godmorgon

Det blev inte många inlägg igår för att jag glömde bort bloggen..! Jag var så inne i mitt pluggande, sen ringde Eiki och ja då var klockan liksom mycket och fokucerade mer på att försöka sova. Nu skriver jag i alla  fall. Det blir ingen skola idag heller. Känner att jag har lite saker att ta igen, det blir en hemma-plugga-dag. Och efter idag kommer jag inte att vara sjuk mer (då ska det va riktigt illa) för nu känner jag att jag har fixat mitt privatliv igen. Nu kan jag göra all in på skolan, verkligen satsa nu sista tiden.

Fast först.. En film fram tills mamma vaknar så att hon kan hjälpa mig senare. Jag har blivit riktgt dålig på engelska, mitt eget hemspråk. Typ. Jag går inte på hemspråk men ja, mitt hemmaspråk. Ursprungsspråk. Ohyeah.


Kommentarer
Postat av: Sophie

Säg till om du vill ha hjälp med engelskan . Har 13 års erfarenhet :P Hihi. Lycka till med din presentation :)

2009-11-03 @ 09:54:38
URL: http://krystaldream.blogg.se/
Postat av: Julia Swalander

Hej vilken söt blogg du har ! :)Vill du hjälpa mig att vinna en resecheck på Swebuss Express? Läs på min blogg varför! Snälla jag behöver din röst :)

Klicka bara på länken och på mitt bidrag åt mig, går på mindre än 1minut!http://www.studentresan.swebusexpress.se/?page_id=2&mid=49

2009-11-03 @ 12:30:16
URL: http://juliaswalander.blogg.se/
Postat av: Sophie

Sv: Bara att säga till :)

2009-11-03 @ 20:33:59
URL: http://krystaldream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0