jag gör er glada

Helt sjukt att folk är så beroende av min blogg att ni besöker den varje dag ändå & att ni till och med klickar in här flera gånger om dag desperat för att se ifall jag uppdaterat.
Sjukt, bra & kul! Har även fått en stalker via bilddagboken, känner du igen dig här så berätta vem du är, främlingar är så läskiga.

Aja... Jag skulle bara kika in och se fall nått spännande hänt, men icke. Eller njae, egentligen var det tänkt att jag skulle ta bort bloggen. Men vill ju inte göra er besvikna så jag behåller den och gör en ny istället. Den som hittar den bloggen får seriöst 20 000kronor. Try to find me if you want to get rich.


förra veckan på konfermations lägret..!

Asså nej! Nu får jag ångest, inte kan jag radera denna vackra bloggen. Patricia Kettola det ligger historia bakom det namnet. Pat-K & hela de köret jag först körde med. Nej ni älskar mig och är fett beroende & jag älskar er (är dock inte beroende).

Jag behåller denna bloggen och kikar in då och då. Ska inte svika er, I promises. MAH! Vill inte härma "storbloggarna" but i know  you love me hehe. Behöver peppa på mitt ego en aning, bloggen är en perfekt plats.

Kommentarer
Postat av: emelie

Ta gärna en tit in på min blogg! :)http://emeaandersson.blogg.se/

2009-12-04 @ 00:13:04
URL: http://emeaandersson.blogg.se/
Postat av: INESITA LEVER BARA LIVET

Hej allt bra följa bloglovin?=)

Kram

2009-12-04 @ 10:55:55
URL: http://princessinta.blogg.se/
Postat av: sandra

fin blogg :)

2009-12-04 @ 11:02:29
URL: http://sandrakess.blogg.se/
Postat av: Simone

Häärligt foto :D

2009-12-04 @ 11:53:28
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: SUCIO ♥

hejsan, allt bra med dig?

Händer det någonting speciellt i helgen? Pussar SUCIO ♥

2009-12-04 @ 22:13:45
URL: http://sucio.blogg.se/
Postat av: Daella

Ta gärna en kompis med dig till:

Tjejträff 23e sept!

Jag har det stora nöjet att välkomna mina kära läsare på tjejträff på Oriflame Concept Store den 23e september. Det blir en kväll fylld av höstens make up-trender och ni kommer kunna prova, känna, lukta och smaka då vi bjuder på snacks och lite dryck. Maila mig namn och telefonnummer på de som vill komma så skriver jag upp er på gästlistan samt meddelar exakt adress. Åldersgräns 18 år!Anmälan sker till daella@hotmail.com

2010-09-18 @ 17:56:13
URL: http://daella.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0