bloggpaus

JAG TAR EN BLOGGPAUS I NÅGRA DAGAR


Varför?:
Jo för att jag inte vill vara en sån där blogg med många (tusen) besökare.
Jag vill inte bli igenkänd på stan,
jag vill inte att mitt privatliv kommer ut på nån skvallerblogg
& jag vill inte att folk ska hitta på falska rykten om mig.
Jag vill heller inte att mina vänner/pojkvän & familj ska behöva läsa på internet
vart jag är och vad jag gör.

Dessutom så trivs jag mycket bättre som mig själv
Felicia Bengtsson
OCH jag vill kunna ha kul med mina vänner utan någon låtsas-värld.

Här kanske kommer några enstaka meningslösa inlägg då & då,
eller om jag bara känner för att skriva av mig eller nått.

VI HÖRS ♥


hemma från sjukhuset

Hejhej!

Nu är jag hemma från sjukhuset, eller jag kom hem för typ två timmar sen men tänkte vila lite innan jag skrev någon blogg. Just nu håller jag på att ladda ner en film som jag kan somna till efter jag skrivit klart.

Som jag skrev häromdan så åkte jag in till Akuten och trodde att jag skulle få komma hem igen, men icke. De ville egentligen operera mig direkt eftersom jag inte ens kunde sitta upp. Samma kväll som jag kom in på sjukhuset fick jag tre olika sprutor plus en slang in i handen som gav mig vettska, dropp i med att jag inte fick äta för att jag skulle opereras. Ni som känner mig vet ju att jag inte tåler sprutor. Varje gång de tog fram en spruta började jag gråta, hehe... De gjorde jätte ont! Dessutom hade jag en nål i handen i tre dagar, ajj. I alla fall så slapp jag operationen i sista sekunden för att jag sa att jag var myyyycket bättre och för att mina blodvärde hade sjunkit och var bara lite högre än vad de egentligen skulle va.

Sammanlagt fick jag nog minst sju sprutor? Något sånt i allafall. De kom klockan sex varje morgon för att ta nya prover (sprutor) sen kom dom in klockan åtta igen för att se ifall jag skulle göra operationen. Tur så återhämtade jag mig snabbt, dock så har jag fortfarande ont men inte alls på samma nivå.

Läkaren sa att de kunde komma tillbaka närsomhelst och då måste vi åka in till akuten igen och då kommer jag till att opereras med direkten. MAMI! Hoppas att Gud är på min sida så att jag slipper sånt här nu.

Nu är min film strax klar och mina chips väntar på mig!

så jävla trött på de

Somnade tolv inatt och vaknade vid ett tiden igen, efter en timmes sömn. KUL?! Och mer kul blir de. Jag vaknade av värk i magen, vet fan vad som hände jag var helt frisk när jag somnade. Mamma ringde akuten och ja vi skulle egentligen åkt in där inatt. Men efter att ha legat still en stund så gick de bort, dock kom de tillbaka ännu värre varje gång jag rörde mig. Men iaf så somnade jag i med att jag inte kände av att jag hade ont när jag låg still.

Vi har nyss varit nere på vårdcentralen och dom skickade mig till akuten så vi ska strax dit. Dom snacka något om en operation för de misstänker blindtarmen. Ingen aning vad det är eller vad dom snackade om, vet inte ens vad som kommer hända. Men jag tror och hoppas på att jag inte ska opereras...? Ah helt ärligt så vet jag inte, jag hörde nämligen bara ordet "operation" och inte förens då började jag lyssna.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT  VA SJUK. KUL ATT JAG HANN GÅ I SKOLAN EN DAG, KUL ATT JAG MISSAR BIO MED KOMPISAR PÅ LÖRDAG OCH KUL ATT VI HAR STUDIEDAG IMORGON DÅ ... JAG MÅSTE VERKLIGEN SÄGA ATT JAG LEVER ETT FETT ROLIGT LIV!!!!! =/

uppdaterar mer sen när jag fått reda på mer


godnatt


sitter här & fånar mig i min pojkväns tröja♥

Ska nog gå & lägga mig nu så att jag är utvilad imorgon
men sen om jag ska till skolan är en annan femma.
Den är överskattad


äntligen

Nu sitter jag äntligen och knaprar på mina nachos... mhhh! Gud vad gott, jag njuter verkligen haha. Fast jag er hel cp ut när jag äter dom för jag kan bara tugga i höger munhalva.

Sitter och pratar en massa skit i telefonen, så härligt, love it.



Okej jag visste helt ärligt inte om att mitt hår såg ut sådär när jag var ute.
Men skitsamma, ett gott skratt förlänger livet:)


hey

Tänkte egentligen hoppa bloggen helt idag. Men kan inte låta bli!

Jag var hos tandläkaren idag.. Jag gick dit utan att ha ont och gick hem med en helt förstörd käft. Har ett stort sår genom typ hela munnen, min tand värker som in i helvetet och jag kan inte äta. Jävla piss tandläkare, dessutom så stank en av dom riktigt mycket svett. Nice då att jag ska ligga under hennes armhåla i två timmar. Helt ärligt så vet jag inte hur många grejer jag hade i munnen samtidigt, det var dock fler än tre. Jag ska stämma dom.

Skolan var jätteseg idag, riktigt tråkig. Min klass har glidit isär helt, hoppas att det blir bättre igen. Sån perfekt klass vi var förut? Inget ska få förstöra det, tycker jag.

Efter skolan mös jag med min älskling en stund. Pratade om gamla minnen haha, och ja brottades igen typ. Som vanligt så vann jag. Ingen förvånad? Bra inte jag heller... Jag kittla han under fötterna, tyvärr, men de var absolut värt det hehe.

Jag har legat i sängen ända sen han gick. Är nog inte riktigt frisk ännu.. Känner mig helt jävla förstörd. Nu överväger jag att gå ner till centrum och handla nachos och sen gå hem, lägga mig i sängen och kolla på en superbra film. Låter mysigt!


sådär såg de ungefär ut


please don't let that tear fall..

Istället för att skriva en bibel här så väljer jag att stänga ner.
GOD NATT


Putte

André Putte Modari Johansson Nylén
Ojjj det var många namn. Gissa vem denna kille är? Jo det är min systers (Mikis) pojkvän. Okej helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva men något måste jag skriva i med att jag lovade honom det.

Jag kan ju börja med att säga att han och Miki verklige är "it" om ni fattar vad jag menar med det. Uh nä, det gör jag själv inte heller. Men dom har de där magiska man ska ha i ett förhållande och framförallt är dom söta tillsammans. Även om Miki vill få alla att tro att han är hennes bögkompis.

Nu var det inte "dom" jag skulle skriva om utan bara om han. En kille som kan ha humor.. ibland. Mest när han skrattar åt mina skämt såklart! Han avgudar mig och önskar att han var mer som jag, rolig, jordnära & tjej haha.

Det bästa med han är att han är Italienare iiiitalia maccarooooooooni. Nej det bästa är att han behandlar min syster på bästa sätt (slickar hennes fötter & gör allt hon säger åt han) att han är italienare kommer på andra plats. Asså nej vafan ska man skriva om dig din lilla filur, hur jag än försöker så dyker Miki upp i varenda mening.

Okej. Skryt nu inte över att du var med på min blogg *suck*
HAHAHA, skojsi:)


lat

Nu ska jag orka dra mig in i duschen... Sen är det bara till att sätta igång och plugga, kanske går ner till affären och köper en påse nachos innan det. Är fett sugen, annars får jag ta min ben & jerry's.
Vill helst sova, men sån lyx kan man inte ha var dag. PUSS♥

min dag

Vet inte ens vart jag ska börja. Har ingen lust att skriva egentligen. Denna dagen har inte varit toppen precis och morgonen var värst.

I alla fall så stack jag hemifrån till hallen runt ett tiden för att först kolla på bandy och sen på fotboll. På bandyn spelade Mikis kille och en kompis till mig och på fotbollen spelade min älskling.

När han spelat klart följde han mig hem och ja. Vi brottades och slogs på vägen hem (jag vann såklart) hehe. Nu ska jag strax upp och duscha, känner mig jätteäcklig och sen är det bara till att börja plugga.


en bild från igår ♥


varma länder



Vad mysigt det hade varit att åka till ett varmt land nu när Sverige har denna j*kla vinterkylan. Det är inte kul att det är kallt längre, jag vill ha sommar! Men så är det  ju alltid. När det är sommar är det för varmt, då vill man ha vinter och tvärtom. Därför ska man nog göra en sommar-semester på vintern, fast.. Då missa vi italien varje sommar. Nejnejnej de lär inte hända! Italia mis amores.

Fast.. Ta mig till ett varmt land innan jag fryser röven av mig! Har försökt övertala mamma varje dag nu i en vecka om att bara åka bort nånstans på en spontan resa och skita i detta. Hon säger alltid "ja" men mer än så blir det inte. Nej orka! Jag är avundsjuk på alla som är utomlands i ett varmt land just nu. Hoppas att ni verkligen njuter av varenda sekund. Här är det för kallt för att njuta.

Förresten så är det inte ens roliga somrar i Sverige. Det är varmt fram tills 5 på dagen och sen blir det bara kallare och kallare.. Om man åker till stranden på morgonen och planerar att va i stan hela dagen så måste man ha med sig ett ton kläder för att hålla sig varm fram mot kvällen/natten. Jag demostrerar och tycker att man bör göra Sverige till ett varmare land. Hallå?! Man vill ju va snyggt brun utan att behöva kämpa hur länge som helst.


min älskade latino♥


släktfest

Efter en lång dag är det natt igen.. hehe. Är riktigt trött efter allt jag gjort idag. Det är egentligen inte så mycket men eftersom jag fortfarande är sjuk så är jag inte lika pigg heller.

Vi hade släktfest för min lillebror som fyllde 13år igår (grattis!!!) och Eiki var här hela tiden och firade med oss. Han måste ha blitt rädd för min släkt eller något för tro mig, vi är verkligen inte normala, inte nån av oss. Det var nog tur att han träffat dom några gånger innan så han vet vad som väntar.

Min släkt samlade = ett bra tillfälle att .. supa! Och tro mig, det är inget mes supande utan det är på riktigt, flera drinkar, öl, cider, glas vin var. Ja allt ni nånsin kan tänka er. Tur att alla är lika snälla hur dragna de än är.

hårfärgen




Det är svårt att va söt när man är sjuk. Men såhär ser min nya hårfärg ut♥
Har fortfarande inte bestämt mig ifall jag gillar färgen eller inte.. Mitt hår är ju så kort så man kan inte göra något särskilt. Skitfult, jag hatar mitt hår. Äsch, de växer ju ut ;-)

naglar & hår



Okej det var de bästa fotot av de jag tog.. tro mig. För att jag inte får träna idag så ska jag färga mitt hår och fixa mina naglar. Eller nej.. Jag ska inte färga mitt hår, jag ska tvinga Miki att färga det. Utan att missa så mycket som jag missade på hennes hår, men det var faktiskt inte meningen. Hon satt i skuggan i och då ser man inte var man tagit och inte tagit. Enda problemet är att hon är svårväckt. Jävla unge.

Aja nu ska jag blir klar med mina naglar. Har redan lagt på grunden.. Har en känsla att jag kommer förstöra dom igen, precis som vanligt. Så därför ska jag sätta på en film så att jag inte får för mig att göra en massa saker med händerna som sabbar naglarna helt och hållet.  önska mig lycka till

fotboll

"Put your hands up in the air if you know he love you"

Ligger i min säng och lyssnar på musik (som vanligt hehe) och tänker på att jag verkligen måste träna idag. Vi har träning i 2.5 timmar! Vadå drömträning. Funderar på en vit lögn som funkar  för mina föräldrar.. Jag har inget val, jag måste, jag har cup om två veckor. Och så är jag fett sugen på att träna.


yrar

Nu har min älskling gått hem, känns rätt ensamt nu så min nalle fick ta över hans plats.. Hehe. Det har i alla fall varit en mysig dag, enligt mig. Imorgon blir det släktfest för min bror, hoppas han får en massa fina presenter som jag har användnig av. Jag hade tänkt ge han massor av nachos och marabou mjölkchocklad. Nej jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ge han. Kanske bara bjuder han på bio någon dag? Eller så får han en dag där vi (jag & han) gör allt han vill och köper allt han vill osv.

Äh lär ändå inte komma nånstans med de tankarna här och nu, varför slösa bort slutet på denna dagen när där kommer en helt ny imorgon. Dessutom är jag nån helt annanstans i mina tankar, ligger i min säng och lyssnar på musik och tänker på en person. Eller, ah, lyssnar på musik i allafall.

Känns som jag bara yrar bort allt hela tiden hehe. Ska sluta babbla nu för ett tag, fast det är skönt hur fingrarna trycker på tagnenterna, jag har sånt flyt ikväll, det blir typ aldrig fel och då känns det förnedrande att sluta skriva. Ja som ni märker... Jag vet knappt själv vad det är jag snackar om.


min bror och en katt.... på toa? hahah 13år nu, tonåring!

mys

Glömde helt bort att uppdatera, men så kan det bli när man ligger och myser med sin älskling hihi. Vi ska strax orka gå upp och hämta my lovely ben&jerry's. Okej.. Jag tappar bort vad jag ska skriva hela tiden och det är min pojkväns fel. Han tar på mig hela tiden, (misstolka inte) typ petar på mig och så. Med andra ord så tror han att han är rolig haha. Egentligen bör jag fota han, men det orkar jag inte.

Nej nu vill jag fortsätta mysa med han istället för med min data.
pussar & kramar ♥

(detta inlägget tog minst en halvtimme att skriva)


fredagen den trettonde



Ligger och myser i badet med tända ljus, skum och en bra film. Filmen tog nyss slut så jag tänkte uppdatera lite och det är precis vad jag gör just nu hehe. Jättemysigt, det finns bara en nackdel och det är att jag hatar att ligga still. Jag måste verkligen lära mig att ta de lungt på ett annat sätt än att sova.

Jaja jag kommer i alla fall vara hur fräsch som helst sen. Förresten, en sak har jag helt glömt bort att berätta.
Idag fyller min lillebror 13år.
Ojoj, ännu en tonåring i familjen, stackars mina föräldrar! Haha nej men det löser sig, min bror sitter mest inne på sitt rum och spelar xbox 3.60 och dator. Nördit but that who he is.

Asså nej jag måste verkligen upp härifrån nu, svettas som en gris. Det är inte mysigt, ska duscha av mig i iskallt vatten nu. & vi hörs senare♥

utvilad

Hej alla glada! :) Idag är jag på ett jättebra humör, än så länge i alla fall haha. Efter tolvtimmars sömn känner man sig utvilad. Fast jag hade lite underliga drömmar inatt, men det har jag iförsej alltid. Äh har nyss käkat frukost, nu ska jag vila igen framför en film eller så ska jag in och lägga mig i badkaret och tända en massa ljus.


jag&emmy när vi gick i sjuan

mys

Ligger och käkar clementiner tillsammans med min lillasyster i soffan framför tvn. Hon är så söt ibland asså, hon hämtar allt jag ber, hon till och med skalar mina clementiner. Snart ska vi börja på ben & jerry'n som ligger och väntar på oss i frysen. Dom där chipsen är förresten ute fööör längesen.


Sick and lonley

Ligger fortfarande under täcket, halvdöd, och försöker ladda ner But I'm a Cheerleader fast det funkar inte på någon av hemsidorna så jag får väl klara mig utan. Funderar på att gå in och duscha istället, om jag orkar. Jag mår fortfarande illa efter dedär chipsen jag åt för flera timmar sen. Jag orkar inte va sjuk mer!! Är helt ensam och fett trött på att bara ligga här. Jag vill ha samtalsämnen, konversationer, glädje. Okej där lät jag som en poet. Det jag menar är att jag inte vill vara ensam längre. Halllllllå?! :(

Jag tänkte ge er ett foto på mig... men sen tittade jag mig i speglen och ångrade mig. Ni får ett foto från förra veckan när jag var frisk för tro mig. Ni vill inte se mig nu. Till och med jag blev rädd.


ger er un beso istället

aj

Vaknade precis, tog en tupplur efter det morgonprogrammet. Jag drömde om mormors hemmabakade muffins och en massa nacho chips mmmh. När jag vaknade var jag supersugen på något sött och nu har jag sten ont i magen. Åt typ en halv pringels förpackning, inte bra för magen ifall man knappt ätit något på en vecka. Aj.. det var nog de sista jag åt idag.... Jag som trodde att jag var helt frisk igen.


bloggerskor

Ligger undertäcket och myser i min soffa medans jag tittar på Foki och Kenza på tvn. Efter tio, på tv4 tror jag det hette. Det är nog de två bästa bloggarna faktiskt, de enda två som är jordnära, verkar snälla och delar med sig om sina tips. Kissie skulle egentligen också varit med men hon dök inte upp.. som vanligt. Hon hade väl en fet dag, (haha ett internt skämt).


S.I

Alla ni där ute som är oroade över svininfluensan don't be. Den är inte farligare än en vanlig influensa. Hur vet jag det? För det första har mamma suttit uppe flera nätter irad och sökt och hittat en massa fakta, för det andra har hon ringt runt till alla läkare och för det tredje har jag precis haft svininfluensan och jag är inte död. Jag kan säga en sak: man verkar må värre av sprutan eller ialla fall minst lika dåligt.

Jag skulle tipsa er om att inte ta sprutan. Nästa år då t.ex om där kommer en ny och farligare influensa ska vi då låta dom spruta in ännu mer vaccin  vår kropp? Tillslut kommer vår kropp bara att bestå av vaccin och hur j*vla nyttigt är det för kroppen?.

Dock tycker jag att ni ska leta upp en läkare såfort efter ni blir sjuka så att  ni inte smittar andra för det kan finnas vissa som har en annan sjukdom t.ex cancer och får man då en influensa också så är man illa ute kan jag säga.

Lyssna inte på media, dom överdriver!!..


svininfluensan

Jag trodde att jag mådde bättre där ett tag .. men tydligen inte. Halsen är iförsej bättre, kan prata lite mer nu men huvudet dödar mig. Tror jag till och med fått tillbaka min feber igen. Jag hade räknat med att kunna gå till skolan i morgon igen men nej imorgon ska jag till läkaren och ta prover. Min kompis har fått svininfluensan så hon kan ha smittat mig. Sen kan jag ha smittat de vidare (ifall nu jag också har fått det) så därför måste, eller känner jag mig skyldig till att, jag höra av mig till alla som jag kan ha smittat.

På fredag får jag antagligen reda på ifall jag är smittad eller inte. Och om jag är smittad så var det inte så farligt. Media går ut med så jävla mycket skit. Folk dör inte alls det som flugor. Min kompis har inte dött ännu t.ex. Dom vill bara få sålt sitt jävla vaccin för att de köpte in waaay too muuch. Ifall jag inte är smittad så ska jag ändå inte ta sprutan.


min favorit bild ifrån skolan

vikt & träning


Mat & träning är en viktig kombination
Att träna för mycket och äta förlite kan vara livsfarligt. Det är viktigt att man kombinerar både mat och träning rätt. Hellre att äta förmycket än förlite (till er som tränar) och till er som inte tränar eller gör något speciellt om dagarna är det viktigt att hitta en jämn matvana. Men bara för att man inte tränar får man inte strunta i en måltid, det kan också vara livsfarligt.

För er som bara har lite extra mull på kroppen. Spelar det verkligen så stor roll? Det finns ju bara mer att älska. Vem vill ha en svältande tjej som flickvän? Killar vill ofta njuta över en mysig middag med sin flickvän och efteråt äta godis och snacks. De killar jag har pratat med gillar inte tjejer som svälter sig själva. Som sagt, med lite mull på kroppen finns det bara mer att älska.

Skippa snabbmaten och kör på hemmalagat
I skolan räknade vi ut att jag åt 1730 kalorier varje gång jag åt på BurgerKing och det blir mycket ifall man äter det varje dag. Okej, nu är jag en sån som aldrig blir mätt och kan äta hur mycket som helst och ändå har svårt för att gå upp i vikt. Men den turen har inte alla (mitt fett kommer säkert om några år) och då bör man tänka lite extra på vad man äter, ifall man vill hålla sin vikt ofc.

En sak håller jag faktiskt med Anna Anka om och det är om tjocka (överviktiga personer som är livshotande) människor fortsätter att kränga i sig mat trots deras diagnos på överviktigt livshotande. Jag menar, tänk på deras familj, släkt och vänner? Det är egoistiskt, då tänker man bara på sig själv.

Leta upp bra & nyttiga recept på nätet
Gör ett eget matschema. Leta upp nyttiga recept på nätet till ert nya matschema, bestämm att ni t.ex äter hemmalagat sex dagar i veckan och kanske mc donalds en dag i veckan. Det beror på hur läget ser ut i just er familj. Men glöm inte tallriksmodellen. Tränar du mycket så ska du ha 1/3 kött 1/3 grönsaker & 1/2 pasta, potatis och liknande. Tränar du inte mycket så ska du byta plats på grönsaker och kolhyderaterna (pasta, potatis och liknande) då ska du ha 1/3 kolhyderater och 1/2 grönsaker.

Kom på ett eget träningsschema
Går du inte på någon speciell sport så gör ihop ett eget träningsschema. Tänk på att inte överanstränga dig i början. Du kan t.ex börja med att gå ut och gå i rask takt i 30min varje dag, efter en vecka kan du öka på med tio minuter, helt upp till dig själv. När du kommer hem från promenaden kan du göra 10 situps och 10 armhävningar eller precis vad du känner för. Ha som mål "Det är bra att bli svettig" för det är de, ifall man har ätit såklart. Ta en ledig dag och åk iväg och simma några längder. När ni känner att ni har tillräckligt bra kondition så kan ni börja jogga varannan lycktstolpe eller något. Efter fyra veckors träning kommer ni att se resultat.





HÄR kan ni kolla ert BMI


skor



Inte världens bästa sida, men lyckades hitta lite "okej fina" saker.

godnatt♥


min julklapp?

Jag vet i alla fall vad jag vill ha! Än så länge... det är långt kvar till jul, hinner säkert ändra mig tjugo gånger om haha. Men chockladmassage, låter inte det myssssigt? Jag skulle ju inte bangat ifall jag fick en sån julklapp.

Fast spaweekend? Nätack, räcker med massagen och manikyren för min del.


överraskning/julklapp

Har legat här ett tag nu och har äntlligen kommit på en överraskning till min pojkvän. Vad den överraskningen är lär ni inte få veta, tro mig. Dessutom så läser han min blogg. Hoppas att han blir super nyfiken och försöker tjata ihjäl mig för jag lär inte säga något. Denna gången kan han inte ens lura mig till det. Tror jag.

Det är snart julafton också.. Måste komma på något bra att köpa till han för detta året ska jag inte vara ute i sista-minuten. Denna julklappen ska vara välplanerad. Är bara sjukt kass på att komma på bra julklappar, så denna extra månaden behövs som tänketid!

Saker till håret: trrrrråkigt
Kläder: kan funka, men fortfarande inte tillräckligt speciellt
Biobiljett: "hejj jag har ingen fantasi"
Kalsonger: Orkar inte lägga ner mer tid på dig
Perfym: efter alla dessa gångerna, tråkigt!

Detta året ska jag vara petig, det måste bli den bästa julklappen. Alltså ja det måste verka som att jag har tänkt igenom den och inte bara tagit något i sista-minuten. Varför fick jag en gåva att va otroligt dålig på dedär? Orättvist tycker jag. Men å andra sidan, man kan inte va bra på allt.

Ojdå, jag kom helt ifrån ämnet om min överraskning. Men den kommer att uppskattas, äh ska inte avslöja för mycket. Kommer bli otroligt mycket tjat. Fast det är nog jag bäst på, att tjata. Jag lyckas alltid få han att säga saker som han ska hålla hemligt för mig. Därför han aldrig lyckas överraska mig.




blondinbella

Kunde inte sagt det bättre själv. <- klicka där för att förstå vad jag menar

Tänk efter om relationen är värd att bry sig om ..
Om vännen sviker med jämna mellanrum
Om vännen har gjort något du inte kan förlåta
Om vännen ständigt trycker ner dig och får dig att “krympa”
Om vännen inte klarar av att stötta dig när du mår dåligt

Ett smakprov, för att läsa resten av texten på blondinbellas blogg så klicka på länken. Hon drog liksom orden ur munnen på en. I början gillade jag inte alls hennes blogg, men nu börjar den faktiskt bli riktigt intressant. Och hennes sätt att förklara och beskriva saker... jag är avundsjuk!


sjuuuuk

*HOST,HOST* - blöh!

Jag är sjuk och inte bara vanlig "ont-i-huvudet-sjuk" utan sjuk på riktigt. Feber, hosta, ont i halsen och kan knappt röra mig. Fanfanfanfanfan jag som skulle till och med skulle ha en extra träning denna veckan. Är rätt trött på att va sjuk nu, jag kan ju inte ens äta. Jag har levt på piggelinglassar tre dagar irad nu. Idag åt jag iförsej lite kyckling med potatis också men det var knappt. Hallå?! Gör mig frisk... snälla. Jag behöver äta & träna rätt. Jag är jättehungrig :(

.. sex dagar sen, tiden går snabbt </3
det är overkligt!



Nu ska jag upp och hämta en till piggelinglass och läsa igenom lite bloggar fram tills uglybetty börjar, sen blir det tv för hela slanten. KYSSAR♥


gäsp

Idag ringde klockan nio... igen! Vaknade upp med värsta ont i halsen och huvudet. Miki hade ont i ögat, det ser ut som hon varit i slagsmål eller något haha. Undra vad vi gjorde igår på fyllan hmmm.. Nä skojade, vi drack såklart inget. Eller jo vi smakade ifall det räknas, men äckligt var det.

Har nyss varit och handlat frukostbullar så vi sitter och mumsar i oss dom nu samtidigt som vi egentligen kollar på en film. Efter frukosten ska jag städa, handla farsdagspresent och sen soova en liten tupplur. Fem timmars sömn inatt igen, det är inte att leka med.



& ja vi är fett slitnaaaaa .. men vi kan ha kul ändå ;-)


godnatt♥

Sitter med Miki i soffan och halvsover. Sjukt trötta, don't know why. Har vatt en jobbig vecka tror jag. Nu ska vi i alla fall göra oss iordning för the bed & sen mysa i soffan med pineapple thé och en bra film. Eller ja, jag ska prata med bejb också och miki ska snacka med putte (hennes bejb). Love to be us.

Vi är rädda för alla spöken som kallat på oss underdagen. Superläskiga, men mer om det en annan gång. Hoppas att de respekterar vår räddsla så att vi inte får nån hjärtattack. Nu har jag träningsvärk i mina armar så kan inte skriva mer. Too bad för er som inte får läsa mer haha.

(Nu ringer det också här. hejdå HÖRS!)


foton


på vägen dit

jag & safa <3

medans de bråkade med sina pojkvänner var jag porrig :)

miki kom och hjälpte mig sen hihi

porrrrr

firren ville också va med :D

fatou & niko (:

jag hittade en vovve

HAHAHAHA

gud vad porriga:o

jag & tania:)

ojojoj

whooooooops "i kissed a girl and i liked it"

tania & miki (proffsfotograd=jag)

OBS porn...

jag & miiki ... igen haha

vilken händelserik kväll :o

heehehe you'll never know

hahahahaha

& såhär slutade kriget


avslutar med en bild på födelsedagsbarnen; TANIA & NIKO
GRATTIS

lost & confused

Kom nyss hem. Hade egentligen ingen lust att gå till festen, tankarna var på ett annat  håll. Men humöret höjdes nästan direkt, skönt. Nu är jag hemma i allafall, väntar på att eiki ska ringa och på att miki ska komma. Mår dåligt, psykiskt. Det är inga enkla tankar, det är ingen enkel press, men jag klarar det. Jag är ju... jag?

Tänkte ladda in bilder från idag medans jag ändå väntar. Men vet inte fall jag vågar gå ner på undervåningen haha. Det är läskigt. Jag är barnsligt mörkrädd av nån konstig andledning. Kommer aldrig att klara mig sen när det är dags att flytta hemifrån.

I wish i could open my mind, don't you know that i've tried and i've tried..
I guess that you thought that I would put it behind me.


:(

jag saknar mamma & pappa  ♥


söta


nu drar vi, uppdaterar kanske i natt när jag kommer hem
PUSSSSSSSSS

fix


godmorgon

Eller "godmorgon" kanske man inte kan säga när jag varit vaken i flera timmar. Idag gick jag upp klockan nio och har varit igång ända sen dess. Jag är inte ens halvklar nu men kände mig tvungen att äta frukost så att jag inte skulle glömma bort det idag igen. Tänkte ligga här i soffan och mysa en timme till och sedan försöka få klart allt så att jag kan sova hur länge som helst imorgon.

En natt avklarad, en natt kvar.
Det kändes jätte ensamt i natt, ville ha någon som höll om mig och sa "allt kommer bli bra." Det blev hälften så, älskling ringde och underhöll mig. Ahh jag älskar dig♥ ..det gör jag verkligen.

SMELL YOU BITCHES LATER

borta

& they are gone!
Nu funderar jag på vad jag ska göra. Ska jag börja städa eller laga mat? Tror att jag börjar med städningen faktiskt. De tråkiga först så har man nått att se fram emot. Haha nej skoja.

I med att jag knappt har ätit något denna veckan så är jag inte speciellt sugen på thaimat. Tror att jag gör lite äggröra istället. Så kan jag testa äta thaimaten imorgon.

hörs senare


No more depp


Mammas skor, superhöga (a

Kom precis hem från skolan. Det har varit värsta dagen..! Menmen från och med nu blir det andra bullar. Så duktig som jag varit nu de tre dagarna jag faktiskt varit i skolan denna veckan, ska jag va föralltid framöver nu. Det blev en klyddig mening, push. Jag har varit i skolan tre dagar denna veckan och de tre dagarna har jag kommit i tid, pluggat och sånt tråkigt. Det ska jag alltid göra nu framöver. Så gott jag kan i alla fall.

Snart ska jag börja städa, såfort mina föräldrar har åkt. Ikväll, eller senare, kommer älskling♥ Har ingen aning om vad vi ska göra, bäst så. Tar det som de kommer. Inget illa menat. Märkte att de kunde låta på ett annat sätt också, men på de bra sättet menar jag då såklart. Wo-oh-oh-oh lovely.

Är på ett underbart bra humör just nu, allt känns så rätt mitt i allt de negativa. Hur kan det ens va möjligt? Finns ingen förklaring till det men planerar i alla fall att ha kvar de här humöret resten av helgen. Finns ingen andledning till att deppa ihop, jag kan fortfarande inte förändra situationen.

Idag kom jag på en ska. Jag har inga känslor..?! När jag bråkar med en "Kompis" så har det aldrig hänt att jag mått dåligt över det eller så. Mina tankar i hjärnan säger "Skitsamma, antingen kommer hon/han tillbaka eller så har jag andra. Jag är inte den enda personen på jorden än."
Så nu har jag gjort en överenskommelse med mig själv. Jag ska ta upp kontakten med alla kompisar jag bråkat med ... de senaste året och be om ursäkt och berätta för dom att jag inte har känslor men saknar dom. Hur det nu går ihop får dom komma på själv. Eller så skiter jag i det haha. Vafan... måste skaffa mig lite känslor förhelvete.

Det blev ett låååång inlägg. Så går det när man haft en lååååång dag. Oh fifän, njut av era liv!

godmorgon

Håller på att fixa mig inför skolan nu. Kvällen igår slutade inte värsta bra i alla fall. Hoppas det blir bättre idag.. Orkar inte skriva mer. Blir för mycket.


mitt smink är dessutom hemskt idag !

♥..?

Har legat i min säng och myst med mina kära data en stund nu. Det var en skön paus men nu är det dock dags för back to reality. Tyvärr. Fast först ska jag göra några övningar, sit ups, benmusklor och sånt, sedan hänga tvätten och sen plugga eller sova.

Lär nog inte höras mer idag men kommer nog ha en bra uppdatering under helgen. Kanske, ifall jag känner att jag orkar. Ja ni fattar. Jag försöker vara positiv ändå! :)

GODNATT♥


paus

Tog nyss en  paus i mitt pluggande. Om man nu kan kalla det de. Jag har inte fått några instuderingsfrågor så jag sitter och läser igenom hela boken. Lyckat? Nej inte så värst, dock kan jag rätt mycket om Hinduismen. Hoppas bara att det är tillräckligt. Hinner ändå gå igenom det litegran imorgon igen innan lektionen.

Har inte hunnit, haft lust eller orkat skriva blogg idag.
Varför? - Jo för att här skriver jag ner mina känslor, vad jag gör om dagarna och vad som händer i mitt liv. Och igår fick jag nog reda på det värsta beskedet som leder till stora förändringar i mitt liv. Inga bra förändringar heller. Jag är rädd för att säga förmycket hela tiden, vill inte att någon ska ha reda på det även om att alla kommer att få reda på det inom snar framtid... why me?

Skolan idag var tragisk vid vissa tillfällen och bättre vid andra. Än en gång så älskar jag mina underbara vänner som alltid får mig på andra tankar. Det betyder mycket för mig. Efter skolan var det nästan raka vägen till kyrkan och efter kyrkan stack jag hem till Safa och Merwa och pluggade en timme tills mamma hämtade mig och körde mig hem. Totalt fullt upp, men det är bra. Jag vill inte ha en minut över så att jag hinner tänka...!

Nu har jag tänt levandeljus, ligger i sängen och myser med min dator och snackar med underbara vänner. Dock snackar vi inte om något trevligt at all.. Samtalsämnet är endast om provet och inlämningen imorgon faktiskt. Tråkigt, men allt här i livet är inte kul :)


Min lillasyster & jag.. "ska det mysas så ska de göras ordentligt"

mysigt

Just nu ligger jag här i min säng, läser igenom bloggar och chattar med min älskling på msn hihi. Har tänt upp lite levande ljus i mitt rum, det är en sån lugnande känsla på något sätt.
Jag har lugnat mig lite nu från förut.. Det blir inte bättre av att jag också är upprörd. Äh vet inte vad jag ska skriva, vill inte avslöja förmycket. Men har i alla fall gått igenom "de där orden" ett par gånger om i skallen nu. Oh ja. Vill inte skriva mycker mer om det.

Mina ögon dör !! Jag måste sova, både kropp och hjärna är helt slut. Jobbig träning, jag var kass. Jag sög. Men det blir bättre nästa gång hoppas jag.

GOD NATT, SOVGOTT


FUCK THIS

Gud finns du så bevisa det!

har ingen lust att skriva, finns ingen andledning att skriva.
problem på problem på världens livs ändring ....

♦ skada
♦ ätstörningar/bullimi
♦ skippar skolan
♦ gör slut med min pojkvän (vi blev tsm igen)
nästan frisk
♦ OCH NU DETTA

Nej .. Kan ju glädja er andra som jobbar på att såra mig, ni klarar ingenting jämfört med detta. Det ni gör är småsaker, innerst inne kanske jag bryr mig om er, men det är så jävla långt in så på utsidan kan ni inte skada mig nå mer. Synd fuckers..


snart träning

Sitter och tittar på gamla foton när oxiebarnen gick på dagis.. Riktigt söta pottfrillor ni coola killar hade. HAHAHA! Nästan så jag borde fotat och lagt in här på bloggen. Sötnosar♥

Har redan bytat om till träningen. Shit va jag längtar! Dock längtar jag inte till att vi ska sätta igång och jobba. Liksom... Ska aldrig mer äta onyttigt!! Så jävla jobbigt, orka att jag alltid har så dålig kondis.


.... MÅSTE STICKA NU! (L)


julstämning

Det stormsnöar ute, det är kallt, Miki lagar mat (kyckling & pommes) och vårt thé är snart klart. Det luktar till och med jul, därför satte jag gång en jullåt.. Inte världens finaste men jag sökte på "julsånger" och då kom den ut. Njut av den.

Halvåtta är det träning idag OHYEAH!. Efter alla sjukdomar, uppehåll och allt annat piss är jag på banan igen tillsammans med Miki och Amy♥ Yes it's true, jag har fått över de till KvarnbyIK nu. Det kommer bli bäst.

Mikis citat "De låter som hon Kissie" - HAHAHAHA!

you & i belong together

Hej bloggen !

Jag satt och läste igenom några gamla inlägg och insåg en sak. Jag har inte pratat med min bästavän på några månader. I ett halvår har de gått i perioder då vi pratat till då vi inte pratat över huvudtaget. Som nu.. hälsar vi ens när vi träffas? Joo, det blir ett kort "hej" sen vänder vi båda två blickarna på annat. Hur kan en person som betydde så mycket förut inte alls ha en roll i ens liv idag? Eller ja, ni förstår väl vad jag menar. Klart den personen fortfarande betyder otroligt mycket, vill aldrig att det ska hända något dåligt med den personen. Men ja det är bara frustrerande.

Jag har själv bidragit i dethär, jag har tröttnat på de som hände, hon insåg inte (vilket man inte alltid gör förens någon berättar) och ja vi gick skiljda vägar. Eller skiljda vägar kanske jag inte ska säga, de har trotsallt inte gått så många månader ännu. Hoppas på att allt kommer att bli bra mellan oss en dag men just nu orkar inte jag ta upp "kontakten" igen och ja. Vi får ge det den tiden de behöver helt enkelt, det är inte precis så att jag hade sagt "nejj aldrig livet" om hon hade tagit upp kontakten. Då hade jag självklart blivit hur glad som helst och godtagit det.

Helt ärlig så hoppas jag att ingen fattar vem den här personen är, men så dum är inte ens jag. Klart att folk kommer att fatta. Jag skrev detta bara för att skriva av mig, kändes så märkvärdigt när jag läste igenom gamla inlägg. Livet är allt bra konstigt ibland! :)

Älskar att ha blogg det är så jäkla skönt att bara skriva av sig utan att behöva andvända en penna. Men jag hatar att ibland för folk reda på lite mer än vad de egentligen ska. Aja that's life, i got to learn to deal with it.

sjukt!


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6059557.ab

slava

Det negativa med att vara hemma från skolan är att man måste städa. Det positiva är att det blir rent. När jag städat klart ska jag börja plugga lite smått, ikväll kommer ju älskling och hjälper mig. Förra gången han hjälpte (läs: tvinga) mig att plugga till ett prov, fick jag typ bara fyra fel på hela provet. Tyvärr är jag inte så kreaktiv av mig själv, så idag får han väl också tvinga mig. Sen har han också lovat mig att se "French Kiss" en av mina favorit filmer.

Oohh.. Jag saknar han♥


godmorgon

Det blev inte många inlägg igår för att jag glömde bort bloggen..! Jag var så inne i mitt pluggande, sen ringde Eiki och ja då var klockan liksom mycket och fokucerade mer på att försöka sova. Nu skriver jag i alla  fall. Det blir ingen skola idag heller. Känner att jag har lite saker att ta igen, det blir en hemma-plugga-dag. Och efter idag kommer jag inte att vara sjuk mer (då ska det va riktigt illa) för nu känner jag att jag har fixat mitt privatliv igen. Nu kan jag göra all in på skolan, verkligen satsa nu sista tiden.

Fast först.. En film fram tills mamma vaknar så att hon kan hjälpa mig senare. Jag har blivit riktgt dålig på engelska, mitt eget hemspråk. Typ. Jag går inte på hemspråk men ja, mitt hemmaspråk. Ursprungsspråk. Ohyeah.


läxor

Ligger i soffan och skriver min Oral Presentation som jag ska redovisa imorgon. Jag vet jag vet.. jag är alltid ute i sista stund. Men det är bättre än aldrig, tycker jag i alla fall. Imorgon ska jag börja plugga på ett prov som jag har på onsdag.

Det jag skriver i min presentation är så mig. Jag skulle kunna lämna in den anonymt och be någon helt annan läsa den åt mig, alla skulle ändå veta att den va min.



tack för att du ger mig insperation vad jag ska skriva om

sick and tierd

En halvtimme innan skolan fick jag sån j*vla huvudvärk och höll på att spy upp mitt thé så jag valde att stanna hemma.. Känns rätt surt eftersom det inte är ofta jag kommer upp klockan sex. Men jag får se de positivt istället, ska bara komma på de positiva sen kör jag på det haha.

Mamma väckte mig klockan tio igen och tvingade mig att äta frukost, hon lyckades efter en timme. Det blev en liten skål All Bran och en liten macka med leverpastaj på. Efter det gick jag in och sov igen och har nyss vaknat. Nu är jag hemma själv, mamma jobbar och de andra är i skolan. Riktigt tråkigt. Får passa på att skriva min Oral Presentation nu. Tror jag vet vad jag ska skriva om.

Förrsten så fick jag bara ett G på matteprovet.
JAG HATAR MATTE!


en gammal bild

dags att ställa om klockan

Faaaaaaaaaaaaaaaaan!
Klockan är inte sju ... den är sex.

Från och med nu ska jag alltid ställa om mina klockor när det är dags. Detta är andra och sista gången jag går upp en timme för tidigt. Det var fan tur att jag gick upp och koka thé annars hade jag kommit en timme för tidigt till skolan också. Det hade varit hemskt.

godnatt

Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon!

bara min älskliing

Minns ni förra fredagen då jag skrev att de kändes som att detta skulle bli världens bästa lov? Snacka om att ha bra magkänsla. Så jävla underbart lov, älskar folken, och speciellt. Min älskling♥ Har inte hunnit umgås så mycket med han denna veckan, men fan vad jag älskar han.

Kvällen slutade inte bra igår. Jag fick en panik-ångest attack på grund av vissa saker. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Då fanns han där för mig. En kväll då vi inte träffats på flera dagar då vi bara skulle mysa. Det var ju inte heller precis så att jag var snäll mot han och ändå förstod han.

JAG ÄLSKAR DIG x1000♥



Älskling?! - te quiero ♥

a new dog?

Idag när jag lekte med Ozzy♥ (vilket jag gjort stort sätt hela dagen) så kom jag och tänka på att han börjar bli gammal. Sju år med dåligt höftben, ajaj. Min lilla puttenutte ju. Jag har varit sugen på en Chiuhaua länge nu, en liten hund som inte behöver så långa kisserunder som man dessutom kan mysa med varsomhelst, närsomhelst. En hund som jag kan ha med mig när jag flyttar hemifrån då att jag inte behöver känna mig ensam. Så jag kollade runt lite idag på nätet och hittade en jag verkligen ville ha. En jättesöt liten blandras mellan Chiuhaua och Pudel. Den är mycket sötare än vad den låter.

Allt som behövs göras nu är att:
1. tjata!
2. tjata!
3. tjata!!!!!!!

Har redan påbörjat de projektet hihi. Mamma skulle tänka på de vilket betyder "ja" efter nån veckas tjat. Oh har redan tänkt ut en massa fjäsk. Denna veckan ska jag fan heller försova mig och komma försent till skolan, prov på onsdag; STOR MÖJLIGHET! Plugga till mig vg och mvg i de flesta (helst alla) ämnena. Detta låter jobbigt, men jag har en dold talang. Vill jag så kan jag. Jag har alltid haft väldigt lätt för skolan, jag har bara varit för lat. T.ex förra veckan sa mamma att om jag skrev VG på provet så fick jag pengar. Tror ni jag klara ett VG? Ohyes. Får reda på provet imorgon ifs, men de känns som ett VG. Det är matte och de är mitt svagaste ämne.


valpen jag är helt såld i !

Men Ozzy kommer fortfarande alltid vara min gullunge, hund! Min favorit

hatar mardrömmar

Var vettskrämd och yr när jag vaknade. Hatar mardrömmar! Denna gången hade min familj flyttat till Göteborg och mamma lät okända tjejer rida mina hästar. De kunde inte ens rida över huvudtaget, bitchiga var de också. Till slut red jag ut på Mimmmssis och passade på att ringa älskling. Vet ni vad han säget? "Kan du ringa om några timmar, jag håller på att skicka över låtar" Är ett par låtar viktigare än mig?

När mamma kom och väckte mig (IRL) så sa jag direkt "jag vill aldrig flytta". Hon bara skrattade åt mig, haha de hade väl jag också gjort egentligen. Men nejjjjj... jag vill inte flytta!

Jag precis kommit hem från stallet, ridit, flyttat Mimie och hållt på. Nu ska jag göra mig iordning och sen är det mff match♥ Tror jag behöver en dos fotboll nu efter allt ridande denna veckan. Ohhhh imorgon är det träning!!! LÄNGTAR!


...

Ta aldrig livet förgivet


RSS 2.0