på nr. 6 ! :)

2009-09-22 @ 11:36:17
URL: http://hondaremelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0